Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
29.4.16 08:18

Taky by mě to zajímalo… já jsem ale držkatá, já bych se zeptala hned, když by přišla SMS /manžel si nevšiml, že mu přišla SMS v době, kdy jsi byla na jeho mobilu?/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76321
29.4.16 09:16
@Taky jedna píše:
Jako že ho mají neošoupanýho, jo? :think: :mrgreen: To by mě vživotě nenapadlo, co ti chlapi jsou schopni vymyslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A jsou ještě s těma partnerkama? Že jako ony si budou celý život myslet „my jsme začli s čistým štítem“, pak to budou blbě diktovat i Sirikit do těch jejich dotazníků a všechny výzkumy jsou v háji :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele ale, tohle je pravda! :cert:
My bysme konkrétně u tohohle vyzkumu, o kterým mluvím, měli zpovidat ideálně celou rodinu a jdeme celkem dost do hloubky. Názory na manzelstvi, na rozvody, bývalí partneři, co kdo doma obvykle dělá… a často mám v inkriminovaných částech chuť poslat drahou polovici respondenta na procházku. Protoze úplně vidíš, jak po mé otázce polovice nastrazi ucho, pozvedne obočí a zpovidany se zachmuri nebo schouli. Pak mají mít tyhle projekty do háje nakou výpovědní hodnotu! :zed: :zed:
Jestli ono to v ty hospodě nakonec není lepší.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.4.16 09:18

@sirikit
Předpokládal, že z toho bude něco víc. Školení je většinou přes noc. Jinak to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
76321
29.4.16 13:05
@Kobliha51 píše:
@sirikit
Předpokládal, že z toho bude něco víc. Školení je většinou přes noc. Jinak to nevidím.

Jejda neblazni! :cert:
Naštěstí se pohybuju v zeměpisných šířkách, kde účast na sociologickem šetření nepředpokládá příležitost ke kvalitnímu sexu. 8o
Borec se první vlny účastnil už loni, přesně věděl, do čeho jde.
Možná jsou lidi s minimalnim společenským životem, kteří v kafi nebo pracovním posezení u jídla vidí předehru k orgiim, ale za těch sto let co tohle dělám, se mi s takto naivní vizí naštěstí nikdo nesveril. :mrgreen: Ty jo, začít flirticky s respondenty, mužu tenhle jobik rovnou zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76321
29.4.16 13:11

@nostress @danik @janfra Zakladatelka na chlapa buď vystartovala, že ví - a tím pádem teď nemá čas na mimino, nebo vyckava, v jakém rozmaru se večer chlap vrátí ze schůzky s kolegou. :think: Pevně doufám, že nám pak dá vědět. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.16 13:24

Ahoj, tady zakladatelka. Zatim to nepokracuje vlastně nijak, ja byla na nocni a on je na ranni, ted jsem se probudila. Udelam to tak, ze ho necham odejit a pak se ho zeptam, jak se ma Hanka, ze to stejne vim. Uz jsem zjistila asi po ctvrte, ze mi lze, neni to poprve. Asi pred rokem si taky s nějakou psal, tam to bylo uz hustejsi, posilali si pusinky a planovali setkani a ja udelala obrovskou scenu. Zjistila jsem to z fb, nechal ho otevřený. Tezko se takhle po pár pismenkach popisuje nas vztah nebo moje osobnost. Ja nejsem mirne povahy, naopak, jenze chci byt ted chytřejší, sceny co jsem udelala kvuli minulemu lhani k nicemu nebyly. U nas je problemu podstatne vic, tohle je asi jen posledni kapka. Mame na vsechno opacny nazor, nerozumime si, hadame se a mne s nim neni dobre uz delsi dobu. Obcas je na me sprosty, za tech pet let mi asi dvakrát rekl, ze jsem pi*a, krava. Nepomaha mi temer s nicim, jen chodi do prace (coz je velmi důležité) a pak sedi doma s mobilem na fb nebo hraje hru. Navic jsem zjistila, ze si občas zahuli travu, nasla jsem ji v bunde, kdyz jsem chtela prat. Je spousty veci, co mi vadi a ja premyslim o rozvodu. Kdyz to shrnu- nepomaha, nepodpori me, ponizuje, je hruby a arogantni, lze. Ja mam taky porad pocit, ze dela to, co nema. Nevim, jestli fakt schovava hlouposti z nejakeho strachu, abych nezarlila a nebo me fakt podvadi uz roky. Jenze stejne me celkove takovy zivot nebavi. Naprava naseho vztahu asi uz neni možná, je to cim dal horsi.
Tak, to bylo jen tak pro nastin situace, opravdu nejsem mírne povahy a ani se ho nebojim, akorat moje impulsivni chovani mi az do ted nic neprineslo, tak se snazim zachovat jinak a doufam v jiny vysledek.

• Citovat
  • Upravit
76321
29.4.16 13:29

@Anonymni Děti máte? Ale možná že i kdyby… při tom, co popisujes, nejspíš vážně není co řešit.
Drž se a zas dej vědět! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.4.16 13:30
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka. Zatim to nepokracuje vlastně nijak, ja byla na nocni a on je na ranni, ted jsem se probudila. Udelam to tak, ze ho necham odejit a pak se ho zeptam, jak se ma Hanka, ze to stejne vim. Uz jsem zjistila asi po ctvrte, ze mi lze, neni to poprve. Asi pred rokem si taky s nějakou psal, tam to bylo uz hustejsi, posilali si pusinky a planovali setkani a ja udelala obrovskou scenu. Zjistila jsem to z fb, nechal ho otevřený. Tezko se takhle po pár pismenkach popisuje nas vztah nebo moje osobnost. Ja nejsem mirne povahy, naopak, jenze chci byt ted chytřejší, sceny co jsem udelala kvuli minulemu lhani k nicemu nebyly. U nas je problemu podstatne vic, tohle je asi jen posledni kapka. Mame na vsechno opacny nazor, nerozumime si, hadame se a mne s nim neni dobre uz delsi dobu. Obcas je na me sprosty, za tech pet let mi asi dvakrát rekl, ze jsem pi*a, krava. Nepomaha mi temer s nicim, jen chodi do prace (coz je velmi důležité) a pak sedi doma s mobilem na fb nebo hraje hru. Navic jsem zjistila, ze si občas zahuli travu, nasla jsem ji v bunde, kdyz jsem chtela prat. Je spousty veci, co mi vadi a ja premyslim o rozvodu. Kdyz to shrnu- nepomaha, nepodpori me, ponizuje, je hruby a arogantni, lze. Ja mam taky porad pocit, ze dela to, co nema. Nevim, jestli fakt schovava hlouposti z nejakeho strachu, abych nezarlila a nebo me fakt podvadi uz roky. Jenze stejne me celkove takovy zivot nebavi. Naprava naseho vztahu asi uz neni možná, je to cim dal horsi.
Tak, to bylo jen tak pro nastin situace, opravdu nejsem mírne povahy a ani se ho nebojim, akorat moje impulsivni chovani mi az do ted nic neprineslo, tak se snazim zachovat jinak a doufam v jiny vysledek.

a nepsala jsi náhodou, že víš, že si s žádnejma ženskejma nepíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.16 13:32

Nekde ve skrytu duse porad doufam, ze to pochopi a zmeni se. Ale rozumem to vim, ze ne a chystam se psychicky na rozvod. Ja kdyz mu chci rict co mi vadi, tak on me ignoruje, rekne neotravuj a dej mi pokoj, JA jsem spokojeny. Mam si to pry vyresit. Tak doufam, ze me treba konecne vyslechne a nebude arogantni? Nebo ze me necha teda jit? Ja ani vlastne nevim v co doufam, jen nechci, abych to rekla, on zas bude mít hnusny reci na me a jedeme dal, tenhle vysledek uz nechci. Rekne pak promin a dobry, uz me to nebavi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.16 13:34
@pohledzdruhestrany píše:
a nepsala jsi náhodou, že víš, že si s žádnejma ženskejma nepíše?

Ale jo, o tehle vim, mela to byt vyjimecna chyba, ktera se stane maximalne jednou za deset let :mrgreen: Ja to myslela, jako ze zadne stale kamaradky, o kterych bych vedela, nema.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.16 13:39

@Ellusa
Mas pravdu. Ale nemuzu se odhodlat, mame dve male deti a ja ted teprve zacala pracovat, mam jen dohodu o praci a par smen za mesic. Ale nebojim se jen kvuli penezum, tak celkove se mi do toho jakoby nechce. Ale jestli chci byt někdy stastna, tak budu muset.

• Citovat
  • Upravit
107550
29.4.16 14:19
@Premek_Orac píše:
Ach jo lidi, partnerství přeci není o tom mít nad druhým naprostou kontrolu ne?
Být tebou ANONYMNÍ, tak mu po příchodu domů hned sundám kalhoty a orálním sexem zjistím, zda se zrovna několikanásobným sexem nevysílil někde jinde.
Ozvala s emu bývalá kolegyně z práce. Noa a? Prostě si třeba chce jen s tvým mužem popovídat. Třeba je to prostě příjemný, milý chlap. Nebo máš doma ošklivého despotu?

Myslim, ze v podobne situaci, je sex natoz oralni to posledni na co by byla chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
29.4.16 14:47
@Anonymní píše:
@Ellusa
Mas pravdu. Ale nemuzu se odhodlat, mame dve male deti a ja ted teprve zacala pracovat, mam jen dohodu o praci a par smen za mesic. Ale nebojim se jen kvuli penezum, tak celkove se mi do toho jakoby nechce. Ale jestli chci byt někdy stastna, tak budu muset.

No je to na tobě. Radila bych odejít. Nejen, že tě nepochopí, ale s největší pravděpodobností bude arogantní. Může na tebe přenést od milenky nějakou nemoc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.16 14:54

Vubec nevim, jak mu to mam rict, jak zacit.

• Citovat
  • Upravit
14642
29.4.16 16:37
@Anonymní píše:
Vubec nevim, jak mu to mam rict, jak zacit.

Až se vrátí, zeptala bych se ho, jak se má Hanka. Uvidíš, jak bude reagovat.
Řekla bych mu, že to všechno víš, i to, jak jsi nespokojená ve vašem vztahu, že dále už takhle žít nechceš. Podle jeho reakce, a podle toho, jestli by jsi mu chtěla dát ještě šanci, navrhla bych návštěvu manželské poradny, anebo bych vztah s ním ukončila. Každopádně bez vzájemné komunikace nic nevyřešíte. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí