Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lauro nemám zkušenost, ale co se dětí týká - přece musíš mít zprávy ošetřujících lékařů, psychologů, chodíte do APlA nebo někam jinam? Oni ti snad dají vyjádření, že tvé děti potřebují i u odborníka speciální přístup, pane bože, to je šílený, držím moc palce, ať to dopadne dobře, hlavně se nenechej zastrašit, stůj si za svým, vím, snadno se mi to říká, když nejsem v tvé kůži
, aspoň na vás budu myslet. A.
Pravdou je ,že v dnešní době je možné všechno-ale psychologické testy tatínek jen tak neočůrá -zvlášt ,když předtím nikdy na žádném nebyl.
A taky si nemyslím ,že by ve skutečnosti kluky on a jeho nová partnerka chtěli do péče dostat -podle mě tě zastrašuje a týrá tentokrát psychickým vydíráním.
Foniatričku možná zmanipuloval ,ale u psychologa by se mu to povést nemělo.
Držím pěsti at to dobře dopadne.
Lauro, na ty testy pozor. Já jsem to s dítětem i ex absolvovala. A opravdu se i odborník dá očůrat, jak ti slibuje ex. Pokud je schopný manipulátor, může se mu to opravdu povést. Mému ex se to třeba povedlo. Musela jsem podávat stížnost na psychologa k etické komisi. Ti mi naštěstí dali za pravdu a soud jsem nakonec vyhrála. Ale byl to tvrdý boj a dost o nervy. Dávej si na ex velký pozor. Soudci se zejména řídí výsledky zpráv soudních psychologů a psychiatrů. Nestačí jen lékařské zprávy. Radím ti jít na testy s nahrávačkou nebo mikrokamerou. Buď opatrná, nepovol a drž se!
Ahoj Lauro,
bohužel, ty testy se dají očůrat. I mému ex se to povedlo a navíc jsem z toho všeho vyšla dost očerněná a zdecimovaná já.
myslím, že vím, co ti syn autista udělá doma. s autisty jsem několik měsíců pracovala a musela odejít. obdivuji tě, že zvládáš toto všechno a je mi moc líto, že ti ex nevychází vstříc a naopak vám všem škodí. moc ráda bych ti dala povzbudivou naději, ale sama ji nemám. sama si prošla peklem smým ex a dodnes se bojím, že mi syna z víkendu nepřiveze.
hrála bych to na to, že kluci mají mýt stálé a pevné zázemí a to mají u tebe. co kdyby si je otec bral pouze přes den a noc by je vracel? kluci by si zvykli na řád a mohl by být klid. a třeba později je zvykat na víkend a prázdniny.
já z toho pochopila, že tvůj ex není zrovna typ člověka, co by se s láskou postaral a tak mi to nejde na rozum. ale, něco podobnýho je u mě. taky se nestará, ale snad ho tedy nebije (ikdyž dvouleté dítě v mrazu bez punčoch jen vteplákách a mikině, taky žádný med. a já dostávám za uši, že kluk marodí). taky řve, že ho chce do své péče a že mě zničí, že mi kluka nenechá a musím ho dát na víkend. jinak volá policii on na mě. co na tom, že vyhrožuje, že ho nepřiveze, policajti se smějí, že jsme tupci. když se hádáme o dítě. je to peklo, věřím ti. ale poradit, neumím. potřebovala bych sama radu, jak takovýmu sviňákovi dát co proto.
každopádně, drž se, buď silná. ikdyž je to náročné, ale nedej se ani své kluky nedej. vyplatí se za ně bojovat, ikdyž se člověk na pokraji sil. držím palce, ať to zvládneš.
Tak znalecký posudek mě asi taky čeká, nedokáži se s exem domluvit. Holky co jste to podstoupili, co to obnáší ? Ráda bych věděla co mě čeká. Moc děkuji
hlásím se po delší době-posudky neočůral
vyšly mu šílenosti,dokonce si u vyš.stěžoval,že chodím na tento sever a stěžoval si,že tady komunikuji-jeho mínus bylo,že u obou dr.-byli jsme jeden den u dosp.psychiatra zaměřeného na závislosti a další jiný den jsme byli s dětmi ,kde byli 2dr.,tak ex u každého řekl něco jiného,ve svých lžích se ztratil,vyšly mu mjpseudologie,hraniční disociální porucha osobnosti,ponižující,impulzivní zranující,egocentrické chování,nezná pocit viny ani zodpovědnost, neuzává žádné normy a navíc na něj vyplavalo spousta špinavostí ,jež i pro mě po 7letém soužití byly šokem…mockrát díky všem,co mi sem napsaly-ex a jeho partnerka mě pronásledují i zde,momentáoně zvažuji žalobu na stalking po doporučení různých intervenčních center-v březnu se pokoušel se domluvit,kluky jsem mu začla půjčovat,naonec mě odvezla záchranbka s těžkou sepsí už když jsem upadala do bezvědomí,dávala jsem se dohromady měsíc,otec měl 14dní děti a staršího posílal do školy v oblečení mladšího,zároven mu uč.napsaly do notesu,aby syna dostatečně oblékal,celých 14dní děti dostaly k snídani i svačině suché vafle a mléčný řez,no hrůza,vyhrožoval,že mi je sebere,že jsem se nepostarala,ale já už jsem byla na cestě do země-crp nad 400,halucinace,nezastavitelné krvácení z nosu apod.,nebyo zbytí,držela jsem týden ve 40tkách,ani v nemocnici si nevěděli rady,nic nezabíralo…nakonec je vrátil s tím, že se k nim bud nastěhuji nebo aspon poblíž,aby měl mou výchovu pd kontrolou a jestli ne,tak bude chtít děti vídat jen 4h měsíčně-no to jsme si mohli posudky ušetřit,kdyby to řekl hned,navíc děti už k němu nechtěly,mladší autík se na něj naštval takovým způsobem ,že jsem to neviděla-dodnes o něm nechce slyšet.Ale aspoň tak vyšla pravda najevo, a to mi otec ještě před nimi vyhrožoval,že už má výsledky a že se budu divit,no to jsem se tedy nakonec divila........nakonec dětem nezavolal ani na konci šk.,roku, ani když byl st.v červenci na operaci, nezájem…jen volal pořád na sociálku,že se nestarám,že děti nemají co jíst,co na sebe,tak tady byla sociálka znovu a fotila si skříně i lednici,ale mě to nevadilo-kluci dědí po příbuzných z Německa,i po známých v CR,ale nesthají oblečení utahat,staršímu kupuji jen nové věci do školy a boty tedy oboum…jsem zěvdavá,jak dopadne soud-v posudcích vyšlo,že se musí vzít v úvahu špatný vztah staršího k otci,který jej sotva pozdravil-byl pro mě šok a pro syna taky,že na posudky dětí jsme byli předvolání oba a oni nás postavili k prímé konfrontaci,kde otec mlel průjem lží a jakýkoliv můj zásah okřikl,že nyní mluví on,takže ho nechám domluvit-a to před dr.....takže takto jsme dopadli my,ale klid stále nemáme a výživné taky neplatí,jak má a až mě ex potká,tak asi raději přejdu na druhou stranu,neb všechny výsledky přišly jemu,mě,ospodu i soudu…jsem nepřihlášená z bezp.dův.,
kriste pane to je neskutecnej vul ![]()
mam to za sebou taky, i kdyz ex se chova jako otec porad, to co pises ty je des, ale neboj, uz je konecna, na zaklade znaleckeho posudku soud rozhodne rychle a v tomto pripade zcela jasne ve tvuj prospech, ja na tvym miste bych zadala zakaz styku, osobne nemam rada, kdyz se brani otci stykat se s detmi, ale v tvem pripade je to pro strach, kdy ti je psychicky znici ![]()
drzim pesti ![]()
přesně tak,taky bych zakázala . až by chtěli sami za tatínkem, tak proč ne.
Já také nezakazuji,nemám to ráda. Přítel má dvě děti a neví o nich nic. Nějaké handrkování vzdal a věří,že až vyrostou budou ho chtít vidět,tak příjdou. I já bych je ráda poznala, nemám s tím problém. Některý ženský jsou opravdu svině,hlavně když chlapi platí.Já bych zavedla hned- když nemůžu vidět děti nebudu ani platit.
jo holky,to není tak jednoduchý-ono přes to vše,co mu našli,je ve zprávě,že neshledali nic,co by bránilo tomu,aby vychovával nezletilé děti,ale to mi říkali už i na foniatrii a jinde,že k tomu,aby mu zakázali styk s dětmi,by musel přijít snad sfetlý,opilý,ani kdyby byl kriminálník,tak by mu to nezakázali-oni dali doporučení,ale ted bude na soudci,jak rozhodne.Vůbec nevm,kam až soudce může zajít,ale je možné,že klidně schválí styk zase jen pod odb.dohledem a to se pak otec stáhne-koneckonců sám mi napsala,že když mu já nedám děti jeho,tak si udělá jinde další a dokáže mi ,jaký umí být táta, a oč kluky připravuju…no popravdě takovou blbost bych nevymyslela-at si udělá dětí třeba dvacet,mě už o ničem nepřesvědčí,především o to nemám nejmenší zájem-přesvědčil mě už dost,ovšem o něčem jiném.....
Bohužel, soudce, jím určení znalci i advokáti tvoří skupiny, které jsou domluvené dopředu. Sama jsem zažila a již druhým rokem zažívám. Stížnosti od ministrů apod. absolutně bez šance ![]()
pozvou vás všechny a pak znalec napíše lži podlr toho s kým je domluvený - advokát protistrany, soudce. Doporučuji si vzít s sebou svědka a diktafon
to jsem celkem v šoku, a na druhou stranu jsem si to tak nějak myslela-věřím tedy,že u nás to bude neovlivněno-syn se s otcem o víkendu potkal a proběhla mezi nimi dost veliká hádka…otec odmítá vrátit synovi kolo a helmy na kolo,syn mu řekl,že je lhář,tec zase že já lžu-no syn má víc rozumu než ten otec,který tvrdil,že kolo odvezl do práce,přitom práci nemá,což mu syn řekl,že je kolo v kůlně,at ji odemkne,ale otec odmítl a dokonce mu neodemkl ani plot,takže celá hádka přes plot.....-syn byl s dětmi z ulice na hřišti a rozhodl se k otci si pro helmy dojít,že tec před měsícem řekl,že nám to nedá,že si pro to máme dojet sami,tak jsme byli v místě min.bydl.a dopadlo to takto-mě pak volal a jedště mi vynadal,co se představuji jeho příjmením-no kdy toto skončí…1.11.máme soud,tak jsem velice zvědavá ![]()
My meli to stejny z koloběžkou, akorát jsme nedostali nic, tatínek prohlásil ať si to koupíme sami / jako bych na ni jezdila já /. Alimenty 1.000,– Kč neplatil 8 měsíců, po trestním oznámení pak zaplatil den předtím než tam šel, projevil účinnou lítost a jako by se nic nestalo. Soudkyně všechny PO zamítá, je mi z toho tady na ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se soudní znalkyní Procházkovou. Chystám se jí zažalovat, dcera se po jejím „vyšetření“ zhroutila /je ale nemocná úzkostnou poruchou - abych vás nevystrašila/. 2 měsíce nechtěla jíst, pít, spát.....
Tato paní působí hlavně na Praze 4, ale i po celé republice včetně linek bezpečí a podobných institucí. Hledám podobně postižené. Pozor! je velmi prolhaná
lauro neporadím, ale držím pěsti … takovej vůl se jen tak nevidí (co vůl mám i peprnější výrazy
) … přeju ať to dopadne co nejlíp ve váš prospěch. Snad ti „odborníci“ budou opravdovými odborníky, a nedají na blbé kecy rádobyotce. přeju hooodně sil