Stěhování od manžela k rodičům

164
3.3.11 17:24

Stěhování od manžela k rodičům

Tak a je to tu..... Stěhuju se od manžela k rodičům :cry: :cry: Každý den postupně odvážím pár kufrů… Ale mám dost velký problém. Rodiče mají 3+1 a nemůžu si s sebou vzít svůj nábytek…ani lednici, pračku… :-( Nemáme to kam dát! No, ale zase zároveň mu to tady nechat nechci… :-( Vlastně mu nebude chybět krom TV, kterou si odvezu vůbec nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1610
3.3.11 17:35

Ahoj, pokud plánuješ rozvod radím ti odvézt vše co není přikované. Z vlastní zkušenosti zpětně skoro nic neuděláš, pokud nebude domluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.11 17:38

Tak domluva s ním je.......dohodli jsme se na všem a bez hádek-dokonce v klidu u kafča. Ale už jenom z principu je mi proti srsti nechávat tu věci (které si budu moct odvést, až mi obec přidělí byt-dřív nee) aby mu tu byli k dispozici. Stěhuju se do paneláku a opravdu není kam dát obývací stěna, gauč, lednice, pračka…atd atd :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.3.11 17:40

To je škoda,opravdu by sis měla odvézt vše,co není přikované,situace se může změnit.A nemůžeš si to nechat u nějakých známých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.11 17:42

Právě, že není kde......všichni příbuzní jsou taky panelákový :cry: jde mi z toho hlava kolem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
3.3.11 17:43
momi33 píše:
To je škoda,opravdu by sis měla odvézt vše,co není přikované,situace se může změnit.A nemůžeš si to nechat u nějakých známých?
:palec: JO JO V3E SE může obrátit. Navíc pokud není byt ve vašem společném vlastnictvípo půl roce co tam nebudeš tě může odhlásit z trvalého bydliště. Pak neprokážeš nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
3.3.11 17:48

Hele, segra se takhle stehovala k nasim, kdyz jsem byla jeste mala. Taky 3+1 v panelaku. Lednici postavila do predsine, pracka stala vedle moji postele, obyvakovou stenu jsme rozebrali a prkynka nastrkali kam se dalo, stejne tak loznici. Sedacku nemela… jeste ze tak. Uzkymi ulickami, ktere v byte zbyly, jsme se pohybovali nekolik let :zed: . Ale slo to. Jestli mas vyhlidku, ze u vasich nebudes dlouho, tak to zkus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
3.3.11 17:53

A nešla by pronajmout nějaká garáž, nebo skládek?
Nebo není možnost se domluvit s obcí, že by Ti uvolnili alesp.sklep od toho bytu, nebo půdu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.3.11 17:53

Existují takové placené sklady, kam se dá nábytek na nějakou dobu uložit - např. tady: http://www.cityselfstorage.cz/ tak zkus, jestli něco podobného není i u vás. Ale vůbec nemám tušení, na kolik to vyjde. :nevim: Nebo spousta lidí promajímá garáž, třeba i tam by se to mohlo na chvíli uskladnit.
Anebo - když s ním ta domluva je - myslíš, že by ti to v tom bytě nenechal, do doby než by sis svůj byt našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.11 17:55

já mám trvalé bydliště u rodičů…Zkusím aspoň lednici a pračku narvat někam na půdu… gauč vem čert…ať se po něm válí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
3.3.11 17:58

Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.3.11 17:59

Ahoj, a co to nacpat do sklepa nebo do garáže? Jak je velká půda??
Zkusila bych si pronajmout sklep nebo něčí garáž a ty věci tam dát. Už jenom z principu, aby mu nic nezůstalo, ať se válí na zemi a jídlo má za oknem :-D a prát může v ruce.

Jo a co dát ke každému příbuznému něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
3.3.11 18:08
trumbelín píše:
já mám trvalé bydliště u rodičů…Zkusím aspoň lednici a pračku narvat někam na půdu… gauč vem čert…ať se po něm válí…

No tak to až se odstěhuješ tak už tě tam nemusí pustít vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
3.3.11 18:13
momi33 píše:
Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky :mrgreen:
:palec: Já mu zas nechala vše, myslela jsem, že se pochlapí a přijde s návrhem jakse vypořádáme. Jenže jsem se akorát přesvědčila, že jsem dobře udělala, že jsem pryč,že je to magor. Jemu zůstalo vše a já měla jen TV a lednici. Po pár letech mám asi tak 10× víc než on. Ale stejně bych dnes jednala úplně jinak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.3.11 18:44

Trumbelínku, nechceš to nechávat v jedné původní diskusi? :-D

Jsem ráda, že se to pohnulo a vede to snad už k Tvé plné spokojenosti a klidu rodinnému!! Držím stále palečky!!! Piš dál.

Drž se! I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí