Nechci dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
29.1.15 13:31
@lolla.jones píše:
uz vidim jak kočár nechaš před kabinkou a jdeš si zkoušet hadříky :lol: :lol: :lol: a z krámu do krámu, pak na oběd…pokud to takhle zvádáš tak jsi SUPERMATKA.

to neni nic proti tomu, ze prece neni problem jit s detma na vystavu nebo cvicit (vsak je das nekde do kouta, ne?) :mrgreen:
to uz mi tady totiz taky jednou nekdo napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.1.15 13:31
@brumdinka píše:
@lolla.jones nevim proč bych měla bejt supermatka :roll: jen nehodlám bejt otrokem dítěte, jak některé…

No ale mě přijde, že právě jsi otrok dítěte. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:32
@krtek7489 píše:
No ale mě přijde, že právě jsi otrok dítěte. :?

a proč :?:…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 13:33
@brumdinka píše:
nevim proč bych měla bejt supermatka :roll: jen nehodlám bejt otrokem dítěte, jak některé…

jenže je taky rozdíl „být otrokem dítěte“ a „brát ohledy na dítě“ :! :! :!
Nemyslím si, že bych byla otrok dětí, ale zrovna teď byli oba nemocní s ATB, takže jsem s ohledem na děti týden seděla doma :? jo dostaal jsem se ven, když přišel manžel, nebo když jsem s nima byla přes víkend u našich (marodit mohou i tam), ale prostě to je omezení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:34
@Ali-Ali
@Ali-Ali píše:
to neni nic proti tomu, ze prece neni problem jit s detma na vystavu nebo cvicit (vsak je das nekde do kouta, ne?) :mrgreen:

ale ja chci nekdy kliiiid i na dva dny proste vypnout neresit detsky veci, jsem dospela nechci vecne s sebou tahat dite, vim ze vetsinou to jde, ale nekdy se proste nechce ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.1.15 13:34
@brumdinka píše:
a proč :?:…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne :)

taky neskáču. Ale když jsem v Globusu, narvanej košík až po okraj, u všech kas fronta a robě křičí „maminko prosímtě vykakat“, tak opravdu podle nich skákat musím, to se na mě zas nezlob a je to celkem fuška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:35
@Ali-Ali píše:

tak třeba na výstavu je vzít klidně můžeš, můžou se snad koukat taky, na cvičení si je kolegyně taky vzala, cvičili s náma..fakt je nedávala do kouta :lol:…moje šéfdová má mimčo (malá se narodila v září) normálně v práci…

prostě život je takvovej jakej si ho uděláš a jo bud´ se můžeš hroutit a stěžovat si, jak to nejde nebo se postaráš o to, aby to šlo…já jsem pro tu druhou možnost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.1.15 13:35
@brumdinka píše:
a proč :?:…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne :)

No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
29.1.15 13:36

@krtek7489 Tak nám miminko nešlo vyrobit, takže to pořád beru jako scifi, že se taky těhule.. A necítit kopanečky, tak si říkám, že to utz nahráli od holky přede mnou :D Ale už teĎ mám prcka ráda :-D říkám si, že to bude bestie po mě :-D ačkoliv sem ve 30tt, tak se nám ještě nepovedlo zjistit pohlaví :) a ani na 4D obličej :-D takže to je taková potvůrka už teď a je jasný, že bude naše..
Já sem i s manželem kočkomil a bereme je jako naše děti, kdyby jim někdo ublížil, vidím rudě a jdu vraždit.. A myslím, že s miminkem to prostě přijde :) Nedá se říct, že bych zase vůbec nic necítila :) Ale prostě je to součást mě a manžela, tak kdo by to nezbožňoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:36

@subsomi ale jo to se přece nevylučuje a na ty děti snad ohled brát chceš :)

holky já mám prostě pocit, že všechny mluvíme o tom samém, jen se nám to trochu motá a samozřejmě taky záleží na věku toho dítěte, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:38
@krtek7489 píše:
No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám. :?

ale já je všude sebou netahám, ten starší by se na mě dávno vybod :mrgreen: jen, že prostě, když není hlídání vezmu ho ssebou, ted´ mluvim o tom menším, ten starší je rád, když rodiče pokud možno nevidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:39

Podle mne se teda deti nemaji tahat všude. už vidim jak přitel přijde z práce a bde chtít jít do fitka tak si vezme dít s sebou:d težko že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:40
@krtek7489 píše:
No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám. :?
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.1.15 13:41
@brumdinka píše:
tak třeba na výstavu je vzít klidně můžeš, můžou se snad koukat taky, na cvičení si je kolegyně taky vzala, cvičili s náma..fakt je nedávala do kouta :lol:…moje šéfdová má mimčo (malá se narodila v září) normálně v práci…prostě život je takvovej jakej si ho uděláš a jo bud´ se můžeš hroutit a stěžovat si, jak to nejde nebo se postaráš o to, aby to šlo…já jsem pro tu druhou možnost 8)

Ale to já právě nechci. Nechci být otrokem dětí jako ty, všude je tahat s sebou a věnovat jim každou minutu svého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:42

No co já jsem pochopila tak psala zakladatelka o tom, že si nedovede představit být doma tři roky. Tím myslela asi mateřsku. a to promin, ale to prostě jsi přivázaná doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová