Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolla.jones píše:
uz vidim jak kočár nechaš před kabinkou a jdeš si zkoušet hadříky![]()
![]()
a z krámu do krámu, pak na oběd…pokud to takhle zvádáš tak jsi SUPERMATKA.
to neni nic proti tomu, ze prece neni problem jit s detma na vystavu nebo cvicit (vsak je das nekde do kouta, ne?) ![]()
to uz mi tady totiz taky jednou nekdo napsal.
@brumdinka píše:
@lolla.jones nevim proč bych měla bejt supermatkajen nehodlám bejt otrokem dítěte, jak některé…
No ale mě přijde, že právě jsi otrok dítěte. ![]()
@krtek7489 píše:
No ale mě přijde, že právě jsi otrok dítěte.
a proč
…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne ![]()
@brumdinka píše:
nevim proč bych měla bejt supermatkajen nehodlám bejt otrokem dítěte, jak některé…
jenže je taky rozdíl „být otrokem dítěte“ a „brát ohledy na dítě“
![]()
Nemyslím si, že bych byla otrok dětí, ale zrovna teď byli oba nemocní s ATB, takže jsem s ohledem na děti týden seděla doma
jo dostaal jsem se ven, když přišel manžel, nebo když jsem s nima byla přes víkend u našich (marodit mohou i tam), ale prostě to je omezení ![]()
@Ali-Ali píše:
to neni nic proti tomu, ze prece neni problem jit s detma na vystavu nebo cvicit (vsak je das nekde do kouta, ne?)
ale ja chci nekdy kliiiid i na dva dny proste vypnout neresit detsky veci, jsem dospela nechci vecne s sebou tahat dite, vim ze vetsinou to jde, ale nekdy se proste nechce
![]()
@brumdinka píše:
a proč…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne
taky neskáču. Ale když jsem v Globusu, narvanej košík až po okraj, u všech kas fronta a robě křičí „maminko prosímtě vykakat“, tak opravdu podle nich skákat musím, to se na mě zas nezlob a je to celkem fuška ![]()
@Ali-Ali píše:
to neni nic proti tomu, ze prece neni problem jit s detma na vystavu nebo cvicit (vsak je das nekde do kouta, ne?)
tak třeba na výstavu je vzít klidně můžeš, můžou se snad koukat taky, na cvičení si je kolegyně taky vzala, cvičili s náma..fakt je nedávala do kouta
…moje šéfdová má mimčo (malá se narodila v září) normálně v práci…
prostě život je takvovej jakej si ho uděláš a jo bud´ se můžeš hroutit a stěžovat si, jak to nejde nebo se postaráš o to, aby to šlo…já jsem pro tu druhou možnost ![]()
@brumdinka píše:
a proč…nebo ty opravdu skáčeš podle dětí, já fakt ne
No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám. ![]()
@krtek7489 Tak nám miminko nešlo vyrobit, takže to pořád beru jako scifi, že se taky těhule.. A necítit kopanečky, tak si říkám, že to utz nahráli od holky přede mnou
Ale už teĎ mám prcka ráda
říkám si, že to bude bestie po mě
ačkoliv sem ve 30tt, tak se nám ještě nepovedlo zjistit pohlaví
a ani na 4D obličej
takže to je taková potvůrka už teď a je jasný, že bude naše..
Já sem i s manželem kočkomil a bereme je jako naše děti, kdyby jim někdo ublížil, vidím rudě a jdu vraždit.. A myslím, že s miminkem to prostě přijde
Nedá se říct, že bych zase vůbec nic necítila
Ale prostě je to součást mě a manžela, tak kdo by to nezbožňoval ![]()
@subsomi ale jo to se přece nevylučuje a na ty děti snad ohled brát chceš ![]()
holky já mám prostě pocit, že všechny mluvíme o tom samém, jen se nám to trochu motá a samozřejmě taky záleží na věku toho dítěte, že ![]()
@krtek7489 píše:
No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám.
ale já je všude sebou netahám, ten starší by se na mě dávno vybod
jen, že prostě, když není hlídání vezmu ho ssebou, ted´ mluvim o tom menším, ten starší je rád, když rodiče pokud možno nevidí ![]()
Podle mne se teda deti nemaji tahat všude. už vidim jak přitel přijde z práce a bde chtít jít do fitka tak si vezme dít s sebou:d težko že?
@krtek7489 píše:
No právě že já ne. To ty píšeš, jak není problém je všude tahat s sebou. To já absolutně odmítám.
@brumdinka píše:
tak třeba na výstavu je vzít klidně můžeš, můžou se snad koukat taky, na cvičení si je kolegyně taky vzala, cvičili s náma..fakt je nedávala do kouta…moje šéfdová má mimčo (malá se narodila v září) normálně v práci…prostě život je takvovej jakej si ho uděláš a jo bud´ se můžeš hroutit a stěžovat si, jak to nejde nebo se postaráš o to, aby to šlo…já jsem pro tu druhou možnost
Ale to já právě nechci. Nechci být otrokem dětí jako ty, všude je tahat s sebou a věnovat jim každou minutu svého života.
No co já jsem pochopila tak psala zakladatelka o tom, že si nedovede představit být doma tři roky. Tím myslela asi mateřsku. a to promin, ale to prostě jsi přivázaná doma