Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
14.3.11 23:13
Wiolla píše:
Ad zakladatelka - nevracej se! Nikdo neříká, že musíš chlapa „vyškrtnout ze svého života“. Jednou je to otec tvého dítěte, tak mu umožni s ním styk a komunikuj v přátelské rovině ohledně dítka. Ale jako životního partnera NE-EEE!
etatinek píše: …Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš?? :-P :lol:Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří… :wink: :oops:
Tak mě se líbí Audi Q7 a nebo BMW X6. Ještě že mám 180cm, takže výška OK, teď už jenom „vadí“, že jsme ženská… :mrgreen:

mě se taky Q7 líbí,má jí soused,ale je to tank,mě by to zabilo s tím parkovat.Mě by tak vyhovovala nová Fiesta či Golf.A nebo nové Ka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.3.11 00:07
momi33 píše:
Wiolla píše:
Ad zakladatelka - nevracej se! Nikdo neříká, že musíš chlapa „vyškrtnout ze svého života“. Jednou je to otec tvého dítěte, tak mu umožni s ním styk a komunikuj v přátelské rovině ohledně dítka. Ale jako životního partnera NE-EEE!
etatinek píše: …Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš?? :-P :lol:Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří… :wink: :oops:
Tak mě se líbí Audi Q7 a nebo BMW X6. Ještě že mám 180cm, takže výška OK, teď už jenom „vadí“, že jsme ženská… :mrgreen:
mě se taky Q7 líbí,má jí soused,ale je to tank,mě by to zabilo s tím parkovat.Mě by tak vyhovovala nová Fiesta či Golf.A nebo nové Ka.

Hele, to má rozhodně „pípáky“ a možná to i parkuje samo… :wink: (Nevím, jak se ten systém jmenuje, ale vím, že některá auta ho mají, že si to „změří“ prostor a zaparkuje samo.) Ale jako máš pravdu, tank to je… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.3.11 09:16

Nene!!! To se v žádném případě stěhovat nechci!!! Pěkně zůstanu tady u rodičů!!! Pokud to myslí opravdu vážně, bude se pěkně snažit a přemýšlet o sobě… Vracet se k němu nechci! Alespoň teď ne!! Vadí mi ale, že se mamka tak razantně příčí proti mě a jemu… Plánuje společné výlety v létě, občas večeři… Jen ať se snaží.....až čas vše ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.3.11 10:07
trumbelín píše:
Nene!!! To se v žádném případě stěhovat nechci!!! Pěkně zůstanu tady u rodičů!!! Pokud to myslí opravdu vážně, bude se pěkně snažit a přemýšlet o sobě… Vracet se k němu nechci! Alespoň teď ne!! Vadí mi ale, že se mamka tak razantně příčí proti mě a jemu… Plánuje společné výlety v létě, občas večeři… Jen ať se snaží.....až čas vše ukáže

Já maminku chápu. Společné výlety, večeře apod. mohou potenciálně vést k obnovení vztahu a to si maminka nepřeje. To je logické. Já bych mu dovolila plánovat výlety s dítětem, jeho aktivní trávení času s dítkem, ale ne s tebou. On je OTEC ne tvůj ŽIVOTNÍ PARTNER (nebo kamarád na výlety).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
15.3.11 15:10
Wiolla píše:
trumbelín píše:
Nene!!! To se v žádném případě stěhovat nechci!!! Pěkně zůstanu tady u rodičů!!! Pokud to myslí opravdu vážně, bude se pěkně snažit a přemýšlet o sobě… Vracet se k němu nechci! Alespoň teď ne!! Vadí mi ale, že se mamka tak razantně příčí proti mě a jemu… Plánuje společné výlety v létě, občas večeři… Jen ať se snaží.....až čas vše ukáže
Já maminku chápu. Společné výlety, večeře apod. mohou potenciálně vést k obnovení vztahu a to si maminka nepřeje. To je logické. Já bych mu dovolila plánovat výlety s dítětem, jeho aktivní trávení času s dítkem, ale ne s tebou. On je OTEC ne tvůj ŽIVOTNÍ PARTNER (nebo kamarád na výlety).

Přesně tak!!

Trumbelínku, ty jsi buď tak mladá, nebo tak moc naivní (hloupá?), že to je až hrůza, ten chlap si tě omotá okolo prstů, utáhne tě na vařenou nudli a ty za ním opět poběžíš jako oblbnutá husička…

Však s vašim dítětem může trávit čas, ale proč by ho měl sakra trávit s tebou?? Ty víš, že to není partner pro život, tak se musíš odmilovat a to se ti nepodaří, když se s ním budeš dál stýkat, trávit s ním čas, chodit s ním na výlety, jezdit na dovolené, chodit do kina či večeře!! Takhle se expartneři nechovají!!

To právě bude mít akorát opačný efekt a to ten, že se do něj ještě více zamiluješ než jsi teď, opět se ti na oči dostanou růžové brýle a na uši klapky, s mamkou - rodinou se akorát rozhádáš, budeš je nenávidět, odéjdeš od nich, oni nad tebou zlomí hůl a ukončí s tebou styky a až za pár týdnů-měsíců se ten tvůj chlap začne opět chovat jako blbec a ještě hůř než teďka, tak nebudeš mít kam jít, ke komu se vrátit!! A zůstaneš s ním nešťastná až do smrti a hlavně budeš na všechno úplně sama!! Bez jakékoliv pomoci!! :zed: :roll:

Ach jooo, jak jednoduché je oblbnout ženu, že?? :think: :roll:

PS: Hlavně buď tak „chytrá“ a nech si od něj udělat další dítě… Já už to vidím, že to tak nakonec dopadne… Teďka na jaře, nic neobviklého…

Wiollo a já myslel, že ti „vadí“, že na něj nemáš peníze, ale to zase až tak velký problém není, co?? :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
8911
15.3.11 15:43
etatinek píše: …Wiollo a já myslel, že ti „vadí“, že na něj nemáš peníze, ale to zase až tak velký problém není, co??
etatinek píše: …akorát máš jednu drobnou vadu na kráse, jsi ZAZOBANÁ!! :cert: :twisted: Ehm, jinak bych tě samozřéjmě bral… :oops: :wink:

Tak vzhledem k těmto tvým názorům ohledně majetkových poměrů mezi lidmi, nechám tvoji otázku na mě bez odpovědi - no comment. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
15.3.11 22:53
Wiolla píše:
etatinek píše: …Wiollo a já myslel, že ti „vadí“, že na něj nemáš peníze, ale to zase až tak velký problém není, co??
etatinek píše: …akorát máš jednu drobnou vadu na kráse, jsi ZAZOBANÁ!! :cert: :twisted: Ehm, jinak bych tě samozřéjmě bral… :oops: :wink:
Tak vzhledem k těmto tvým názorům ohledně majetkových poměrů mezi lidmi, nechám tvoji otázku na mě bez odpovědi - no comment. :mrgreen:

No jo, jenže Kamča je zadaná a zazobaná, kdyby jsi byla jen zazobaná, tak by mi to zase až tak moc nevadilo… :lol: :-D

Jinak proč tady vlastně „zasíráme“ tohle fórum debatou, která vznikla úplně někde jinde, co?? :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
5077
16.3.11 12:37
trumbelín píše:
Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řeči :-( Já ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…

Ahoj trumbelínku,
už jsem na tuto debatu nekoukala, nechci se účastnit hádání o tom, kdo má větší auto a víc peněz.
No k manželovi se nevracej!!!!To si měl rozmyslet dřív, že vás chce a že mu na vás záleží a ne až teď!!! Měsíce tě podváděl, pak nevěděl koho chce, táhl to na všechny strany. Ty ses mohla strhat, abys to nějak slepila a napravila váš vztah a jediné, co ses dozvěděla bylo,že jsi moc horlivá a že vás nechce. Tak ses sbalila a šla. Tenhle člověk ti za to přece nestojí!!!
Jediné proč se vtírá zpátky je, že mu došlo, že je to definitivní a nebude mít nikoho, kdo by mu dělal fullservis.
Rodiče mají pravdu, jednou s tebou vyběhl a pořádně a to snad stačí ne? Máš přece nějakou hrdost.
A ano, je to otec tvého syna, tak ať plánuje výlety a dovolené pro něj, ne pro vás.
Vrátíš se k němu a za pár měsíců jsi tam, kdes byla a on bude ještě víc na koni! :pankac:
O víkendu jse se bavila s kamarádkou, odešla od manžela, který ji zahýbal. Je krásná, chytrá, pracovitá a při dvou dětech si dodělala vysokou a u toho se starala o něj a dům…no prostě ženská, za kterou by měl děkovat denně bohu. Jenže on ji zahýbal, pak si tu slečnu přivedl do jejich domu. Odešla od něj a on najednou zjistil, že ji chce zpátky. Ona nechce a dobře dělá, chlap neví, co má dokud o to nepřijde…měl si to uvědomit mnohem dřív a ten tvůj taky!
uf, jsem se nějak rozepsala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 19:20

Trumbelínku - to je teda obrat od manžela 8-o , ale určitě tušíš, že je to tím, že je sám… Měl už tolik možností dříve to mezi vámi dohromady a NIC … na to prosím Tě nezapomeň!!!

Bohužel, později příjdeš na to, že maminka má pravdu, ale teď to takhle nevidíš… Nic si z toho nedělej, máš toho hodně za sebou a nervy jedou. A sama píšeš, že víš, na koho se můžeš spolehnout!!! To je hlavní, ne?

Zůstaň hezky u rodičů a hlavně ho NEposlouchej a na výlety a večeře dávej jen dítko a ne sebe! :-D Jen to na Tebe zkouší!

Hodně štěstí a zase se ozvi! ahojky I. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí