Nechci druhé dítě, jsem divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
4.3.11 22:26

To bývá častý argument, že bude prcek sám, až my umřeme. Ale na druhou stranu bude mít v té době už třeba vlastní rodinu, za další naše rodina je hodně rozvětvená a jeho kmotr (můj bratranec) má 4 děti v rozmezí od pěti let do jednoho měsíce a fakt se o kmotřence zajímá, takže se nebojím, že by zůstal kdy sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.3.11 22:29

Mě by spíš zajímaly důvody, proč někdo nechce druhé dítě… :nevim: Fakt jen čistá zvědavost. Proti jedináčkům nic nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 22:29

Prostě na mě plno lidí kouká jak na zjevení…vždyť to není občanská povinnost,mít 2 děti,ne?Jedno mi bohatě stačí a to sobec nejsem…mám 4 sourozence,manžel je jedináček a druhé taky nechce.MOMMI33…nervák jsem taky…

• Citovat
  • Upravit
25324
4.3.11 22:30

Tak já mám bratra,bohužel rodiče ho celé mé dětství upřednostňovali,ač to nepřiznali.Ne materiálně,ale citově.A i to je jeden z důvodů.Chci,aby malej věděl,že máma ho má nejradši na světě,a že u ní je nejlíp.Jo,sem se i přistihla,že chci,aby byl mamánek,a že mi dělá radost,že se u mě uklidní,a u manžela ne :mrgreen: v tom jsem třeba divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.11 22:31

Nedokážu říct nějaký přesný důvod…je to prostě takový pocit..a sám nebude,má velikou rodinu a plno sestřenic a bratranců..

• Citovat
  • Upravit
25324
4.3.11 22:32

Tak tedy já se přiznám,že maminky dvou a více dětí obdivuju,já na to opravdu nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.3.11 22:34
momi33 píše:
Tak já mám bratra,bohužel rodiče ho celé mé dětství upřednostňovali,ač to nepřiznali.Ne materiálně,ale citově.A i to je jeden z důvodů.Chci,aby malej věděl,že máma ho má nejradši na světě,a že u ní je nejlíp.Jo,sem se i přistihla,že chci,aby byl mamánek,a že mi dělá radost,že se u mě uklidní,a u manžela ne :mrgreen: v tom jsem třeba divná :mrgreen:

Díky, hezky a upřímně jsi to vysvětlila (i v tom předchozím příspěvku) a úplně chápu ! :-D
Já jsem měla důvod, proč nemít druhé - nemáme babičky - tím pádem vůbec žádná pomoc, nikdy ! Ale stejně jsem si našla víc důvodů pro… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.3.11 22:35

U mě je důvod má povaha. Vím, že druhé dítě bych nezvládla psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
4.3.11 22:37

Tak budte rady, ze jste spokojene a smirene s tim, co mate… Predstavte si, jak je pro me tezke, kdyz touzim po druhem diteti a proste mi okolnosti nedopreji si ho poridit… A lidi se ptaji stejne jako vas - proc nema mala sourozence?
Hodne to boli, ale treba se s tim jednou taky smirim :think: (skoda, ze jsem nikdy nechtela jenom jedno, tak jako vy…) To by mi ty reci byly celkem ukradene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
4.3.11 22:38
MaryClementine píše:

Přesně tak to mám já, a když jsem četla některé tvé dřívější příspěvky tak jsem si říkala jak neuvěřitelně jsme si ohledně výchovy a péče o dítko podobné ne - li stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.11 22:39
MaryClementine píše:

No,představa,že se mi vztekaj dva,že oba dělaj binec,no hrůůzaa 8-o jsem nervák,a přiznám se,i jsem malého i plácla důrazně přes prdku,když NE! a plácnutí přes ruku nezabralo.Když byl mimino,tak jsem měla poporodní depky,napadaly mě hrozný věci,asi by to bylo na psychiatra,ale přešlo to.To už taky nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.3.11 22:40
Deminka píše:
MaryClementine píše:
Přesně tak to mám já, a když jsem četla některé tvé dřívější příspěvky tak jsem si říkala jak neuvěřitelně jsme si ohledně výchovy a péče o dítko podobné ne - li stejné..

Jejda, já si tě nějak v diskusích nevšimla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
4.3.11 22:40
MaryClementine píše:

Hele, to mi povídej. U toho prvního byl všechno problém - jídlo, spaní, vzdor, nočník, …všechno horor, ale pak se to nějak překonalo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.3.11 22:41
momi33 píše:
MaryClementine píše:
No,představa,že se mi vztekaj dva,že oba dělaj binec,no hrůůzaa 8-o jsem nervák,a přiznám se,i jsem malého i plácla důrazně přes prdku,když NE! a plácnutí přes ruku nezabralo.Když byl mimino,tak jsem měla poporodní depky,napadaly mě hrozný věci,asi by to bylo na psychiatra,ale přešlo to.To už taky nechci…

Taky důvod, depka se mě držela tak do 10. měsíce, teď už své dítě místy i miluju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.3.11 22:42
lumáťa píše:
MaryClementine píše:
Hele, to mi povídej. U toho prvního byl všechno problém - jídlo, spaní, vzdor, nočník, …všechno horor, ale pak se to nějak překonalo… :-D

A jaký máš mezi nima rozdíl věku? Třeba si v jeho šesti letech řeknu, že do toho jdu znova :-) Jenže to bych si musela najít jiného chlapa, Tom je totiž výsledek umělého oplodnění. Takže další důvod proti, nebo možná i skvělá výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí