Nechce jíst nic!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@bershka1 píše:
To je jen troll ne? To nemůže myslet vážně? Nečetla jsem všechno, ale dvouleté dám tak 2× měsíčně na rychlo mléčný řez a to je jediné co jí dovolím.
Tvojí malé to kvasí v žaludku a proto řve. A hlavně tyhle vyhnané cukry moc na hlad nejsou.
Obávám se, že to fakt myslí vážně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná ty jo pockej, meloun sem mu dala, ale nesmakuje. Jojo, druhe dite. Cely tyden tluce na dvere na terasu a kdyz mu otevru, doleze ozirat levanduli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tu diskuzi jsem neměla otevírat, netušila jsem že jsou matky které dítě cpou cukrem už od půl roku
když nechce nic jiného jíst. A to jsem si říkala jak brzo jsem dala dceři zkusit čokoládu ve dvou letech… Zakladatelko, chceš radu, rádi ti tu všechny a všechny správně. Okamžitě přestat SEDMIMĚSÍČNÍ dítě futrovat cukrem a zacit dávat ji stravu úměrnou věku-zeleninu, ovoce, maso, vajíčka, jogurty… Nebo si zadelas na o hodně větší problém než je ten, že ti nechce nic jíst… Jak to budeš dělat až ti bude odmítat vše a bude chtít jen průmyslově zpracované sladké výrobky s cukrem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deluxe27 mne se zda,ze mimco nechtělo jist,tak jsi zpanikarila. Nevím co je Milka,frapka,tyčinka atd,ale zkus udělat hovězí vývar z liboveho masa a rozmixuj do toho trochu zeleniny.Možná trosku víc mrkve,je sladší. Takhle ji pomalu zase převádět na normální jídlo. Uvar kousek kurete a rozmixuj se zeleninou a bramborem. Nesol a neslad. Uvidís,že se pomaličku rozji. Spoustu jídel pro mimina najdeš na netu. K svačině ji můžeš mixovat ruzne ovoce. Sama poznáš co ji chutna. Hlavně klid a necpi ji zadny leky. Pokud se Ti nebude zdát vporadku tak jdi zítra k dětské lékaře. A at poradne pije. Nejlépe čistou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to, že ti to rádi matka i tchýně k tomu vůbec není co dodat. Snad jen použij strýčka googla, zadej strava pro kojence do jednoho roku a poctí si…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deluxe27 frapko malé nedávej i ochucené kojenecké mléko je až snad od roka. A místo Monte řezu zkus ovocné tyčinky přímo pro prtata prodávají je v Rossmannu a nebo kukuřičné křupky. Ale omez úplně sladké. Asi teď bude těžké do ní dostat něco co není sladké jelikož je zvyklá na ty chutě ale opravdu ji ubližujes.
Zatní zuby a zkousej to změnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi s ni zitra k pediatrovi a tyhle věci už jí fakt nedavej. Syn byl v tomhle veku převážně kojený,zkus do bileho jogurtu rozmackat ovoce,treba banan,to syn úplně miloval. To co je frapko jsem si musela najit na internetu a veř,za takovou granulovanou sragoru bych synovi nedala ani teď a to mu jsou dva roky. My od dr dostali ve ctyrech mesicich brožurku jak na příkrmy,na netu toho najdeš taky spoustu. Když nevíš je lepší se zeptat,ja si kolikrát přišla jako pitomec kdyz jsem se nasi doktorky ptala jestli může už tohle a nebo tohle. Každý jsme nejak začinali a nevěděli,ale nezlob se na mě,tohle je vážně sila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekni mi, kde bydlis a ja k vam poslu socialku. Chudak dite
. Sileny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha píše:
@unuděná ty jo pockej, meloun sem mu dala, ale nesmakuje. Jojo, druhe dite. Cely tyden tluce na dvere na terasu a kdyz mu otevru, doleze ozirat levanduli
u nas oziraji bazalku a matu
ale v jejich veku (6 a 3) jsem naopak rada,ze jim ta zelen smakuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale nejspíš se zakladatelka jen upsala a že ve skutečnosti jde o 17 či 27 měsíční dítě. Proč by někdo něco takového dával miminu? Spousta dětí (např. moje) bývá třeba ještě v roce a půl z 80% (někdy i více) kojených (či na UM), protože prostě jíst nechtějí. A prospívají normálně.
A nebo si z nás někdo dělá srandu.
A kdyby to snad opravdu byla pravda, tak chudinka miminko musí asi dost trpět. Raději mu nedávejte žádné jídlo, než tohle, ať mu vážně neublížíte. V tomto věku se dětem dává jídlo proto, aby se seznámilo s novými chutěmi a nemusí přeci jíst vůbec nic! Stačí, když olízne lžičku (např. s ovocem nebo zeleninou, ne s chemickýma přeslazenýma srajdama)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aristolochia no, na profilu má opravdu sedmiměsíční holčičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele,ja to docela chapu,ony ty maminky a babicky obcas umi prvorodicku pekne znejistit…V jejich dobe se prckum davalo vse mozne uz v pul roce,takze chapu,ze takova poznamka jako „kdyz to nechce,tak to oslad/osol,my to tak delali taky a jakajak jsi krasna a zdrava“,dokaze nejistou maminku presvedcit.Chce to trochu vic se zajimat (u lekare,na netu,mezi kamaradkami) a byt si jistejsi.Sama vidis,ze place.Ne,neni to hlady,protoze kdyby ano,vzala by si to mleko (neochucene).Ma boleni,takze asi maminka a babicka nebudou ty nejvhodnejsi radci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná asi tak dřív se dítě nacpalo čímkoliv a huráááá ono jí všechno, takže přestan poslouchat matku a tchýni a přečti si jak se dítě krmí ted a né před dvaceti lety
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem to konečně dočetla. Chybí mi info, jestli do té polévky masox nebo treba vegetu? A dle chuti přisolit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@unuděná asi tak dřív se dítě nacpalo čímkoliv a huráááá ono jí všechno, takže přestan poslouchat matku a tchýni a přečti si jak se dítě krmí ted a né před dvaceti lety
Mně je o 2 roky míň než její matce a jak se stravuje kojenec jsem si našla sama. A babička mi taky radila cukr a bůh ví co, té je 80.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit