Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy957 píše: Více
Já si vydělávám hlavou o dost víc
můžeš tleskat. Ale na 20 nevypadám, nicméně si nemyslím, že za to můžou děti, spíš prostě věk, který se ošálit nedá. A jsou holt zanedbaný tricitky, udržovaný třicítky a takový ty umělý třicítky, ale furt jsou to třicítky a myslet si, že to není poznat, je naivní
@Teik310 a když pak vidím slečnu o 10 let mladší než já, zničenou, unavenou bez peněz kvůli svému super děcku, stěžuje si na chlapa, že s ní nechce spát, nemůže si dovolit ani dovolenou jednou do roka(já jsem každý měsíc v cizině)Vypadá na 50 tak jí rozhodne nelituji ona si ten život vybrala;)
@Teik310 já mám práci snů
Cesty do exotických míst mám jako bonus a nemusím se vůbec dřít ![]()
A proto že jsi zak šťastná a krásná to tady musíš psát třikrát vid?
![]()
@Teik310 nejlepší je když po mě chtějí v obchodě občanku 😂 😂Nemam ani jednu vrásku, vlasy pod můj pevný zadek, žádná celulitida, krásná pevná prsa a brutálně dlouhé nohy. Vetšina dvacítek vypadají jako šmudlinky proti mě a ještě k tomu jsem brutální divoška, což ty chlapy táhne ještě víc, nestíhám je odhánět jelikož mám úplně super chlapa se stejným pohledem na svět ![]()
@Cizinka 999 jak už jsem psala, baví mě takhle hloupé diskuze, ráda si ověřím kolik žen je chodicí mindrák. Nejsem ovečka a ráda vystupuji z davu, tak nějak mě to prostě baví. Nicméně nikomu neberu jeho názor, každý má právo žít tak jak chce ![]()
Haha, promiň, prostě jsi mě jen pobavila. Jako kdybys napsala, že nechceš děti, protože ničí kariéru, jsou to smradlaví mrňavý uřvaný skunkové a nechceš s nima mít nic společnýho, tak mi na.tom nepřijde nic divnýho, ma to tak spousta lidí. Kdyby to s tou krásou napsala dvacítka, tak to taky pochopím, ale tyjo když ženská poněkud po době expirace napíše, že nechce děcka, protože jí seberou krásu, tak mi to prostě přijde vtipný. Krásu totiž neberou děti, ale věk, a ty ten už máš. Už prostě budeš jenom starší a sešlejší ať ty děcka mít budeš nebo ne. Já fakt věřím, že jsi hezká ženská, určitě udržovaná a atraktivní, ale prostě starý báby budou z nás všech, ale my ostatní holt budem mít ty rodiny, a ty budeš sama bába. Ale.to taky není nic proti ničemu, někomu to tak vyhovuje. Jen prostě ten akcent ty krásy mi přijde v tvým věku takovej… no směšnej
@topazio píše: Více
Kéž by, já fakt jednu takovou znám, která se považuje za nebesky krásnou a všechny s tím votravuje
a i kdyby to byl trollík, tak se aspoň trochu pobavíme
@Teik310 tvůj muž, pokud tedy nějakého máš by s tebou určitě nesouhlasil;)To bych se asi nemohla živit tělem a mojí tvářičkou, věř nebo ne že mám vzhled celebrit, protože mám na to čas i penízky se o sebe starat
Nikdo mi nechce věřit můj skutečný věk
A ano děti vnímám jako vetřelce
Mě se včera jeden „vetřelec“ vrátil z Rakouska a druhý dnes z Brna a dostala jsem dárky z lásky ❤️ Tvoje hezká tvářička bude za pár let pěkně hnusná
protože duši máš ještě hnusnější!
@Teik310 to že se o sebe nestaráš a vypadáš na svůj věk nebo ještě starší je jenom tvůj boj, někdo to má holt i v genech že vypadá mladší než skutečně je
A nerozumím proč si někdo udělá dítě a pak brečí a stěžuje si na život.