Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
27.2.11 11:22

tak když už bych mu nesla tu peněženku, tak bych se ho na to zeptala :nevim: když ses tam měla dovoleno podívat. No a třeba bych mu se smíchem řekla, no já už myslela že mě podvádíš, poté co ti to vysvětlí proč to tam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.2.11 11:26

Tet čtu že asi nejsem sama. Z manželem tet v Březnu budeme myt rok svatby. A mynulé pondělí jsme se omylem dozvěděla že ma 3 letou holku a on mi to neřek prej otom nechtěl mluvyt a balse že bych ho nechla. On má z prvního manželství kluka 11let a tet spolu mame dneska 6 měsícu holku. Tak nevím co mam dělat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 11:32
cica píše:
tak když už bych mu nesla tu peněženku, tak bych se ho na to zeptala :nevim: když ses tam měla dovoleno podívat. No a třeba bych mu se smíchem řekla, no já už myslela že mě podvádíš, poté co ti to vysvětlí proč to tam má.

Hm, asi to tak udělám. Já fakt nejsem taktik a diplomat a než to v sobě tutlat, tak bych se asi zbláznila. Služby jsem si opsala, byl to teda masakr. Těch holek na tom oddělení slouží snad dvacet 8-o .
Mě právě strašně mrzí to, že když jsme spolu my dva začali chodit a i celej ten náš vztah, tak jsme o nevěře hodně mluvili, protože jsme oba měli něco za sebou. No a oba jsme se shodli na tom, že asi dokážeme jeden druhému odpustit ledacos, ale nevěru asi ne… Tak si říkám, jestli to je fakt takovej pokrytec, kterého vlastně vůbec neznám anebo to je jen blbá shoda nějakejch náhod. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 11:37

Ty jo me jen udivuje jak je pro vas vsechny tabu treba manzelova penezenka apod.Ja normalne kdyz mi dojdou penize tak vezmu prachy z manz.penezenky. :-) A i on do me..Ty brdo,budeme se muset nad sebou zamyslet. :wink:
A jinak k tematu,nic bych mu nerikala a vyckavala na jeho chovani..jestli je nebo neni doma kdyz ma volno,A taky jak se chova kdyz je doma,jestli mu nekdo porad nesmkuje a on taky.Jestli kdyz jde do prace tak jestli to prehani se svoji udrzbou :-P

• Citovat
  • Upravit
20885
27.2.11 11:49

taky si myslím že manželova peněženka není žádné tabu.dyť na tom nic není,to bych se mu ani nesměla dívat do kapes třeba ale jak peru,všechny kapsy přešmejdím,abych nic nevyprala a příjde mi to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
27.2.11 12:56
Anonymní píše:
cica píše:
tak když už bych mu nesla tu peněženku, tak bych se ho na to zeptala :nevim: když ses tam měla dovoleno podívat. No a třeba bych mu se smíchem řekla, no já už myslela že mě podvádíš, poté co ti to vysvětlí proč to tam má.
Hm, asi to tak udělám. Já fakt nejsem taktik a diplomat a než to v sobě tutlat, tak bych se asi zbláznila. Služby jsem si opsala, byl to teda masakr. Těch holek na tom oddělení slouží snad dvacet 8-o .
Mě právě strašně mrzí to, že když jsme spolu my dva začali chodit a i celej ten náš vztah, tak jsme o nevěře hodně mluvili, protože jsme oba měli něco za sebou. No a oba jsme se shodli na tom, že asi dokážeme jeden druhému odpustit ledacos, ale nevěru asi ne… Tak si říkám, jestli to je fakt takovej pokrytec, kterého vlastně vůbec neznám anebo to je jen blbá shoda nějakejch náhod. :roll:

Proč sis to opisovala?
Já na tvém místě bych to buď smázla nebo se ho odpoledne přímo zeptala „hele vypadly ti z peněženky služby jiného oddělení, prosím tě, proč to u sebe máš? Normálně jsem zpanikařila, že tam za některou sestřičkou pálíš.“ :-D Tohle hnípání se v tom „co by kdyby a co asi a co asi ne“ to je k ničemu.

Mmch, pokud není manžel lékař, ale zdrav. bratr nebo sanitář - co když je jen přeložený na jiné odd a neřekl ti o tom? Nebo tam bude zaskakovat nebo co já vím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
27.2.11 12:58
Ivanka805 píše:
Tet čtu že asi nejsem sama. Z manželem tet v Březnu budeme myt rok svatby. A mynulé pondělí jsme se omylem dozvěděla že ma 3 letou holku a on mi to neřek prej otom nechtěl mluvyt a balse že bych ho nechla. On má z prvního manželství kluka 11let a tet spolu mame dneska 6 měsícu holku. Tak nevím co mam dělat. :cry:

No jestli jsi manžela v době, kdy dcerku počal ještě nebyla, tak co bys dělala. Nic. Prostě krom nevlastního syna máš i nevlastní dceru :-). Koneckonců čím víc sourozenců (pro tvoji vlastní dcerušku) tím větší sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.2.11 13:58

Já si myslím, že je dobře, že si to zakladatelka opsala, aspoň bude moc sledovat „frekvenci“ služeb, jestli se nějak podezřele nekryjí s „jinou“ službou..A nevím,já bych asi radši počkala s tím vyptáváním se, proč je tam má. Stejně jí neřekne „Miláčku, líbí se mi Anča z Jipky, tak proto mám její služby,víš?“.Ale to je čistě moje teorie..Já bych volila vyčkávací taktiku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
27.2.11 14:11

ahojky:-) tak kdyz uz mas dovoleno tam lezt je jasne ze si toho jako teda vsimnes :-)) pak treba vecer muzes rict jeee vis jak tam mas ten papirek tak si predstav ze tam dela kamoska jeste ze zakladky :-) to je dobre s takovym jako fajn smile hlaskem:-)) a pak treba dodej neco klidne od veci a pak zase zpet jako to jsou tve sluzby ci musite holky informovat ze jedene pro nekoho atd? jako fajn debatu bych z toho udelala,, a pokud tam na nekoh zalusk mel tak ho diky tve "" kamosce ze zakladky chut se seznamovat prejde pac nevi ktera,, hehehe
myslim si ze v tom taky nic neni:-)) muze to mit pro kohokoliv nebo buh vi co od nich sef chtel atd,, co vis treba sam se vyjadri jak o tom budes mluvit ,, ale az doma ,, at nema cas premyslet moc dopredu a ty bud uplne nad veci spise ze te to moc aninezajimalo ale jaka to nahoda :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.2.11 14:19
Pajule22 píše:
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ;)

A nebo souložit? :think: 8-o

• Citovat
  • Upravit
12978
27.2.11 14:19

Spíš se zamylsli, co je to za vztah, když se bojíš zeptat vlastního manžela na kus papíru z peněženky..
Kdo se bojí, nesmí do lesa..( nebo se vdávat. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 14:21

Ahoj

Tak kdyby pálil za nějakou sestřičkou tak by si ospal jen služby její :wink: A ne celého oddělení?On je sanitář nebo bratr?Třeba mají problémy s jejich službama na oddělení a tak chtěl po někom služby jiného oddělení…Těch možností je mraky.Jo jinak já jsem sestra a manžel sanitář :mrgreen: Takže vím jak to v práci v nemocnici chodí.

Kdyby ti zahýbal,což teda nemyslím tak by si služby konkrétní sestry uschoval pečlivěji aby jsi na ně nenarazila…

Do peněženky si s manželem lezeme taky normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.2.11 14:23
etatinek píše:
Pajule22 píše:
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ;)

A proto si okopíroval celý oddělení sester. :roll: Tady jsi jaksi mimo mísu. :lol: :lol: :lol:

Jak píše Liz,normálně se na to zeptej.Já jsem držka,jakmile najdu něco podezřelýho tak se zeptám ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 14:28

Tak jsme byli za ním v práci. No nevydržela jsem a zeptala se, s tím, že jsem si brala ty peníze a našla jsem tam ty služby a jestli mi to může nějak vysvětlit…
A on se začal normálně smát a prej: „Beruško, ty na mě ještě žárlíš?“ :cert: :cert: :cert: No a prý ty služby mu dala nějak minulý týden jedna holčina, která pracuje na tom oddělení, pro jeho kolegu, ale úplně na to zapomněl. Viděl na mě, že mu to moc nevěřím a tak mi dal telefon, na toho kolegu ať mu klidně zavolám, jestli mu neměl náhodou něco předat. Řekla jsem, že ze sebe nebudu dělat nějakou blbku co bude někomu volat, tak zavolal přede mnou sám. A ještě ať s ním klidně jdu na to oddělení, že ta dotyčná je zrovna dnes v práci, abych mu prý věřila…
Tak tam už jsme nešli…
No a teď mi pořád píše a volá, jak jsem byla roztomilá, když jsem na něj žárlila atd. Na zabití ti chlapi fakt. :cert: :cert: :mrgreen:
Ale přiznám se, že mi spadl kámen ze srdce…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
27.2.11 14:29
verenika píše:
etatinek píše:
Pajule22 píše:

A proto si okopíroval celý oddělení sester. :roll: Tady jsi jaksi mimo mísu. :lol: :lol: :lol:

Jak píše Liz,normálně se na to zeptej.Já jsem držka,jakmile najdu něco podezřelýho tak se zeptám ne? :pankac:

No coco, je to kanec, ne?? 8-o :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí