Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak a je to tu..... Stěhuju se od manžela k rodičům
Každý den postupně odvážím pár kufrů… Ale mám dost velký problém. Rodiče mají 3+1 a nemůžu si s sebou vzít svůj nábytek…ani lednici, pračku…
Nemáme to kam dát! No, ale zase zároveň mu to tady nechat nechci…
Vlastně mu nebude chybět krom TV, kterou si odvezu vůbec nic ![]()
Ahoj, pokud plánuješ rozvod radím ti odvézt vše co není přikované. Z vlastní zkušenosti zpětně skoro nic neuděláš, pokud nebude domluva
Tak domluva s ním je.......dohodli jsme se na všem a bez hádek-dokonce v klidu u kafča. Ale už jenom z principu je mi proti srsti nechávat tu věci (které si budu moct odvést, až mi obec přidělí byt-dřív nee) aby mu tu byli k dispozici. Stěhuju se do paneláku a opravdu není kam dát obývací stěna, gauč, lednice, pračka…atd atd ![]()
To je škoda,opravdu by sis měla odvézt vše,co není přikované,situace se může změnit.A nemůžeš si to nechat u nějakých známých?
Právě, že není kde......všichni příbuzní jsou taky panelákový
jde mi z toho hlava kolem ![]()
momi33 píše:
To je škoda,opravdu by sis měla odvézt vše,co není přikované,situace se může změnit.A nemůžeš si to nechat u nějakých známých?
Hele, segra se takhle stehovala k nasim, kdyz jsem byla jeste mala. Taky 3+1 v panelaku. Lednici postavila do predsine, pracka stala vedle moji postele, obyvakovou stenu jsme rozebrali a prkynka nastrkali kam se dalo, stejne tak loznici. Sedacku nemela… jeste ze tak. Uzkymi ulickami, ktere v byte zbyly, jsme se pohybovali nekolik let
. Ale slo to. Jestli mas vyhlidku, ze u vasich nebudes dlouho, tak to zkus ![]()
A nešla by pronajmout nějaká garáž, nebo skládek?
Nebo není možnost se domluvit s obcí, že by Ti uvolnili alesp.sklep od toho bytu, nebo půdu??
Existují takové placené sklady, kam se dá nábytek na nějakou dobu uložit - např. tady: http://www.cityselfstorage.cz/ tak zkus, jestli něco podobného není i u vás. Ale vůbec nemám tušení, na kolik to vyjde.
Nebo spousta lidí promajímá garáž, třeba i tam by se to mohlo na chvíli uskladnit.
Anebo - když s ním ta domluva je - myslíš, že by ti to v tom bytě nenechal, do doby než by sis svůj byt našla?
já mám trvalé bydliště u rodičů…Zkusím aspoň lednici a pračku narvat někam na půdu… gauč vem čert…ať se po něm válí…
Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky ![]()
Ahoj, a co to nacpat do sklepa nebo do garáže? Jak je velká půda??
Zkusila bych si pronajmout sklep nebo něčí garáž a ty věci tam dát. Už jenom z principu, aby mu nic nezůstalo, ať se válí na zemi a jídlo má za oknem
a prát může v ruce.
Jo a co dát ke každému příbuznému něco??
trumbelín píše:
já mám trvalé bydliště u rodičů…Zkusím aspoň lednici a pračku narvat někam na půdu… gauč vem čert…ať se po něm válí…
No tak to až se odstěhuješ tak už tě tam nemusí pustít vůbec.
momi33 píše:
Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky
Trumbelínku, nechceš to nechávat v jedné původní diskusi? ![]()
Jsem ráda, že se to pohnulo a vede to snad už k Tvé plné spokojenosti a klidu rodinnému!! Držím stále palečky!!! Piš dál.
Drž se! I.