Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ho nechci
a nestydím se za to.Divná jsem ovšem v jiném směru ![]()
No divná je třeba moje známá, která chce lepší auto, barák a pod a pak teprve druhé dítě … v situaci ve které je, to bude reálné možná za 10 let kdy jí bude 35 …
proč bys byla divná .. třeba to přijde ještě třeba ne. někdo má jedno dítě, někdo žádné, někdo 6
… každá to máme jinak.
Jestli posloucháš blbý kecy, pouštěj je jedním uchem dovnitř a hned druhým ven a dotyčnému řekni že mu do toho nic není. Důležitý je jak se cítíš ty a že jsi spokojená ![]()
Taky nechci druhé dítě a vůbec si nepřipadám divná.Je to každého svobodná volba.
Anonymní píše:
Ahoj,je tu ještě někdo stejně „divný“???Jen proto,že nechci druhé dítě…
Ahojky, tak já čekám první mimi a zatím taky druhé nechci. Na drobečka se těším, přítel by nejradši hned po porodu chtěl druhé mimi, ale já ne. Myslím že nejsi jediná, každý má jiné pocity. Třeba po půl roce zjistíš, že bys chtěla a budeš mít. ![]()
Anonymní píše:
Tak nejsem sama…a v jakém směru jsi divná??
Ale tak jsem nervák,neoplývám inteligencí apod. ![]()
Anonymní píše:
momi33 píše:Anonymní píše:Ale tak jsem nervák,neoplývám inteligencí apod.
Ale tož každej jsme nějak ujetej
![]()
momi33 píše:Ale tož každej jsme nějak ujetejAnonymní píše:Ale tak jsem nervák,neoplývám inteligencí apod.
MaryClementine píše:momi33 píše:Ale tož každej jsme nějak ujetejAnonymní píše:Ale tak jsem nervák,neoplývám inteligencí apod.
Tak nejsem sama…a v jakém směru jsi divná??![]()
A Anonymní,jak tě napadlo,že jsi divná?Mě když se někdo zeptá,kdy bude druhé,tak mu řeknu,že mi to tak stačí,že jsem chtěla kluka,a toho mám,a dost řečí.
Znám se,na 2 děti se necítím,a přiznejme si,taky mám ráda svoje cvičení,kosmetiku a jiné věci.Manžel sice vydělává dost,ale přiznejme si,prcek dost stojí-zas mu budem kupovat botičky,a ty se pohybujou kolem 800,a má je na chvilku,a komplet nové oblečení,pač ze všeho vyrůstá.A já bych tak letos ráda konečně k moři
![]()
Mé dvě kamarádky také nechtějí druhé miminko. A obě jsou bez sourozenců, tak jestli to není tím. Jsou spokojené, takhle jim to vyhovuje, tak proč ne.
Třeba jsem taky divná
: taky jsem nemusela mít druhé…, ale chci, aby měl prcek parťáka a někoho blízkého, až my - rodiče tady nebudem. Takže mám dva prcky a jsem móc spokojená. To druhé si užívám ještě víc než to první. Úplně bych je oba láskou umačkala ![]()