Podvádí mě?

Anonymní
27.2.11 07:44

Podvádí mě?

Ahoj,

omlouvám se za inko, ale manžel sem občas nakoukne a nechci aby mě poznal…
Jsme s manželem necelý rok manželé, máme malé miminko. Manžel pracuje ve zdravotnictví, kde je příležitostí se seznámit až až. Dneska je v práci a nechal si doma peněženku. Co čert nechtěl, spadla mu z gauče a vysypala se. A tam kompletní služby jednoho oddělení, myslím tím okopírovaný služby sestřiček. Co byste si mysleli?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
27.2.11 08:11

Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 08:15
Anonymní píše:
Ahoj,omlouvám se za inko, ale manžel sem občas nakoukne a nechci aby mě poznal…
Jsme s manželem necelý rok manželé, máme malé miminko. Manžel pracuje ve zdravotnictví, kde je příležitostí se seznámit až až. Dneska je v práci a nechal si doma peněženku. Co čert nechtěl, spadla mu z gauče a vysypala se. A tam kompletní služby jednoho oddělení, myslím tím okopírovaný služby sestřiček. Co byste si mysleli?

Nic. Maximálně to, že chce vědět, s kým bude sloužit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 08:20

Nene, to není oddělení na kterým pracuje. Je to úplně jiné oddělení se kterým přijde do styku, když tam např. převážejí pacienta.

• Citovat
  • Upravit
166
27.2.11 08:38

Ahojky, asi bych za tím hned nevěru neviděla,ale po svých zkušenostech bych zbystřila..Jak se k tobě chová? Pocítila jsi nějakou změnu v jeho chování k tobě?Je třeba častějc pryč,než býval? Tohle bych teď asi řešila..Jinak to ale nemusí vůbec nic znamenat..I když já jsem pesimitka a hned ve všem vidím to špatný…Ale tím jsem tě nechtěla nějak rozhodit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 08:42
kapradinka píše:
Ahojky, asi bych za tím hned nevěru neviděla,ale po svých zkušenostech bych zbystřila..Jak se k tobě chová? Pocítila jsi nějakou změnu v jeho chování k tobě?Je třeba častějc pryč,než býval? Tohle bych teď asi řešila..Jinak to ale nemusí vůbec nic znamenat..I když já jsem pesimitka a hned ve všem vidím to špatný…Ale tím jsem tě nechtěla nějak rozhodit :kytka:

No, co je prcek na světě (1,5měs.), tak je to takový hektický. Takže není moc času nad vším nějak hodně přemýšlet. Malá je hodně uplakaná, takže se někdy celej den nezastavím a když je večer a ona spí, tak jsem ráda že je klid a padnu do postele. Takže nějaký odcizení tu je, dřív jsme si víc povídali a společně něco podnikali. Teď to moc nejde…
Já právě taky vše vidím hned černě… Úplně mě svrbí ruka mu zavolat ať mi to vysvětlí…

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.2.11 09:07

Ahoj,
určitě mu nevolej a neříkej - i kdyby to něco špatného znamenalo, tak by ti to zapřel a udělal mrchu z tebe, která mu lezla do peněženky.
Taky si myslím, že hned myslet na nevěru je předčasné, ale určitě bych začala být víc všímavá a dávala si majzla. Pro tebe je výhoda, že on neví, že víš. Jakmile mu to řekneš - jak už jsem psala- budeš za vola ty a v případě, že o něco jde, tak si jen bude dívat napříště mnohem větší pozor.

• Citovat
  • Upravit
653
27.2.11 09:41

Urcite mu to nerikej,mozna ten seznam sluzeb pro nekoho ma a pak bys vypadala,ze ho sledujes a neveris mu.Sleduj jestli mu nechodi nejak podezrele moc sms a zbystri,kdyby byl neverny,tak bys to urcite poznala.Taky mame uplakanou malou,ale snazim se si najit na pritele aspon chvilku pres den nebo se jen pred spanim pomazlime.Hodne stesti a hlavu vzhuru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.2.11 09:46

No to je pravda, vůbec mu nevolej a nedávej mu zatím najevo, že to víš…sleduj ho, jak se chová, snaž se s ním zase začít mluvit - i kdyby o kravinách, tak i to potěší…a uvidíš,jak se to bude dál vyvíjet..
Navíc, kdybys mu teď zavolala, tak stejně si s ním nemůžeš pořádně promluvit, flákne ti třeba s telefonem a navíc bude mít moře času si vymyslet nějakou peprnou výmluvu, proč má ten papír…a ty budeš s prominutím za pipku :cry: Dej tomu zatím čas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 10:45

Ach jo, holky moc děkuju!!! Já nejsem vůbec diplomat, je to pro mě úplně šílený vědět a dělat, že nevím… Jsem hrozná já vím. Teď volal a z toho rozhovoru nejsem vůbec moudrá. No co byste si myslely:
On: „Ahoj, co děláte, tady to je děs“
Já: „No malá kňourá, tak to znáš.“
On: „A copak Ti je? Jsi smutná?“
Já: „Spíš nevyspalá“
On: „Tak dnes to za Tebe v noci vezmu já jo?“
Já: „Hmmmm“
On: „Půjdete ven, zapomněl jsem doma peněženku, že byste mi ji donesly“
Já: „Asi půjdeme, ale musím se stavit pro pečivo, tady nic není. A musím vybrat peníze, nemám ani kačku.“ (To mě napadlo, bankomat u kterýho já mám účet je na opačným konci města než nemocnice)
On: „Tak si vezmi peníze z mojí pěněženky ne? Nežeň někam do města.“
Já: „No tak jo“
On: „Tak se stavte jo? Těším se.“
Já: „Jojo,pa“

Tak já nevím, v podstatě teď mám dovoleno do té peněženky normálně jít. Tak jestli mám dělat dál že nic nevím nebo až se uvidíme, tak se ho nějak zeptat co to jako je…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 10:45

Ty jo teď mi došlo, že jestli sem vleze, tak to prokoukne… Ach jo, jsem to blbec. Půjde ta diskuze nějak smáznout?

• Citovat
  • Upravit
15319
27.2.11 10:47

Hlavně to neřeš hned, máš čas si to rozmyslet, než přijde z práce. :wink: Volat mu to hned do práce, budeš akorát za stíhačku. Efekt to bude mít nulový. Pokud bych se já chtěla zeptat, udělala bych to, až přijde domů. A ne hned po příchodu, ale až se nají, přečte si noviny a tak. Ať to řešíte co nejvíc v klidu. Ovšem jestli bych to řešila, to nevím. Každopádně bych asi byla ostražitější, ale nevěra se dá vidět za spoustou úplně normálních věcí, záleží na tom, s jakým očekáváním do toho pozorování člověk jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.2.11 10:49

Pokud nepůjdou smáznout jednotlivé příspěvky, tak je edituj a v rámci toho obsah smázni. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.2.11 10:53

Mmch, být to moje manželství, můj chlap, tak po tvém posledním příspěvku musím říct, že bych se ho normálně zeptala, co to je a proč to tam má. Ale ono strašně záleží na tom, jaký máte vztah a jak jste dosud řešili problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.2.11 11:03

No mě ten rozhovor přijde úplně normální :-D Je fakt, že mám kamarádku, která by zase zbystřila a hned by za tím viděla něco v tom smyslu, že třeba chce,abys to viděla a ptala se a pídila - ten její totiž nechal schválně ležet doma mobil a věděl, že se kámoška do něj koukne a že uvidí zprávy od milenky. Prostě tímhle debilním přístupem chtěl,aby na to kámoška přišla a na její popud se to rozčíslo..Ale já věřím, že tohle je úplně jiný případ…
Přijde mi, že tvůj manžel má o vás starost a že mu vůbec nedochází,že bys mohla na něco přijít..I když je fakt,že chlapi jsou v tomhle značně pozadu :wink:
Uvidíš,že to bude dobrý..Možná i s tím optáním se na ty služby bych počkala a uvidíš za pár dnů - opiš si je, pokud to jde a vysleduj, jestli nemá často službu s nějakou „podezřelou“ osůbkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí