Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.11 14:29
etatinek píše:
Pajule22 píše:
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit ;)
A nebo souložit? :think: 8-o

Hm… díky… zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.11 14:30
Lizbeth píše:
Spíš se zamylsli, co je to za vztah, když se bojíš zeptat vlastního manžela na kus papíru z peněženky..
Kdo se bojí, nesmí do lesa..( nebo se vdávat. :mrgreen: )

Lizbeth, to nebylo o tom, že bych se bála ho zeptat. Spíš jsem před ním nechtěla vypadat jako stíhačka co se mu hrabe ve věcech. Přitom si klidně vezmu jeho mobil atd. nebo on můj, ale ten druhý o tom ví, ne za zády. Tak asi tak…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
27.2.11 14:30
Anonymní píše:
Tak jsme byli za ním v práci. No nevydržela jsem a zeptala se, s tím, že jsem si brala ty peníze a našla jsem tam ty služby a jestli mi to může nějak vysvětlit…
A on se začal normálně smát a prej: „Beruško, ty na mě ještě žárlíš?“ :cert: :cert: :cert: No a prý ty služby mu dala nějak minulý týden jedna holčina, která pracuje na tom oddělení, pro jeho kolegu, ale úplně na to zapomněl. Viděl na mě, že mu to moc nevěřím a tak mi dal telefon, na toho kolegu ať mu klidně zavolám, jestli mu neměl náhodou něco předat. Řekla jsem, že ze sebe nebudu dělat nějakou blbku co bude někomu volat, tak zavolal přede mnou sám. A ještě ať s ním klidně jdu na to oddělení, že ta dotyčná je zrovna dnes v práci, abych mu prý věřila…
Tak tam už jsme nešli…
No a teď mi pořád píše a volá, jak jsem byla roztomilá, když jsem na něj žárlila atd. Na zabití ti chlapi fakt. :cert: :cert: :mrgreen:
Ale přiznám se, že mi spadl kámen ze srdce…
:potlesk: :palec: No vidíš, jak se to hezky vyřešilo, kolega je kanec a nevěrník, ne tvůj manžel… :lol: :-D
  • Citovat
  • Upravit
17310
27.2.11 14:32

Zakladatelko- tak vidíš jak to dobře dopadlo :wink: Nejednoduší bylo zeptat se a ne tady celý dopoledne spekulovat coby kdyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 14:37
etatinek píše:
Anonymní píše:
Tak jsme byli za ním v práci. No nevydržela jsem a zeptala se, s tím, že jsem si brala ty peníze a našla jsem tam ty služby a jestli mi to může nějak vysvětlit…
A on se začal normálně smát a prej: „Beruško, ty na mě ještě žárlíš?“ :cert: :cert: :cert: No a prý ty služby mu dala nějak minulý týden jedna holčina, která pracuje na tom oddělení, pro jeho kolegu, ale úplně na to zapomněl. Viděl na mě, že mu to moc nevěřím a tak mi dal telefon, na toho kolegu ať mu klidně zavolám, jestli mu neměl náhodou něco předat. Řekla jsem, že ze sebe nebudu dělat nějakou blbku co bude někomu volat, tak zavolal přede mnou sám. A ještě ať s ním klidně jdu na to oddělení, že ta dotyčná je zrovna dnes v práci, abych mu prý věřila…
Tak tam už jsme nešli…
No a teď mi pořád píše a volá, jak jsem byla roztomilá, když jsem na něj žárlila atd. Na zabití ti chlapi fakt. :cert: :cert: :mrgreen:
Ale přiznám se, že mi spadl kámen ze srdce…
:potlesk: :palec: No vidíš, jak se to hezky vyřešilo, kolega je kanec a nevěrník, ne tvůj manžel… :lol: :-D

Nechápu Tě!!!
Proč by měl být kolega kanec… Ti spolu chodí, ta sestřička nesla svému příteli (manželův kolega) směny, ale zrovna nebyl na oddělení, ale byl s pacientem mimo. Tak je nechala u mého manžela ať mu je předá. Ten na to zapomněl a nepředal mu je. Našel je pak v kapse u bundy, dal si je do peněženky s tím, že to kolegovi předá na další směně.
Mezitím si je ale ti dva předali mezi sebou. Volal mu přede mnou a říkal: „Jsem Ti nějak zapomněl dát služby Ivči.“
Kolega: „V pohodě, už mi je dala sama“ To jsem slyšela.
No nic, tak dík, červíček pochybností stále hlodá…

• Citovat
  • Upravit
barbora_K_L
27.2.11 14:51

Tak nevím, asi bych byla velká naivka, kdybych věřila této výmluvě:
půjčila jsem si manželův telefon, on byl s dětma a mou mámou na zahradě, jeho telefon si půjčovat můžu, má volání hrazené kompletně i o víkendech zaměstnavatelem, v odeslaných hovorech byl(velice krátký) hovor s nějakou ženou, asi před hodinou, nikdy s nikým v neděli pracovně nevolá a to jméno já vůbec neznám…přišel ze zahrady a já se ho na to zeptala, s kým mluvil(chci mít hned ve věcech jasno)
abych to nejdříve ujasnila: můj muž má velmi dobré zaměstnání, hodně toho v životě dokázal, pracoval pro několik významných firem v ČR i v zahraničí, má opravdu vysoké postavení a je velmi inteligentní, takže jeho „výmluva“ mi opravdu vyrazila dech: údajně náš pes mu vzal ze stolu telefon a kousal do něj a on si toho až po nějaké době všimnul,zrovna se vytočila nějaká náhodná paní či slečna od něj z práce.....
jenže mi to vůbec nehraje,ale mohl by si pohotově vymyslet jakoukoliv jinou výmluvu a vypadlo z něj toto!

bojím se jeho nevěry, protože on je jako muž spíše nezkušený a pohybuje se mezi spoustou krásných mladých žen, obávám se, že se může objevit nějaká „zlatokopka“, já nejsem zrovna reprezentativní typ a vím, že jeho kolegové na srovnatelných pozicích ty reprezentativní typy mají…abych to ještě ujasnila, myslím, že by nás neopustil, rodina je pro něj opravdu vším a dělá pro nás první poslední, je skvělý otec a manžel, ale ta nevěra…není mi to příjemné, když si to představím, jak do společnosti vyvádí nějakou mladou dlouhonohou blondýnu, jak jí skládá komplimenty, kupuje dárky, jak s ní má sex…

omlouvám se za román…co si myslíte o té jeho „výmluvě“, je to výmluva, není to výmluva?

• Citovat
  • Upravit
17310
27.2.11 15:02

Borboro- zajímavá výmluva 8-o Jde o to zda si dokáže pes odemknout klávesy a pak jěště vytočit náhodně číslo(kurňa,velká náhoda,že se trefil na tel. číslo v ČR a jěště to byla nějaká žena).

Dělá to pes?Bere věci ze stolu?Mě jednou taky pes okousal telefon-nikam se teda nedovolal,ale každý pak poznal že ho měl v hubě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.2.11 15:11

Tak týhle výmluvě bych Barboro fakt teda nevěřila ani za mák..Myslím,že by si mohl vymyslet lepší výmluvu,ale co, náhoda je docela svině,takže i toto by se mohlo někde někdy třeba přihodit..Ale já bych teda asi s tímhle spokojená nebyla.. :cry: safra, je jsem dneska pesimista :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barbora_K_L

pes to dělá, ale ještě nikam nevolal, manžel klávesnici ale zamčenou nemívá, pes mohl zmáčknout poslední hovor, ještě pracovní z pátku, manžel přes týden telefonuje se spoustou pro mě neznámých lidí z celé ČR, samozřejmně jak mám v sobě tu paranoiu, tak už jsem si to jméno zadala na FB a je to shodou okolností(?) zrovna nějaká mladá krásná blondýnka, má takové atypické jméno, takže toho jména je na FB pouze jedna osoba, na druhou stranu je z dost vzdáleného místa v ČR, ale firma má své pobočky na více místech a manžel se po republice pohybuje. Já vím, měla bych mu věřit, ale když to kolem sebe vidím, jak se to běžně děje u jeho kolegů a je to „jenom“ mužský, kolik by jich odolalo, kdyby je sváděla nějaká mladá kráska?? Zrovna teď si říkám, že jsem si měla vzít muže s menším potenciálem, sice jsem ráda, že děti jsou a budou zajištěné, ale tyto úvahy mě opravdu ničí.

• Citovat
  • Upravit
166

Jinak samozřejmě jsem ráda, že to u zakladatelky mělo tento konec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
27.2.11 15:15

No tak kdyxž to pes dělá běžně, tak proč teda ne..ted se ještě mrkni, jestli to byl poslední hovor, před posledním psím útokem na telefon. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.11 15:33
kapradinka píše:
Jinak samozřejmě jsem ráda, že to u zakladatelky mělo tento konec :kytka:

Děkuju Ti i všem ostatním holky. Jste zlatý… :mavam:  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
barbora_K_L
27.2.11 15:41

tak jsem se podívala na tu historii a opravdu té paní(slečně) volal v pátek jako poslednímu člověku, ale to mi zase časově vychází že byl zrovna po cestě domů, kdy už práci neřeší a většinou volá mě, že jede domů, nebo kde se potkáme nebo jiné organizační věci
takže jsem se zrovna moc neuklidnila, ale pokusím se tím moc nezabývat a nechat to být a pokud se stane něco jiného podezřelého, tak se budu teprve zneklidňovat.
V každém případě je prostě šílené, že tolik cestuje, že je zván na tolik večeří, večírku, nikdo tam své partnery nebere, já se zabavit umím, hlídání mám, první dcera je už velká, pro syna mám hlídání, mám spoustu aktivit, dbám o sebe, ale s tímto nevím co dělat, jak jsem již psala, nejsem ten atraktivní typ a nebudu, leda že bych si nechala prodloužit nohy, odstát půlku těla a přešít obličej a nevím jak udělat, aby manžel nepodlehl svodům nějaké krásky, kterých potkává spoustu.On je naopak atraktivní muž, vysoký, statný, v nejlepších letech.

• Citovat
  • Upravit
166
27.2.11 16:27

Barboro, i kdyby ses třeba „předělala“, tak pokud manžel bude chtít, tak tejně podlehne..Já nevěřím na věrnost,takže tím, jak vypadáš se rozhodně netrap!!Nikdo není dokonalej a i ty „líbivější“ mají svý mouchy - třeba jsou hádavější nebo bordelářky, nebo neumí vařit. Tím se uklidňuju já :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.2.11 16:32
barbora_K_L píše:
tak jsem se podívala na tu historii a opravdu té paní(slečně) volal v pátek jako poslednímu člověku, ale to mi zase časově vychází že byl zrovna po cestě domů, kdy už práci neřeší a většinou volá mě, že jede domů, nebo kde se potkáme nebo jiné organizační věci
takže jsem se zrovna moc neuklidnila, ale pokusím se tím moc nezabývat a nechat to být a pokud se stane něco jiného podezřelého, tak se budu teprve zneklidňovat.
V každém případě je prostě šílené, že tolik cestuje, že je zván na tolik večeří, večírku, nikdo tam své partnery nebere, já se zabavit umím, hlídání mám, první dcera je už velká, pro syna mám hlídání, mám spoustu aktivit, dbám o sebe, ale s tímto nevím co dělat, jak jsem již psala, nejsem ten atraktivní typ a nebudu, leda že bych si nechala prodloužit nohy, odstát půlku těla a přešít obličej a nevím jak udělat, aby manžel nepodlehl svodům nějaké krásky, kterých potkává spoustu.On je naopak atraktivní muž, vysoký, statný, v nejlepších letech.

No nic s tím udělat nemůžeš, leda ho nechat vykastrovat, takže ti nezbývá nic jiného než mu věřit, ale já osobně si myslím, že už tě dávno podvádí, když se tak hnusně popisuješ a ho vychvaluješ, tak která „zlatokopka“ i normální ženská by nechtěla takovou partijí mít sama pro sebe?? Já jsem pesimista ale, tak třeba to tak není… :roll: :-(

PS: Podle mě polovina cest a schůzek je s milenkou, možná většina, a že na párty, večírky a večeře si nesmí s sebou vzít manželku?? Checht, ty mě bavíš… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky