Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
barbora_K_L
27.2.11 16:45

samozřejmně že by si mě na některé z nich mohl vzít, ale jsou to většinou pracovní večeře a opravdu na firemní akce je to vždy bez partnerů, je to napsáno i vždy na pozvánce, v mé bývalé firmě jsme měli taktéž akce bez partnerů…ještě tu budu svého muže nakonec obhajovat, že tu milenku nemá!
no budu ho trochu pozorovat, ale nevšimla jsem si ničeho, že by o sebe více dbal(v tomto ho kritizují i PR, že se neumí oblékat, on na to vážně není), mobil si taky neschovává, netelefonuje nějak nenápadně, nic jsem doma nepocítila, žádnou změnu nebo podezřelé chování, až toto a toto jeho vysvětlení mi přišlo podivné, ale je fakt, že i to se může stát.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
27.2.11 16:49
barbora_K_L píše:
samozřejmně že by si mě na některé z nich mohl vzít, ale jsou to většinou pracovní večeře a opravdu na firemní akce je to vždy bez partnerů, je to napsáno i vždy na pozvánce, v mé bývalé firmě jsme měli taktéž akce bez partnerů…ještě tu budu svého muže nakonec obhajovat, že tu milenku nemá!
no budu ho trochu pozorovat, ale nevšimla jsem si ničeho, že by o sebe více dbal(v tomto ho kritizují i PR, že se neumí oblékat, on na to vážně není), mobil si taky neschovává, netelefonuje nějak nenápadně, nic jsem doma nepocítila, žádnou změnu nebo podezřelé chování, až toto a toto jeho vysvětlení mi přišlo podivné, ale je fakt, že i to se může stát.

No vidíš, tak potom buď absolutně v pohodě, protože tak blbou výmluvu si přece nemohl vymyslet, to se muselo stát… :think: :-D

• Citovat
  • Upravit
káťa
27.2.11 17:19

Jsem ráda, že u zakladatelky to dopadlo takto :wink:

A Barboro- myslím, že máš (určitě zbytečně) moc nízké sebevědomí. U nevěry nejde o vzhled, nýbrž o to, že je nová známost JINÁ než partner či partnerka. Neřeš to jak vypadáš, 50% tvého vzhledu tvoří tvoje sebevědomí a spokojenost sama se sebou. I krásné ženy jsou podváděné ( i třeba Krainová nebo Partyšová, Vojtková byly podváděné). Ale když si budeš pořád říkat - já jsem hrozná, všechny okolo mě jsou lepší než já, tak máš k nevěře partnera docela slušně nakročeno, protože kterému chlapovi dlouhodobě imponuje chudinka, která si nevěří ????
Jinak teda s tím telefonem je to hezká výmluva - je to sranda, jaké blbosti si dokážou chlapi v panice navymýšlet, když nemají čas si rozmyslet něco „rozumějšího“. Už se s ním o tom nebav, nemá to cenu- spíše si pořádně všímej jeho chování. Jako určitě ti lhal, ale to neznamená, že ti musí zahýbat. Mohl s ní probírat cokoliv. Třeba ti nepřiznal, že s kolegyní mluvil, protože ví, že bys vyšilovala.

• Citovat
  • Upravit
Gabika
27.2.11 22:05

Barboro - možno by nebolo odveci prestať premýšľať nad manželovou hypotetickou neverou… Svojou podozrievavosťou ho totiž k nejakej milenke bezpečne naženieš! Venuj sa viac sebe, urob si radosť, a na neveru manžela nemysli. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.11 12:37

Teda já nevím,

tímto se omlouvám zakladatelce, ale to co se tu řešilo je fakt úsměvný..manžel, kterej má služby v peněžence atd. :mrgreen: :mrgreen: fakt se bavím, jestli viděl, že mu vypadly, tak si mohl vymyslet milion výmluv, nehledě na to, že kdybych rozebírala takovýhle hovadiny, tak se asi zblázním..no přeju věrné manžele a všem pevné nervy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lucka2504
14.5.12 09:47

Toto a výmluva??? :roll: rozhodně ne!V tu chvíli ho jistě nenapadlo nic lepšího,či inteligentnějšího,nežli tohle..ale vymyslet si tohle to už je moc.Myslím,že by sis měla dávat každopádně pozor pokud jak ty sama píšeš je v kontaktu se slečnami.A jak se říká..nikdy nevěř tomu o čem si myslíš,že je to hloupost…držim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 17:41

Ahoj jsem tehulka a mam podezreni ze me chlap podvadi.My spolu nespime-on nechce. J e to par dni co jsem zjistila ze ma partner zarudly zalud a predkozku. Udivilo me to ze se me ptal jestli na to neco mam.Ja od te doby porad premyslim kde k tomu prisel.Os*kal nejakou? Nezazil nekdo neco podobneho? Kde by k tomu zarudnuti prisel? Navic vim ze driv kdyz jsme vic dovadely tak ho mel taky zarudleho.Ptat se ho nema cenu stejne by pravdu nerekl.

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.11.13 17:48

A proč by s tím za tebou chodil, kdyby zanášel? :nevim: Spíš ho trápí třeba infekce. Nestahuj t hned na nevěru, trochu mu věř ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 17:52
@Brooucinda píše:
A proč by s tím za tebou chodil, kdyby zanášel? :nevim: Spíš ho trápí třeba infekce. Nestahuj t hned na nevěru, trochu mu věř ;)

To prave nechapu proc mi to ukazoval? Ted mam akorat brouka v hlave. Kdyby se mnou aspon spal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonym X
26.11.13 17:56
@Anonymní píše:
Ahoj jsem tehulka a mam podezreni ze me chlap podvadi.My spolu nespime-on nechce. J e to par dni co jsem zjistila ze ma partner zarudly zalud a predkozku. Udivilo me to ze se me ptal jestli na to neco mam.Ja od te doby porad premyslim kde k tomu prisel.Os*kal nejakou? Nezazil nekdo neco podobneho? Kde by k tomu zarudnuti prisel? Navic vim ze driv kdyz jsme vic dovadely tak ho mel taky zarudleho.Ptat se ho nema cenu stejne by pravdu nerekl.

Neblbni, ženská. Já dneska ráno zjistil prakticky to samé u sebe (zarudnutí apod.) a to jsem týden bez sexu, páč manželka provádí pravidelnou měsíční údržbu a jinou babu nemám. To se prostě chlapům občas stane, nemusíš z toho dělat hned nějaký drama. Navíc taky pochybuju, že kdyby strávil vášnivé chvilky s milenkou, že by ti ho pak přišel ukázat, jaký se mu udělalo bebí :D

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.11.13 17:57
@anonym X píše:
Neblbni, ženská. Já dneska ráno zjistil prakticky to samé u sebe (zarudnutí apod.) a to jsem týden bez sexu, páč manželka provádí pravidelnou měsíční údržbu a jinou babu nemám. To se prostě chlapům občas stane, nemusíš z toho dělat hned nějaký drama. Navíc taky pochybuju, že kdyby strávil vášnivé chvilky s milenkou, že by ti ho pak přišel ukázat, jaký se mu udělalo bebí :D
:mrgreen: :mrgreen: Ta situace mě pobavila
  • Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.11.13 17:57
@Anonymní píše:
To prave nechapu proc mi to ukazoval? Ted mam akorat brouka v hlave. Kdyby se mnou aspon spal. :nevim:

hLAVNĚ MU NEDĚLEJ NĚJAKOU SCÉNU, KDE SI TO UHNAL - sry..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 18:01

Proste me napadlo ze se kur*i. Jelikoz nechapu jak muze vydrzet bez sexu.Ja bych dala uz i satanovi.

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
26.11.13 18:02

Můj manžel se taky bál, já měla i nějaké problémy, ale nedrželi jsme celibát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2044
26.11.13 18:04

To se chlapům občas stává, prostě infekce, podrážděný od prádla apod. Manžel to měl taky a určitě mě nepodváděl :D takže klid, co se týká psa…zajímavé, ale stát se může cokoliv a pokud nepozoruješ nic zvláštního, tak bych byla v klidu. Můj třeba velmi malý syn jednou vzal a odemkl telefon, a pokecal si s policajtama :mrgreen: a taky nevím, jak se mu to povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí