Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, jen bezmozek by si ji ulozil. S tim souhlasim. Jenze pokud se treba takhle sejdou dvakrat za mesic, to nemam ani sanci vypozorovat nebo zjistit, nevim jak bych to mela zjistovat? Sledovat ho?
Tak určitě. Nasadit na něj sledovačku, napíchnout mu mobil a GPSku do auta…
![]()
Hele, nevím, do takovéhle dramatizace pořadu bych osobně nešla.
Spíš si ujasni, co bys dělala, kdybys na něco opravdu přišla - protože ono to může být fakticky úplně nevinné.
Přesně, jak píše @pohledzdruhestrany
Nejsi jeho siamský dvojče, klidně může mít svůj vnitřní svět, který s tebou z různých důvodů nechce sdílet, no a co?
Kafe s bývalou kolegyní bych do téhle kategorie zařadila.
A nebo: pokud by ti to mělo vrtat v hlavě, normálně bych se ho na férovku zeptala.
Pokud je to nevinná záležitost, úplně stejně ti z voleje na férovku odpoví.
A pokud je v tom něco víc, už to vědomí, že ty něco víš, může působit jako brzda. Že to tajemství už není tak úplně tajemství a na obzoru stín případných následků.
@Ali-Ali píše:
ulozit si babu jako Frantiska je omyl hodny zacatecnika. chce to ulozit pod zenskym jmenem, ale jen prijmenim a doplnit nejakou vhodnou poznamkou, napriklad firmy, se kterou spolupracuje nebo banky kam chodi
kdyz prijde napriklad elektrikari smska od „Novakova-sklad-Smichov“ ve zneni - „zitra ve 3“, tak to obhaji kazdy
@sirikit
Ja bych to i brala, ze ma kamarádku, kolegyni. On v te praci uz neni tri roky, takze s ni celou dobu je ve styku a mně se ani slovem nezminil. Hm, to me mrzi. A pokud me s ni podvadi, tak me to mrzi jeste vic. Jinak sledovat ho nebudu. Neni ke mně uprimny, docela mi to vadí. My se i dost hadame a on prave asi pred rokem zacal byt tajemný nebo jak to rict. Tezko se to cele popisuje. Bylo by mi milejsi, kdyby rekl pravdu, nez tyhle tajemstvi. Ale asi nemuze.
Ach jo lidi, partnerství přeci není o tom mít nad druhým naprostou kontrolu ne?
Být tebou ANONYMNÍ, tak mu po příchodu domů hned sundám kalhoty a orálním sexem zjistím, zda se zrovna několikanásobným sexem nevysílil někde jinde.
Ozvala s emu bývalá kolegyně z práce. Noa a? Prostě si třeba chce jen s tvým mužem popovídat. Třeba je to prostě příjemný, milý chlap. Nebo máš doma ošklivého despotu?
@sirikit píše:![]()
![]()
Akorát nesmí „Nováková-sklad-Smíchov“ psát nic ve smyslu "Nemůžu na Tebe zapomenout, byl jsi dokonalý jako vždycky, chci Tě zase!!![]()
"
tak jiste
pokud milenka nespolupracuje nebo je blba, tak se to propali vzdycky…
@Anonymní píše:
@sirikit
Ja bych to i brala, ze ma kamarádku, kolegyni. On v te praci uz neni tri roky, takze s ni celou dobu je ve styku a mně se ani slovem nezminil. Hm, to me mrzi. A pokud me s ni podvadi, tak me to mrzi jeste vic. Jinak sledovat ho nebudu. Neni ke mně uprimny, docela mi to vadí. My se i dost hadame a on prave asi pred rokem zacal byt tajemný nebo jak to rict. Tezko se to cele popisuje. Bylo by mi milejsi, kdyby rekl pravdu, nez tyhle tajemstvi. Ale asi nemuze.
Zas ale na druhou stranu…
Nechci tě nějak planě uklidňovat, ale pokud by opravdu měl milenku, zřejmě by si mobil ostražitě hlídal. Různý zaheslování a tyhle zdržující srandy.
Když ví, že mu do mobilu kdykoli můžeš nahlédnout - teď vůbec nemyslím, že bys mu ho kontrolovala, ale třeba tak, jak to bylo teď - a on by se bál případného odhalení reálné milenky, měl by ji nacvičenou, že v určitou dobu („Jsem doma, miláčku..“) se prostě nepíše.
No a pokud se chci sejít s kámošem nebo bývalým kolegou, třeba, a nevidím v tom nic závadného, píšu bezstarostně ve kteroukoli společensky přijatelnou dobu.
Dám si bacha, jenom pokud má kámoš nezdravě podezíravou manželku a já mu nechci bezdůvodně přidělávat trable. ![]()
@sirikit
On tam prave heslo ma. Odemkl mi to, protoze jsem neco chtela a asi mu bylo blby rict, ze mi ho nepujci. A ona psala v dobu, kdy mel byt v praci, ale zustal neplanovane doma. ![]()
@Anonymní píše:
@sirikit
hele, taky se s ni muze videt jednou za pulroku, aby mu u kafe zdrbla, co je ve stare praci noveho
jako chapu, ze vidis cerne scenare, ale ja vim i u sebe i u lidi kolem, ze se treba po roce ozve nekdo z byvale prace nebo spoluzak, co se neozval 3 roky a chteji treba nejake pracovni info nebo se poptat na moznost dohozeni prace, zeptat se na nejakeho byvaleho sefa, kolegu, co nastupuje k nim atd. a na nektere veci se clovek radeji pta osobne nez po mobilu.
vetsina pracovnich oblasti a firem je jedna velka suskanda a zakulistni sit kontaktu, ono to vazne muze byt tisic ruznych veci. a ze ti to nerekl - no treba mu to neprislo vubec podstatne, tak jako ti nesdeluje hovory s klientem nebo sefem.
jako ja netvrdim, ze te nepodvadi, treba jo… ale jeden kousek neutralni smsky se fakt neda povazovat za nic konkretniho.
@Ali-Ali
Máš pravdu, možná si mysli, ze bych zarlila, tak mi radši nic nerekne. Nebo me fakt podvadi. Ale to my tady nevymyslime a ani na to nijak neprijdu, tak se ho ptat nebudu. Stejne by mi pravdu nerekl.
@Anonymní píše:
@sirikit
On tam prave heslo ma. Odemkl mi to, protoze jsem neco chtela a asi mu bylo blby rict, ze mi ho nepujci. A ona psala v dobu, kdy mel byt v praci, ale zustal neplanovane doma.
A jo.
Tak tohle divný je. ![]()
Tak zpátky, zkus se zeptat. Až PO té schůzce, před tím jako hrob, velebnosti!
Ne v rámci nějaké hádky, normálně při pohodě nad kafem. Bez přípravy. A sleduj reakci. Řekla bych, že jenom hodně otrlá povaha dokáže zachovat poker face, když se vrátí ze schůzky - pokud na ni ovšem vůbec půjde.
Optala bych se mezi řečí, jestli se teda sešel s tou XY a co novýho v té bývalé práci. Bez udání zdroje.
Pro jistotu měj připravenou studenou vodu a panáka, kdyby se mu náhle přitížilo.
![]()
@sirikit
Kdyz si to tak predstavim, ja se ho snad bojim zeptat. Ze bude nadavat, ze ho spehuju nebo ja nevim.
@Anonymní píše:
@sirikit
Kdyz si to tak predstavim, ja se ho snad bojim zeptat. Ze bude nadavat, ze ho spehuju nebo ja nevim.
Jasně, tohle tady na dálku nevymyslíme, znalcem vašich domácích poměrů jsi ty.
Pokud si myslíš, že nad touhle nejistotou dokážeš mávnout rukou a do budoucna tě to nesežere, nech to plavat. Nikdo nikdy nemá jistotu, že je mu partner 100% věrný.
Pokud bych ale tušila, že se budu trápit žárlivostí a hledat indicie v dlouhodobém horizontu, asi bych to rozštípla takhle.
@Anonymní píše:
@sirikit
tak se ho neptej, nejlepší obrana je útok, takže jasně, že vytasí, že ho kontroluješ. Nech to zatím plavat… buď to zas někde vykoukne anebo třeba taky ne? Budeš mít čas si všechno v klidu rozmyslet, zda s ním chceš dál zůstat. Je to na prd… když se to začne takhle sr..t. Co o ní víš, je svobodná?
@sirikit píše:
Právě naopak - kdyby to byla milenka, bezmozek si ji uloží pod jejím jménem, mírně rafinovaný pod krycím označením příkladně František a ti ostatní si číslo prostě pamatují.
Přesně tak, já měla nejdřív milence pod jménem jednoho kamaráda a pak jsem si ho pro jistotu smázla úplně…