Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ![]()
Anonymní píše:
Ahoj,omlouvám se za inko, ale manžel sem občas nakoukne a nechci aby mě poznal…
Jsme s manželem necelý rok manželé, máme malé miminko. Manžel pracuje ve zdravotnictví, kde je příležitostí se seznámit až až. Dneska je v práci a nechal si doma peněženku. Co čert nechtěl, spadla mu z gauče a vysypala se. A tam kompletní služby jednoho oddělení, myslím tím okopírovaný služby sestřiček. Co byste si mysleli?
Nic. Maximálně to, že chce vědět, s kým bude sloužit.
Nene, to není oddělení na kterým pracuje. Je to úplně jiné oddělení se kterým přijde do styku, když tam např. převážejí pacienta.
Ahojky, asi bych za tím hned nevěru neviděla,ale po svých zkušenostech bych zbystřila..Jak se k tobě chová? Pocítila jsi nějakou změnu v jeho chování k tobě?Je třeba častějc pryč,než býval? Tohle bych teď asi řešila..Jinak to ale nemusí vůbec nic znamenat..I když já jsem pesimitka a hned ve všem vidím to špatný…Ale tím jsem tě nechtěla nějak rozhodit ![]()
kapradinka píše:
Ahojky, asi bych za tím hned nevěru neviděla,ale po svých zkušenostech bych zbystřila..Jak se k tobě chová? Pocítila jsi nějakou změnu v jeho chování k tobě?Je třeba častějc pryč,než býval? Tohle bych teď asi řešila..Jinak to ale nemusí vůbec nic znamenat..I když já jsem pesimitka a hned ve všem vidím to špatný…Ale tím jsem tě nechtěla nějak rozhodit
No, co je prcek na světě (1,5měs.), tak je to takový hektický. Takže není moc času nad vším nějak hodně přemýšlet. Malá je hodně uplakaná, takže se někdy celej den nezastavím a když je večer a ona spí, tak jsem ráda že je klid a padnu do postele. Takže nějaký odcizení tu je, dřív jsme si víc povídali a společně něco podnikali. Teď to moc nejde…
Já právě taky vše vidím hned černě… Úplně mě svrbí ruka mu zavolat ať mi to vysvětlí…
Ahoj,
určitě mu nevolej a neříkej - i kdyby to něco špatného znamenalo, tak by ti to zapřel a udělal mrchu z tebe, která mu lezla do peněženky.
Taky si myslím, že hned myslet na nevěru je předčasné, ale určitě bych začala být víc všímavá a dávala si majzla. Pro tebe je výhoda, že on neví, že víš. Jakmile mu to řekneš - jak už jsem psala- budeš za vola ty a v případě, že o něco jde, tak si jen bude dívat napříště mnohem větší pozor.
Urcite mu to nerikej,mozna ten seznam sluzeb pro nekoho ma a pak bys vypadala,ze ho sledujes a neveris mu.Sleduj jestli mu nechodi nejak podezrele moc sms a zbystri,kdyby byl neverny,tak bys to urcite poznala.Taky mame uplakanou malou,ale snazim se si najit na pritele aspon chvilku pres den nebo se jen pred spanim pomazlime.Hodne stesti a hlavu vzhuru. ![]()
No to je pravda, vůbec mu nevolej a nedávej mu zatím najevo, že to víš…sleduj ho, jak se chová, snaž se s ním zase začít mluvit - i kdyby o kravinách, tak i to potěší…a uvidíš,jak se to bude dál vyvíjet..
Navíc, kdybys mu teď zavolala, tak stejně si s ním nemůžeš pořádně promluvit, flákne ti třeba s telefonem a navíc bude mít moře času si vymyslet nějakou peprnou výmluvu, proč má ten papír…a ty budeš s prominutím za pipku
Dej tomu zatím čas ![]()
Ach jo, holky moc děkuju!!! Já nejsem vůbec diplomat, je to pro mě úplně šílený vědět a dělat, že nevím… Jsem hrozná já vím. Teď volal a z toho rozhovoru nejsem vůbec moudrá. No co byste si myslely:
On: „Ahoj, co děláte, tady to je děs“
Já: „No malá kňourá, tak to znáš.“
On: „A copak Ti je? Jsi smutná?“
Já: „Spíš nevyspalá“
On: „Tak dnes to za Tebe v noci vezmu já jo?“
Já: „Hmmmm“
On: „Půjdete ven, zapomněl jsem doma peněženku, že byste mi ji donesly“
Já: „Asi půjdeme, ale musím se stavit pro pečivo, tady nic není. A musím vybrat peníze, nemám ani kačku.“ (To mě napadlo, bankomat u kterýho já mám účet je na opačným konci města než nemocnice)
On: „Tak si vezmi peníze z mojí pěněženky ne? Nežeň někam do města.“
Já: „No tak jo“
On: „Tak se stavte jo? Těším se.“
Já: „Jojo,pa“
Tak já nevím, v podstatě teď mám dovoleno do té peněženky normálně jít. Tak jestli mám dělat dál že nic nevím nebo až se uvidíme, tak se ho nějak zeptat co to jako je…
Ty jo teď mi došlo, že jestli sem vleze, tak to prokoukne… Ach jo, jsem to blbec. Půjde ta diskuze nějak smáznout?
Hlavně to neřeš hned, máš čas si to rozmyslet, než přijde z práce.
Volat mu to hned do práce, budeš akorát za stíhačku. Efekt to bude mít nulový. Pokud bych se já chtěla zeptat, udělala bych to, až přijde domů. A ne hned po příchodu, ale až se nají, přečte si noviny a tak. Ať to řešíte co nejvíc v klidu. Ovšem jestli bych to řešila, to nevím. Každopádně bych asi byla ostražitější, ale nevěra se dá vidět za spoustou úplně normálních věcí, záleží na tom, s jakým očekáváním do toho pozorování člověk jde.
Pokud nepůjdou smáznout jednotlivé příspěvky, tak je edituj a v rámci toho obsah smázni. ![]()
Mmch, být to moje manželství, můj chlap, tak po tvém posledním příspěvku musím říct, že bych se ho normálně zeptala, co to je a proč to tam má. Ale ono strašně záleží na tom, jaký máte vztah a jak jste dosud řešili problémy.
No mě ten rozhovor přijde úplně normální
Je fakt, že mám kamarádku, která by zase zbystřila a hned by za tím viděla něco v tom smyslu, že třeba chce,abys to viděla a ptala se a pídila - ten její totiž nechal schválně ležet doma mobil a věděl, že se kámoška do něj koukne a že uvidí zprávy od milenky. Prostě tímhle debilním přístupem chtěl,aby na to kámoška přišla a na její popud se to rozčíslo..Ale já věřím, že tohle je úplně jiný případ…
Přijde mi, že tvůj manžel má o vás starost a že mu vůbec nedochází,že bys mohla na něco přijít..I když je fakt,že chlapi jsou v tomhle značně pozadu ![]()
Uvidíš,že to bude dobrý..Možná i s tím optáním se na ty služby bych počkala a uvidíš za pár dnů - opiš si je, pokud to jde a vysleduj, jestli nemá často službu s nějakou „podezřelou“ osůbkou…
Ahoj,
omlouvám se za inko, ale manžel sem občas nakoukne a nechci aby mě poznal…
Jsme s manželem necelý rok manželé, máme malé miminko. Manžel pracuje ve zdravotnictví, kde je příležitostí se seznámit až až. Dneska je v práci a nechal si doma peněženku. Co čert nechtěl, spadla mu z gauče a vysypala se. A tam kompletní služby jednoho oddělení, myslím tím okopírovaný služby sestřiček. Co byste si mysleli?