Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj je nás bohužel víc…:-((( hlavně že už je dcerka spkjená ![]()
Anonymní píše:
děkujeme-sama jsem zvědavá-soud proběhl 1.11.,advokátka ho tam hájila,že prý se neozval tak dlouho,protože počítal s tím,že soud nařídí úpravu styku,jenže d té doby se zase ještě neozval a je 19.o alimentech ani nemluvím.Syna začali ve škole šikanovat,začal si zase ubližovat,zvedli jsme ATD a ještě neví,že bude muset k otci.Děsím se toho,s čím se mi bude vracet-dnes řeší,že je naprosto kničemu,zbytečný,všem překáží…a otec ho jen kritizoval,nadával,nechápal jeho vyjadřování,chtěl po něm,aby byl jak ostatní,tak jestli tohle bude pokračvat,tak si ani nuemím domyslet,jak to skončí.Hledám novou školu,pak se stěhujeme a pak at si otec jezdí přes celou Phu na 2hodiny.nechápu,jak může být někdo k vlastním dětem takhle krutý a jak se někdo neumí přenést přes svou ješitnost.V takových chvílích mě ty boje otců z apráva na děti štvou opravdu neskutečně,i když vím,že jsou i matky psychopatky-má klientka má dma totéž-ex ji vydírá přes dítě a je to hnus nechutnýještě nemám rozsudek,a pak děj se vůle boží…
Někteří chlapi jsou nejen ješitní, ale i pomstychtiví. Třeba mně se otec mého dítěte právě přes to dítě mstí. Schválně na něj řve, kritizuje, dává mu špenát, který nesnáší… malý se ho bojí, říká že mu táta ubližuje. Když vidí, jak jsem nešťastná, jenom se mi vysmívá za zády.
Taky chci snížit frekvence kontaktu s bio otcem. Ale jsou i normální chlapi, třeba můj současný přítel je úplně normální, rodinný typ, prcek ho má rád a nebojí se ho. ![]()
tak mě v ROSE i na OSPOD řekli,že takhle omezený styk,jako mají nyní kluci,ještě neviděli,ale i tak-otec se jim neozve a bude dělat jen naschvály.Jak říkám-nevyhrál nikdo a prohráli to kluci,tak snad bude otec spoky.....:-(( pkud by tec fungoval,budu jedině ráda,ale to nehrozí vzhledem k jeh nenávisti a právě pomstychtivosti vůči mě…je to hrozné,že se ti tátové přes t nepřenesou a nedokáží se oprostit od svých emocí vůči nám,matkám
Dobrý večer, četla jsem Vaše komentáře. Jsem v opravdu špatné situaci. Manžel mě pomluvil u soudu, na OSPOD, má je v bředběžném opatření. Dcerka pláče každý víkend vystresovaná, že nechce k tatínkovi, syn je zmanipulovaný a zastrašený manželem. Soudkyni nic nezajímalo a nařídíla posudek. Čeká mě příští týden, myslela jsem, že je to moje poslední naděje, že se ukáže, že lže a je to psychopat. Story je opravdu dlouhé. Chtěla jsem jen zeptat na Vaši připomínku, že je možné si vzít svědky. Je tomu opravdu tak? Je třeba to nějak nahlásit předem?
Velmi Vám děkuji za odpověď.
Hlavně nic předem nehlaste!!! Dovnitř svědky nepustí, ale budou vidět /v čekárně/ jak s vámi jedná znalec při příchodu, odchodu, co utrousí, jak se chová v nepřítomnosti znalce otec /matka/ a v jakém stavu jsou děti před a po „výslechu“. Pořádně si přečtěte zadání soudu znalci. Já to neudělal/a/ a vymstilo se. Znalec vše popřel,dokonce i tvrdil opak. Opravdu, nic nehlásit a vzít s sebou lidi, aby vás bylo víc než protistrana+znalec. Jsou to perfektně školení psychologové s dlouhou praxí a znají finty o jakých se Vám ani nezdá. A ještě za to zaplatíte okolo 10.000,– každý. A někteří soudci a hlavně našeptávající OSPOD bez znalce nedají ani ránu. Tedy dají, ale pod pás. Pokud se Vám posudek nebude zdát, ihned se odvolejte a upozorněte na svědky. Pevné nervy.
No nazdar, mě čekají znalecké posudky příští týden. Právnička mě na ně prej připraví, tak jsem zvědavá. Jdu ta, já i děti. Manžel chce střídavou péči, já ne, kvůli tomu všechno tohle… celý manželství manžel absolutní jeliman co nic neví a pak dělá jen peklo - - - ![]()
Taky nas to ceka. Nevim do ceho jdu co se tam bude dit. Nemate s tim nekdo zkusenost
@kouzelnice321 píše:
Taky nas to ceka. Nevim do ceho jdu co se tam bude dit. Nemate s tim nekdo zkusenost
tak já už je mám nějaký čas za sebou. Nic hrozného, ale psycholog příjde na všechny poruchy atd. Dělá se i IQ test, jak vás vnímájí děti atd. Já tedy u posudků manžela nešpinila, ale on mě teda dost joooo. No, ale vliv na posudek to nemělo.
Myslis ze by jsis vzpomela co tam bylo za otazky. Nedovedu si predstavit o cem to je. My je budeme podstupovat vanzelske poradne. Predem moc dekuji.
@kouzelnice321 píše:
Myslis ze by jsis vzpomela co tam bylo za otazky. Nedovedu si predstavit o cem to je. My je budeme podstupovat vanzelske poradne. Predem moc dekuji.
určitě vím co tam bylo, jelikož je mám doma okopírované.
@kouzelnice321 píše:
Myslis ze by jsis vzpomela co tam bylo za otazky. Nedovedu si predstavit o cem to je. My je budeme podstupovat vanzelske poradne. Predem moc dekuji. [/cita
Otázky si určuje soudce, takže u Vás nemusí být stejné, jako v jiné rodině. Jinak mě teda posudkáři zklamali. Posudek byl neobjektivní a jeho závěr se opíral jen o výroky otce dítěte, ve finále lustrovali mě místo jeho, jelikož mě (nejen při posudku) v jednom kuse z něčeho napadal a obviňoval, zatímco on sám nikdy nic.. Dokonale se mu povedlo odvést pozornost od sebe neustálým převracením všeho co jsem řekla já a současným napadáním. Je to alkoholik, notorický lhář a zdatný manipulátor, kterému šlo jen o to mi zavařit a protáhnout soudní řízení na co nejdéle. Bohužel i ti psychologové jsou jen lidé a nechali se dokonale zmást. Posudek byl takový, že nikomu neublížil ani nepomohl. Až tedy na detail, že jsem byla označena za úzkostnou matku, jelikož mi vadilo, že otec opakovaně ohrozil bezpečnost dítěte a nedbal na jeho denní potřeby. Jeho alkoholismus nebyl na základě krátkého rozhovoru potvrzen, jelikož vše popřel a vehementně obratem špinil mě. Takže dle mého názoru bylo vyšetření jedna velká fraška a ztráta času. Naštěstí byla alespoň soudkyně při smyslech a v rámci možností rozhodla v zájmu dítěte.
@kouzelnice321 píše:
Otázky si určuje soudce, takže u Vás nemusí být stejné, jako v jiné rodině. Jinak mě teda posudkáři zklamali. Posudek byl neobjektivní a jeho závěr se opíral jen o výroky otce dítěte, ve finále lustrovali mě místo jeho, jelikož mě (nejen při posudku) v jednom kuse z něčeho napadal a obviňoval, zatímco on sám nikdy nic.. Dokonale se mu povedlo odvést pozornost od sebe neustálým převracením všeho co jsem řekla já a současným napadáním. Je to alkoholik, notorický lhář a zdatný manipulátor, kterému šlo jen o to mi zavařit a protáhnout soudní řízení na co nejdéle. Bohužel i ti psychologové jsou jen lidé a nechali se dokonale zmást. Posudek byl takový, že nikomu neublížil ani nepomohl. Až tedy na detail, že jsem byla označena za úzkostnou matku, jelikož mi vadilo, že otec opakovaně ohrozil bezpečnost dítěte a nedbal na jeho denní potřeby. Jeho alkoholismus nebyl na základě krátkého rozhovoru potvrzen, jelikož vše popřel a vehementně obratem špinil mě. Takže dle mého názoru bylo vyšetření jedna velká fraška a ztráta času. Naštěstí byla alespoň soudkyně při smyslech a v rámci možností rozhodla v zájmu dítěte.
Mohla by jsi my je poslat do emeilu. Vim ze nemusi byt stejne ale staci to abych si udelala predstavu co me ceka jsem dost vystresovana uz ted. Moc dekuji
@kouzelnice321 píše:
Mohla by jsi my je poslat do emeilu. Vim ze nemusi byt stejne ale staci to abych si udelala predstavu co me ceka jsem dost vystresovana uz ted. Moc dekuji
Ty otázky by ti měly přijít s vyrozuměním, že byl zadán ten posudek a hodně se odvíjejí od toho, co bylo u soudu. Takže pokud tě třeba nařkne, že jsi konfliktní, budou se tě snažit dostat do situace, kde se ukáže jak rychle vybouchneš či napadáš či věci řešíš naopak asertivně apod. Takže na co jste vzájemně poukazovali, to je bude zajímat předně.
Je to jako přes kopírák u nás, taky jsem se odstěhovala, dcera ATD, otec stejný vůl, podívej jak támhle umí toto a ty ne...... ve škole to samé, už chodíme do jiné