Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@andrea.sb u nás už byl kravál mockrát ale nikdy neměl problém jít a otevřít facebook a tu konveraci ukázat protože mockrát přišla přeházená a dost blbě to vypadalo ale červíček prostě hlodá
A vis ze se da mazat po zpravach? Aby nemazal jen neco.
@offi no že se dá mazat po zpávách samozřejmě vím ale on tam měl to samý co bylo v anonymu jen v jiným pořadí a přeházet konverzace nejde.Teda doufám že se nepletu ![]()
@Anonymní píše:
@offi no že se dá mazat po zpávách samozřejmě vím ale on tam měl to samý co bylo v anonymu jen v jiným pořadí a přeházet konverzace nejde.Teda doufám že se nepletu
Ne to nejde asi holka neumi kopirovat
@offi myslím si že to bylo schválně zkopírovaný tak aby to blbě vypadalo ale nakonec jsem viděla že to bylo psaný úplně jinak a dnes jí všude smazal
@Anonymní píše:
@offi myslím si že to bylo schválně zkopírovaný tak aby to blbě vypadalo ale nakonec jsem viděla že to bylo psaný úplně jinak a dnes jí všude smazal
Tak snad to uz bude ok, asi mu doslo, ze to je blbka.
Omylem jsem videla kousek smsky u manzela v mobilu, chtela jsem se podivat na jedno tel cislo a v tom prisla zprava, od nejake zeny, ale cislo nemel ulozene. Psala, ze zitra bude v jednom meste, kde manzel pracuje a dal jsem to necetla. Nicmene mi to vrta hlavou, on se podle jeho slov s zadnymi zenami nestyka a nestykal, nepise si s zadnou. A najednou vidim tohle, asi si pisou a schazej se bezne. Nevim, co delat, ale docela me to zasahlo, asi ho vubec neznam. Muzete mi rict, co mam delat? Rict mu to? Nebo cekat, jestli s ni nekam zitra pujde? Nebo to pustit z hlavy?
Necetla jsi to cele, asi bych se zeptala. Ale mela jsi to udělat rovnou, ted kdyby něco bylo, tak ti řekne, ze to smazal a že vymyslí, co tam bylo.
@Anonymní píše:
Omylem jsem videla kousek smsky u manzela v mobilu, chtela jsem se podivat na jedno tel cislo a v tom prisla zprava, od nejake zeny, ale cislo nemel ulozene. Psala, ze zitra bude v jednom meste, kde manzel pracuje a dal jsem to necetla. Nicmene mi to vrta hlavou,on se podle jeho slov s zadnymi zenami nestyka a nestykal, nepise si s zadnou. A najednou vidim tohle, asi si pisou a schazej se bezne. Nevim, co delat, ale docela me to zasahlo, asi ho vubec neznam. Muzete mi rict, co mam delat? Rict mu to? Nebo cekat, jestli s ni nekam zitra pujde? Nebo to pustit z hlavy?
manžel je muslim?
Asi by bylo nejlepší se ho na to přímo zeptat, pokud to nemůžeš dostat z hlavy.
Ale i tak nemáš nikde zaručeno, že ti řekne pravdu. ![]()
Ja myslela, jako, ze nema zadne kamaradky, o kterych bych vedela. Samozrejme, ze v praci vidi jine zeny. Takze to myslim tak, ze za pet let, co jsme spolu nikdy nesel s kamaradkou na kafe nebo si s zadnou nepsal. Nebo teda vidim, ze to asi delal, ale za mymi zady.
@Anonymní píše:
Omylem jsem videla kousek smsky u manzela v mobilu, chtela jsem se podivat na jedno tel cislo a v tom prisla zprava, od nejake zeny, ale cislo nemel ulozene. Psala, ze zitra bude v jednom meste, kde manzel pracuje a dal jsem to necetla. Nicmene mi to vrta hlavou, on se podle jeho slov s zadnymi zenami nestyka a nestykal, nepise si s zadnou. A najednou vidim tohle, asi si pisou a schazej se bezne. Nevim, co delat, ale docela me to zasahlo, asi ho vubec neznam. Muzete mi rict, co mam delat? Rict mu to? Nebo cekat, jestli s ni nekam zitra pujde? Nebo to pustit z hlavy?
Vždyť od ní třeba něco kupuje, něco si mají předat pracovně atd. Bylo v té sms něco víc než jen že bude v jeho městě? A jak ho oslovila?
Pokud si manželovi nelezla do mobilu bez jeho vědomí tak se normálně zeptej. Vzhledem k tomu, že neměl číslo uložené tak si mohla dotyčná odesilatelka splést číslo (tedy pokud tam nebylo oslovení manželovým jménem). Nebo tu ženu zná, ale jde o něco naprosto nevinného a jeho ani nenapadlo ti o tom říkat, např. je to partnerka někoho z kamarádů a má ji předat něco co u něj kamarád zapomněl nebo co mu slíbil půjčit, může to být pracovní, může to být skoro cokoliv tak hned nemysli na nejhorší ![]()
@Anonymní píše:
Ja myslela, jako, ze nema zadne kamaradky, o kterych bych vedela. Samozrejme, ze v praci vidi jine zeny. Takze to myslim tak, ze za pet let, co jsme spolu nikdy nesel s kamaradkou na kafe nebo si s zadnou nepsal. Nebo teda vidim, ze to asi delal, ale za mymi zady.
To nemůžeš vědět, že si s nikým nikdy nepsal:-)
Tak v tom nic byt nemusi. Mohla se mu ozvat stara kamaradka, byvala kolegyne nebo spoluzacka. Navic kdyby to byla nejaka milenka, cislo by mel ulozene, ne? Aspon predpokladam. Ale bude te to uzirat. Takze se ho normalne zeptej.
@Anonymní píše:
a co když je to pracovní/obchodní setkání?