Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
momi33 píše:
Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky
Otázka je, jestli to bylo všechno tvoje, že??
![]()
Tak když se to sere, tak se to sere!!! A to pořádně!! Byli jsme dnes s malým na kontrole s pihou. Při cestě zpět domů před námi odbočovalo auto, tak jsme zabrzdili a v tom děsná rána!! Zezadu do nás nabourala ženská v BMW. Malej začal křičet, letěla jsem k němu a vtáhla ho ze sedačky…Najednou mdlo, špatně, motala se mi hlava… Hnula jsem si s krkem a policajti mi zavolali sanitku. Mám krční límec na 3 týdny
To nevím nevím, jak teď budu vše balit a stěhovat se!! Auto je zezadu totálně zmačkaný! Tak ještě tohle mě muselo potkat
Alespoň, že je malý v pořádku!!!!
Teda to je pech, ale hlavně že jste oba v pořádku!! ![]()
Doufám, že Ti to pojišťovna zaplatí?!
![]()
Taky doufám!! Jako bych toho neměla málo! Manžel mě podvádí, ukončil náš vztah, musím se s malým odstěhovat a teď mám ještě totálě zničený auto a namoženej krk.....
Ona měla 2 měsíce starý BMW X5 a její tatík za ní přijel v audi A8L (auto asi za 3 miliony) takže to byli vyloženě chudáci!!
No, ale moje auto je starý a budu ráda, když se dá vůbec pořádně dokupy ![]()
Jéžiš, tak v tom případě bych byla největší simulant
a trochu z té nehody vytřískala.
Čert vem všechny potíže a průsery, hlavně, že jste v pořádku!!
jak vytřískat? Prostě mám zhožděnou krční páteř..... Tchýně mi psala, že za to je 25 bodů. 1 bod= 120Kč........ Pojištěná u SLAVIE- nejhorší možná pojišťova a mám auto nejspíš na odpis! Zadní dvěře vlisovaný do kufru, prasklej nárazník, hnutý sloupky......na střeše boule. Vypadá to na totálku. Bohužel mám staré auto a když mi pojišťovna dá 35 000Kč, budu ráda....... Jsem fakt na dně
Trumbelínku, to měl být žert, ale když čtu v jaké jsi situaci, tak asi blbý žert. To se omlouvám.
Ale věřím tomu, že kdyby se to stalo nějaké dračici či potvoře, tak ta by z toho uměla vytřískat maximum.
Dám příklad- spolužačce na letišti roztrhli cestovní ,značkovou´ tašku-od stánku. Hned hlásila, jak byla ta taška drahá a že tam měla foťák a parfém…-samozř.kecala a pojišťovna jí vše zaplatila. ![]()
etatinek píše:momi33 píše:Otázka je, jestli to bylo všechno tvoje, že??
Vem to,co má podle tebe největší cenu.Když jsem se před mnoha lety stěhovala od svého posledního bejvalého,tak jsem mu nenechala ani koš na odpadky![]()
Bylo,neboj
vše jsem to kupovala za svoje,měl akorát sedačku a pár talířů,a ani již zmíněný koš na odpadky a štětku na WC.
jejda trumbelínku,to máš tedy smůlu
myslím na tebe,ať to zvládneš.
no, já taková nejsem..... ani do nemocnice se mi nechtělo
ale cajti prostě sanitu zavoalali a musela jsem… Jsem fakt na dně!! Ale pořád koukám do postýlky na toho mýho andílka a říkám si, jak jsou veškeré problémy maličkaté!!! Hlavní je, že je v pořádku!!!
No........ale pominu-li toto, jsem opravdu vyždímaná do mrtě
jsem totálně bez peněz, bez auta, bez lásky, bez manžela......prostě a dně a v prdeli.
trumbelín píše:
no, já taková nejsem..... ani do nemocnice se mi nechtěloale cajti prostě sanitu zavoalali a musela jsem… Jsem fakt na dně!! Ale pořád koukám do postýlky na toho mýho andílka a říkám si, jak jsou veškeré problémy maličkaté!!! Hlavní je, že je v pořádku!!!
No........ale pominu-li toto, jsem opravdu vyždímaná do mrtějsem totálně bez peněz, bez auta, bez lásky, bez manžela......prostě a dně a v prdeli.
Někdy to halt život tak naservíruje,ale není tak zle,aby nemohlo být ještě hůř…ono to tak nevypadá,ale jednou bude současnost minulostí,a ty budeš úplně někde jinde s někým jiným…co stalo se stalo,jedeme dál,zamkni ty dveře,ten zapadlý sál…to není ze mě,ale z jedné písničky…
trumbelín píše:
hůř už snad ani být nemůže.....
Jen neříkej…a proto je člověk na dně,aby se z něj mohl odrazit.Bylo to před léty,někoho jsem potkala,po krátké době jsem kvůli němu dala výpověď v práci,kde jsem byla léta a spokojená,odstěhovala se za ním i s nábytkem.On byl rozvedený,občas vídal dcerku.Ze začátku to vypadalo dobře,pak to šlo do kytek,hodně jsme se hádali,hlavně kvůli té jeho malé.Práce,co jsem u něj měla nebyla nic moc,nebavila mě.Tak jsem se sbalila,odešla od něj,ale ne domů,tam jsem se bála,tak ke kamarádovi-na druhý konec republiky,tam jsem si našla podnájem,vystřídala 2 práce-jednu blbější než druhou
to už za mnou jezdil můj manžel,a po nějaké době se zas vrátila tam,odkud jsem přišla…bylo toho dost na holčinu,která nikdy nebyla z domova.Jen je mi líto té práce,protože jsem tam byla léta,a tam,kde jsem byla to byla jen buzerace za pár kaček,a ve druhé dřina na nepřetržitý provoz,ale potřebovala jsem jak zaplatit podnájem…nebyla to hezká doba,moc ráda na to nevzpomínám.Ten kamarád mi pomohl,byl o 15 let starší,a v jednu chvíli jsem se musela rozhodnout mezi ním a manželem…ublížila jsem mu,ale co se dá dělat…
Já si myslím, že mu nebude chybět jen Tv, v prvé řadě a HLAVNĚ mu budeš chybět ty… Ať už to bereš jak chceš, tak minimálně jako služka - levná pracovní síla, tak jako ta určitě… Děláš dobře, tak se drž…