Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45747
29.4.16 00:26

Si chtel trochu od zarlivky odfrknout no! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
29.4.16 00:50
@Premek_Orac píše:
Ach jo lidi, partnerství přeci není o tom mít nad druhým naprostou kontrolu ne?
Být tebou ANONYMNÍ, tak mu po příchodu domů hned sundám kalhoty a orálním sexem zjistím, zda se zrovna několikanásobným sexem nevysílil někde jinde.
Ozvala s emu bývalá kolegyně z práce. Noa a? Prostě si třeba chce jen s tvým mužem popovídat. Třeba je to prostě příjemný, milý chlap. Nebo máš doma ošklivého despotu?

souhlas… a to jsem zena. Ale uz jsem dost velka na to, abych vedela po cem chlap obecne touzi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:02

@sirikit Ono to může být klidně i tak, že pán s tebou chtěl hupnout do postele a tímhle ti dal najevo, že má přítelkyni úplně na háku.
Všechno bych hned neházela na žárlivou partnerku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76323
29.4.16 07:11

@Katy 7 Já taky na partnerku nic nehazela, to bacha! :cert:
Vyloučit nejde nic, je fakt, že vrkal moc hezky. Krásná práce, pořád lepší, než když je klient otravenej. :D
Ale tohle se zakladatelky netýká, to byla jen moje aktuální hypotéza o nevinnosti celé kauzy.
Jsem zvědavá, jaký bude dneska posun. Doufám, že nám dá @anonymní vědět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
29.4.16 07:14
@Katy 7 píše:
@sirikit Ono to může být klidně i tak, že pán s tebou chtěl hupnout do postele a tímhle ti dal najevo, že má přítelkyni úplně na háku.
Všechno bych hned neházela na žárlivou partnerku. ;)

Mám kamaráda jehož manželka fakt žárlí, ten mi nedovolí ani ho zdravit v její přítomnosti (že by musel vysvětlovat odkud mě zná, přitom vazby tam jsou zřejmé, nejsem úplně cizí, máme mraky společných známých, plus spolu spolupracujeme přes práci!), jednou jsem mu dala firemní kalendář - později se přiznal, že ho vyhodil, protože by to bylo podezřelé kde ho vzal 8o Ale na druhou stranu musím přiznat, že on si to podle tak trochu dělá sám. Protože takovéhle chování je prostě zvláštní a ta ženská pak musí mít pocit, že on neustále dělá něco co nemá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:25
@sirikit píše:
@Katy 7 Já taky na partnerku nic nehazela, to bacha! :cert:
Vyloučit nejde nic, je fakt, že vrkal moc hezky. Krásná práce, pořád lepší, než když je klient otravenej. :D
Ale tohle se zakladatelky netýká, to byla jen moje aktuální hypotéza o nevinnosti celé kauzy.
Jsem zvědavá, jaký bude dneska posun. Doufám, že nám dá @anonymní vědět. :roll:

Ten konec mé zprávy taky nebyl mířený přímo na tebe. Spíš jen do éteru pro ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:30
@Taky jedna píše:
Mám kamaráda jehož manželka fakt žárlí, ten mi nedovolí ani ho zdravit v její přítomnosti (že by musel vysvětlovat odkud mě zná, přitom vazby tam jsou zřejmé, nejsem úplně cizí, máme mraky společných známých, plus spolu spolupracujeme přes práci!), jednou jsem mu dala firemní kalendář - později se přiznal, že ho vyhodil, protože by to bylo podezřelé kde ho vzal 8o Ale na druhou stranu musím přiznat, že on si to podle tak trochu dělá sám. Protože takovéhle chování je prostě zvláštní a ta ženská pak musí mít pocit, že on neustále dělá něco co nemá :roll:

Jsou i tací, co lžou jako, když tiskne. Jednoho takového znám taky. Tvrdil své přítelkyni, že je ještě panic a přitom jsme spolu roky chodili a jen šachy nehráli. Teď mi došlo, že takové znám dva. :roll: Nějaký kalendář mě pak opravdu vůbec nepřekvapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
29.4.16 07:34
@Katy 7 píše:
Jsou i tací, co lžou jako, když tiskne. Jednoho takového znám taky. Tvrdil své přítelkyni, že je ještě panic a přitom jsme spolu roky chodili a jen šachy nehráli. Teď mi došlo, že takové znám dva. :roll: Nějaký kalendář mě pak opravdu vůbec nepřekvapí.

Tak já hlavně nechápu, proč chlap někomu tvrdí, že je panic 8o Kolik mu bylo, když to tvrdil? :think: Ty jo… proboha proč? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:42
@Taky jedna píše:
Tak já hlavně nechápu, proč chlap někomu tvrdí, že je panic 8o Kolik mu bylo, když to tvrdil? :think: Ty jo… proboha proč? :mrgreen:

Jeden když mu bylo 20 a druhý když mu bylo 23. Asi chtěli té své nové dát najevo, že bude jejich první :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:44
@Taky jedna píše:
Tak já hlavně nechápu, proč chlap někomu tvrdí, že je panic 8o Kolik mu bylo, když to tvrdil? :think: Ty jo… proboha proč? :mrgreen:

Ve 40 by jim to už žádná nezbaštila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
29.4.16 07:45
@Katy 7 píše:
Jeden když mu bylo 20 a druhý když mu bylo 23. Asi chtěli té své nové dát najevo, že bude jejich první :lol: :roll:

Jako že ho mají neošoupanýho, jo? :think: :mrgreen: To by mě vživotě nenapadlo, co ti chlapi jsou schopni vymyslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jsou ještě s těma partnerkama? Že jako ony si budou celý život myslet „my jsme začli s čistým štítem“, pak to budou blbě diktovat i Sirikit do těch jejich dotazníků a všechny výzkumy jsou v háji :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 07:51
@Taky jedna píše:
Jako že ho mají neošoupanýho, jo? :think: :mrgreen: To by mě vživotě nenapadlo, co ti chlapi jsou schopni vymyslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jsou ještě s těma partnerkama? Že jako ony si budou celý život myslet „my jsme začli s čistým štítem“, pak to budou blbě diktovat i Sirikit do těch jejich dotazníků a všechny výzkumy jsou v háji :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ten první si jí vzal a je s ní dodnes. Když se jednou za deset let náhodou potkáme a já ho pozdravím, tak na mě ona vysílá vražedné pohledy. :mrgreen: Asi má strach, že se mezi námi touha nenaplnila a je tam nějaké riziko. :lol:
Ten druhý to střídá a bydlí stále u maminky. Ten je úplně ztracený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
29.4.16 07:55
@Katy 7 píše:
No ten první si jí vzal a je s ní dodnes. Když se jednou za deset let náhodou potkáme a já ho pozdravím, tak na mě ona vysílá vražedné pohledy. :mrgreen: Asi má strach, že se mezi námi touha nenaplnila a je tam nějaké riziko. :lol:
Ten druhý to střídá a bydlí stále u maminky. Ten je úplně ztracený.

Tak já taky nevidím ráda ex od svého manžela, taky mi tvrdí, že spolu nespali :think: :mrgreen: Tedy já ji neviděla už nějakých 15 let, ale kdyby jo, tak mi to zas neudělá dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc myslím, že kdyby se potkali, měli prostor si hezky popovídat, třeba byl u toho i alkohol, mno… jak se to říká? „Stará láska nerezaví“? Navíc ona je ženská, co si pamatuju z posledně, fakt hezká, to se nejspíš nezměnilo :think: Já své ex už viděla (lustrovala fb) a je to děs běs. Pupky, plešky, no hrůza! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 08:03
@Taky jedna píše:
Tak já taky nevidím ráda ex od svého manžela, taky mi tvrdí, že spolu nespali :think: :mrgreen: Tedy já ji neviděla už nějakých 15 let, ale kdyby jo, tak mi to zas neudělá dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A navíc myslím, že kdyby se potkali, měli prostor si hezky popovídat, třeba byl u toho i alkohol, mno… jak se to říká? „Stará láska nerezaví“? Navíc ona je ženská, co si pamatuju z posledně, fakt hezká, to se nejspíš nezměnilo :think: Já své ex už viděla (lustrovala fb) a je to děs běs. Pupky, plešky, no hrůza! :cert: :mrgreen:

Zase mám kamarádku, která chodila s jedním tři roky a nespali spolu. No pak se s ním rozešla kvůli jinému a po čtrnácti dnech na to hupli. Tak ten její, už bývalý, si rval vlasy, že on měl smolíka.
Proto možná ty plešky :mrgreen:
Jinak ten můj první má taky pleš a takový krásný kudrlinky měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.4.16 08:16

Zakladatelko, tak jak to u vás pokračuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí