Partner nechce po porodu sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
2.5.14 22:20

Ja bych mu rekla svoje obavy primo :think: aspon se treba konecne dozvis, proc s tebou po prvnim porodu sex nechtel. treba se jen bal, ze ti nejak ublizi :nevim:
normalne mu rekni, ze se bojis aby se neopakovala situace… tady budou chodit odpovedi stejne tak 50:50 :think: ale tu spravnou ti da jen ten tvuj chlap ;)

• Citovat
  • Upravit
5149
2.5.14 22:32

No tak já bych spoléhala na to že je chlap rozumnej a v hlavě si srovnl co a jak, k porodu bych ho vzala byl i u početí ne? Přec jen první a další se nedají srovnávat, už ví do čeho jde a pro svůj klid ho můžeš držet hodně blízko hlavy. Viděla jsem svůj rozjetej spodek v odraze okna(rodila jsem v noci)a jsem ráda že tam chlap nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.5.14 22:34
@wewa píše:
No tak já bych spoléhala na to že je chlap rozumnej a v hlavě si srovnl co a jak, k porodu bych ho vzala byl i u početí ne? Přec jen první a další se nedají srovnávat, už ví do čeho jde a pro svůj klid ho můžeš držet hodně blízko hlavy. Viděla jsem svůj rozjetej spodek v odraze okna(rodila jsem v noci)a jsem ráda že tam chlap nebyl :mrgreen:

To je dost omletá fráze - byl u početí, bude u porodu.Zase tak černobílé to není. To by neexistoval Madonnin komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
2.5.14 22:39

Zkusenost teda nemam, ale s chlapem bych to probrala, preci jen problemy v sexu vztah narusuji a pokud by to melo byt po dalsim porodu znovu, tak by bylo dobre mit aspon jasno, v cem je problem, aby se na tom dalo pracovat.. ale pokud chce byt u porodu, nebranila bych mu, minimalne ne bez radneho vysvetleni proc

Příspěvek upraven 02.05.14 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.5.14 22:39

Já bych mu to jednoduše řekla. Zeptala se čím to bylo, proč se to po nějaké době napravilo. Řekla bych mu, že se bojím toho, že se to bude opakovat. Nejjednodušší řešení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
2.5.14 22:40

No a? Ale tady nejde o první porod, už ví do čeho jde a podstupuje to dobrovolně. Kdyby nechtěl napsala bych nenutit, ví do čeho jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 22:45

Všem vám moc děkuju za odpovědi a je fakt, že nejlepší to bude ještě probrat s ním. Zase je pravda, že už ví, do čeho jde, tak jen doufám, že nezapomněl, jaké to bylo minule. :nevim:

Někdo tu psal, že ho mám držet blízko u hlavy… Hm, to jsem se snažila i u toho prvního porodu, jenže pak šel s dětskou sestrou koupat mimino a tak se nešikovně otočil, že „to“ bohužel viděl, ač sám nechtěl… :zed:

• Citovat
  • Upravit
5149
2.5.14 22:51

No vidiš a teď už ví že má dávat nacha kam čumákuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.5.14 23:09
@wewa píše:
No vidiš a teď už ví že má dávat nacha kam čumákuje :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.5.14 23:11

Nechala bych to tedy na nem, uz vi, do ceho jde. Kazdopadne ja asi do dnesnich trendu nezapadam, nechtela jsem chlapa u porodu, prijde mi to zvlastni. Porod beru jako ciste zenskou zalezitost a radej (kdybych nemusela sekci pod celkovou narkozou) bych tam mela kamaradku nebo mamu… Navic „riskovat“ presne to, co se ti stalo po porodu prvnim, ani ne, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.5.14 07:17

Kdyby se toto stalo mně, normálně bych se na to přítele zeptala, ale jak už tu někdo psal, mohlo by mu to být hodně líto když by o tuho nebyl…

• Citovat
  • Upravit
1228
3.5.14 13:40
@Burj Chalifa píše:
To je dost omletá fráze - byl u početí, bude u porodu.Zase tak černobílé to není. To by neexistoval Madonnin komplex.
:palec: :palec:
nebo že to ovlivní vztah k dítěti. :mrgreen: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.14 11:30
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak oživuji. Omluva za anonym z pochopitelných důvodů.Manžel byl u prvního porodu a potom jsme měli problém se sexem. Asi jsem se mu zprotivila nebo nevím, trvalo to u nás docela dlouho, ale nyní (2,5 roku) už je to v pohodě. Teď čekáme další dítě a já nevím, jestli si ho znovu k porodu vzít nebo ne. :nevim: Manžel by u porodu být chtěl, ale já mám strach, aby se znovu neopakovala situace. Máte někdo zkušenosti s tím, že váš partner, který byl u dvou či více porodů, již neodmítal sex, ale po prvním porodu tomu tak bylo? Děkuji. :kytka:

ano, my jsme s tím bojovali. V prvním těhu od 16tt sex nic, měl strach, bylo to divný. K porodu šel, samozřejmě, chtěl..ale stalo se a komplex jak sviňa, rok sex nic, totální odcizení..nakonec se to po roce začalo srovnávat, počali jsme druhé dítě, sex v těhu do 30tt..a po porodu po 10 týdnech..a pak další rok asi 3× všehovšudy. Opět odmítal. U durhého porodu byl, na sále jsme byli 20minut. Jen seděl, všechno bylo v pohodě, krásný bezproblémový porod. Důvodem nebylo už totéž jako po první porodu, ale zas jiné věci. Bohužel jsme už k sobě cestu nenašli, rozvádíme se. Kromě absence intimity a důvěrnosti je v tom ale spousta dalších věcí. Nicméně ty problémy v sexu byly hodně výrazné, ale jen špička ledovce. Bohužel nekomunikací, nezájmem, sobectvím, odmítáním..se tyhle problémy nevyřeší, takže to byl hřebíček do rakve. Jak nefunguje sex, tak je to ve vztahu hodně poznat a musí se to řešit rychle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.14 11:31
@Anonymní píše:
Všem vám moc děkuju za odpovědi a je fakt, že nejlepší to bude ještě probrat s ním. Zase je pravda, že už ví, do čeho jde, tak jen doufám, že nezapomněl, jaké to bylo minule. :nevim:Někdo tu psal, že ho mám držet blízko u hlavy… Hm, to jsem se snažila i u toho prvního porodu, jenže pak šel s dětskou sestrou koupat mimino a tak se nešikovně otočil, že „to“ bohužel viděl, ač sám nechtěl… :zed:

u nás totéž. Byl celou dobu u hlavy, jenže pak prošel kolem postele pro foťák, a viděl co neměl. A byl konec. Už tak to bylo stresující a náročné pro něj, a tohle ho dorazilo. Dopředu jisté indicie byly, ale ani jeden jsme netušili, že by to mohlo dopadnout až tak.
K druhému porodu mi bez keců schválil dulu. Nakonec to ale nestihla, takže tam byl.

• Citovat
  • Upravit
36504
4.5.14 12:10
@Anonymní píše:
u nás totéž. Byl celou dobu u hlavy, jenže pak prošel kolem postele pro foťák, a viděl co neměl. A byl konec. Už tak to bylo stresující a náročné pro něj, a tohle ho dorazilo. Dopředu jisté indicie byly, ale ani jeden jsme netušili, že by to mohlo dopadnout až tak.
K druhému porodu mi bez keců schválil dulu. Nakonec to ale nestihla, takže tam byl.

Něco na té nepřítomnosti otce u porodu přece jenom je.Jen si to dámy nepřipouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí