Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brooucinda Ja zadne problemy nemam a stejne.me nechce pomilovat. Hodne nas to odcizilo z meho pohledu.Uz ho vnimam jinak. Nemam k nemu tak blizko.
@Anonymní píše:
@Brooucinda Ja zadne problemy nemam a stejne.me nechce pomilovat. Hodne nas to odcizilo z meho pohledu.Uz ho vnimam jinak. Nemam k nemu tak blizko.
Psala jsi, že jsi těhotná, třeba se prostě bojí, nebo má k tomu nějaký blok, někteří chlapi to tak mají, můj bývalý švagr nevlezl na manželku po celou dobu těhotenství, přitom jí nezahýbal nic, měl prostě respekt ![]()
@Anonymní píše:
Proste me napadlo ze se kur*i. Jelikoz nechapu jak muze vydrzet bez sexu.Ja bych dala uz i satanovi.
Nerouhej se, dcero ![]()
Když je normální chlap pár dní bez sexu, je nadrženej a stojí mu jako kůl, obzvlášť ráno. Pokud manželka chrní jak zabitá, navíc se zákazem vjezdu, nezbývá mu, chudákovi, než samoobsluha. A pokud nepoužije lubrikant, je to poněkud nasucho, takže k nějakému podráždění a následnému zarudnutí celkem logicky dojde. Optej se ho diskrétně, zda nepohonil lulana ![]()
Omlouvám se za poněkud realistické formulace ![]()
@anonym X píše:
Neblbni, ženská. Já dneska ráno zjistil prakticky to samé u sebe (zarudnutí apod.) a to jsem týden bez sexu, páč manželka provádí pravidelnou měsíční údržbu a jinou babu nemám. To se prostě chlapům občas stane, nemusíš z toho dělat hned nějaký drama. Navíc taky pochybuju, že kdyby strávil vášnivé chvilky s milenkou, že by ti ho pak přišel ukázat, jaký se mu udělalo bebí
Pobavilo
..budu doma používat ![]()
Zarudnutí může být z čehokoliv, třeba se mu zapařil v kalhotech a následně odřel. To že spolu nespíte je jiná, to by mě štrejchlo ![]()
@Anonymní píše:
Proste me napadlo ze se kur*i. Jelikoz nechapu jak muze vydrzet bez sexu.Ja bych dala uz i satanovi.
to je vyjadřování budoucí maminky:-)
@Pajule22 píše:
Ahoj,tak ja jsem zdravotni sestra.Hned bych za tim nevidela neveru,treba chce ciste jen vedet,s kym bude slouzit
Já jsem četla s kým bude souložit. ![]()
@smoulinka71 píše:
Já jsem četla s kým bude souložit.
Tak to jsme dva ![]()
@Anonymní píše:
Takhle to neber. Co potom po porodu ![]()
Neboj… Přijdou zase ty časy, kdy nebudeš moct dát nohy k sobě. Počkáš si, ale všechno má svůj čas
Spoustu chlapů nechce sex v těhotenství. A je to děs, protože díky hormonům většinou chtějí ženský toho sexu právě víc. Může to mít z čehokoliv. Nešil, neboj.
@Petra1606 píše:
Spoustu chlapů nechce sex v těhotenství. A je to děs, protože díky hormonům většinou chtějí ženský toho sexu právě víc. Může to mít z čehokoliv. Nešil, neboj.
No prave chut je a chlap nic.Kdyz neco reknu tak nechapave kouka jako ze snad si nemyslim ze bude sex kdyz mam v sobe dite.
@anonym X píše:
Nerouhej se, dcero
Když je normální chlap pár dní bez sexu, je nadrženej a stojí mu jako kůl, obzvlášť ráno. Pokud manželka chrní jak zabitá, navíc se zákazem vjezdu, nezbývá mu, chudákovi, než samoobsluha. A pokud nepoužije lubrikant, je to poněkud nasucho, takže k nějakému podráždění a následnému zarudnutí celkem logicky dojde. Optej se ho diskrétně, zda nepohonil lulana
Omlouvám se za poněkud realistické formulace
Parkrat jsem ho nacapala ze si honil v koupelne.Ja prisla z kramu a on,,mastil brko"
@Anonymní píše:
No prave chut je a chlap nic.Kdyz neco reknu tak nechapave kouka jako ze snad si nemyslim ze bude sex kdyz mam v sobe dite.
Holka ty máš teda trápení. Já zjistila těhu hned na začátku, a přítel se semnou od té doby nepomiloval až do nějakého 4 měsíce po porodu!! Prostě měl blok, přes ten nesel a hotovo… A 100% mě nepodváděl ![]()
@Anonymní píše:
Parkrat jsem ho nacapala ze si honil v koupelne.Ja prisla z kramu a on,,mastil brko"
Lepší aby si pomohl sám, než aby vážně šel za jinou ne?:)
Buď ráda ![]()
@iwankaanjelik píše:
Lepší aby si pomohl sám, než aby vážně šel za jinou ne?:)Buď ráda
Jo mas pravdu potrebuju uz mit mimi u sebe at zapomenu na tu chut na sex