Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jsem z časových důvodů neviděla zprávy. Ale jak nějaký politik u paní Jílkové v otázkáh pronesl. Nebojme se, ono TO tady teď není. Ono TO tady bude tak až za 10 let.
@Twitter píše:
Konečně se veřejně provalilo, že Turci odkupovají ropu od IS. Ono ilsám je islám. A bombardování cisteren ropy od Rusů se jim nelíbí. Turecko žene vodu na oba břehy. Ovšem pokud by vypukla válka, pochybuji, že se přidá na stranu Evropy a členských států. Aláh je přece jen jeden a za něj oni bojují.
Ono jsou s tim Tureckem vubec potize, kdyz si vemes, jak likviduje kurdy, kteri jako jedni z mala neutikaji do EU, ale bojuji s IS, vcetne zen. Ja dnes cetla, ze i to sestreleni ruskeho letadla bylo v planu a IS o tom byli informovani, protoze pomerne presne tusili, kam dopadnou katapultovani piloti. A ani si nedelam iluze, ze za to tucny kapesny, ktery od EU dostane, se bude snazit, aby se zmirnila vlna imigrantu, akorat tim EU vydira.
@Twitter píše:
Dnes jsem z časových důvodů neviděla zprávy. Ale jak nějaký politik u paní Jílkové v otázkáh pronesl. Nebojme se, ono TO tady teď není. Ono TO tady bude tak až za 10 let.
Jak to bolo v Simpsnoch? Uver treba splatit o 5 rokov - o 5 rokov nikdy nenastane, ideme do toho! ![]()
@Twitter píše:
ano tento pohled mají všichni kteří momentálně souhlasí s přijímáním kohokoliv v neomezeném počtu… a nebo alespon mlčí aby náhodou nebyli označeni nějakou oblíbenou nálepkou „islamofob…rasista.. atd“
@mrkni1 píše:
ano tento pohled mají všichni kteří momentálně souhlasí s přijímáním kohokoliv v neomezeném počtu… a nebo alespon mlčí aby náhodou nebyli označeni nějakou oblíbenou nálepkou „islamofob…rasista.. atd“
Děsí mne ta převrácenost. Lidé, kteří se bojí o svoje rodiny, jsou označeni za rasisty. ![]()
Nevideli jste nekdo dnesni rozhovor z Lan s prezidentem? Nemuzu si pomoct, ale ten clovek mluvi fakt rozumne a zadne naznaky podnecovani k extremizmu jsem nezaznamenala. Dokonce i o Sobotkovi mluvil slusne, presto, ze mu nekolikrat redaktori zamerne nadhodili udicku, aby ho mohl oznacit za zmanipulovatelneho prizdis.ace. Ja to proste nepochopim, fakt nechapu, co je negativne populistickyho na tom, ze ma stejny obavy, jako vetsina lidi. Jsou mi ukradeny jeho bonmoty, legracni anglictina a ze dostatecne zapadostylove nereprezentuje CR. Mrknu na fb a uz vidim, jak ho jam pas znamych za doesni projev kritizuje a oznacuje za debila, burana, ktery by mel dobrovolne odstoupit a jeho priznivce za nejvetsi luzu, ktera dela ostudu CS po celem svete. Ach jo ![]()
@tronelka píše:
Nevideli jste nekdo dnesni rozhovor z Lan s prezidentem? Nemuzu si pomoct, ale ten clovek mluvi fakt rozumne a zadne naznaky podnecovani k extremizmu jsem nezaznamenala. Dokonce i o Sobotkovi mluvil slusne, presto, ze mu nekolikrat redaktori zamerne nadhodili udicku, aby ho mohl oznacit za zmanipulovatelneho prizdis.ace. Ja to proste nepochopim, fakt nechapu, co je negativne populistickyho na tom, ze ma stejny obavy, jako vetsina lidi. Jsou mi ukradeny jeho bonmoty, legracni anglictina a ze dostatecne zapadostylove nereprezentuje CR. Mrknu na fb a uz vidim, jak ho jam pas znamych za doesni projev kritizuje a oznacuje za debila, burana, ktery by mel dobrovolne odstoupit a jeho priznivce za nejvetsi luzu, ktera dela ostudu CS po celem svete. Ach jo
Souhlasím s tebou.
https://www.youtube.com/watch?…
Povinně shlédnout a posílat dál!!!
Tohle tady vážně nechceme! (snad to sem ještě nikdo nedával)
@juliettee píše:..mě je zle!!! fakt nikdy nepochopím lidi kteří nevidí důsledky svých činů… (kam zmizel rozum?? -lidé neumějí přemýšlet nad tím co bude zítra?? a další dny?? a další roky??)
https://www.youtube.com/watch?…
Povinně shlédnout a posílat dál!!!![]()
![]()
Tohle tady vážně nechceme! (snad to sem ještě nikdo nedával)
@mrkni1 tak tak moje slova..nechápu pošahaný sluníčkáře co je vítají v německu a kdo ví kde všude..asi si neuvědomují co se může stát jim, jejich dětem, jejich rodinám..já mám teda strach o sebe a hlavně o všechny moje blízké..a hlavně v takových podmínkách budu nejspíš bezdětná..nemohla bych do tohohle světa porodit dítě.. ![]()
@juliettee píše: …a hlavně v takových podmínkách budu nejspíš bezdětná..nemohla bych do tohohle světa porodit dítě..
Video jsem teda bohužel neskoukla, ale tvoje uvažování na téma děti je celkem mimo, nemyslíš? Protože islamisté a jim podobní takhle rozhodně neuvažují.
Dětí jako smetí a chlapečkové od malinka podřezávají cvičně aspoň plyšové medvídky.
Pokud vzdáme výrobu
našich evropsky vychovaných dětí, vzdáváme budoucnost našeho světa. Aneb jak říká moje dcera, která na prvním miminku právě pracuje: „Původně jsme mysleli tak dvě. Ale když to tak kolem sebe pozoruju, minimálně tři, spíš čtyři!“
![]()
Konečně se veřejně provalilo, že Turci odkupovají ropu od IS. Ono ilsám je islám. A bombardování cisteren ropy od Rusů se jim nelíbí. Turecko žene vodu na oba břehy. Ovšem pokud by vypukla válka, pochybuji, že se přidá na stranu Evropy a členských států. Aláh je přece jen jeden a za něj oni bojují.