Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katy 7 píše:
@Proto02 Tak asi každému je jasné, že si poprvé to číslo nezapamatovala.
No dobře, a tak jak, když má telefon zaheslovaný a byla jen tahle jedna příležitost? Mě nic nenapadá..
@Proto02 píše:
No dobře, a tak jak, když má telefon zaheslovaný a byla jen tahle jedna příležitost? Mě nic nenapadá..
Nechci být konspirátor, ale
Buď anonymní v takovém šoku nebyla a číslo si hned opsala. Nebo dneska znovu telefon nějak záludně od manžela vyloudila.
Musim se priznat, ze sms jsem nedocetla, ale cislo bylo viditelne v liste, opsala jsem ho do sveho mobilu. Ale smsku jsem nedocetla ani neotevrela, ani jsem nechtela, aby to poznal.
@Anonymní píše:
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit.
Takže už víš, že ti lže. Kdoví, jak dlouho už to takhle provozují. Měla by jsi si
dobře promyslet, co budeš dělat dál. Jedna věc je odhalit nevěru, a druhá věc je pak s tím pracovat.Jsi připravena i na variantu, že by on chtěl žít s ní?
Zas ale k té lži - nechci planě utěšovat, ale před chvílí jsem se vrátila z PRACOVNÍ schůzky, shodou okolností s bývalým spolužákem ze základky.
Byl dopředu informovaný ofiko dopisem ze zadavatelské firmy, já se za ním jako za drtivou většinou klientů chystala domů, ale on že ne, že mě zve na večeři. ![]()
Dobře.
Nahlásila jsem to se smíchem doma, aby chlap nedumal, kde jsem se zasekla, rodině navařila, ať nejsou škodní, a vyrazila na stejček.
Dobrý. Nejdřív jsme pokecali, pak dobře povečeřeli, já vytáhla tablet a udělala práci, kvůli které jsem na tu schůzku šla… a bylo mi blbý to hned odpálit, obzvlášť, když spolužák opulentní večeři fakt cálnul. Načež on se začal svěřovat s osobním životem a mezi řečí vytanulo, že přítelkyni doma řekl, že jede na školení.
![]()
Vykulila jsem oči jen zcela nepatrně, profesionálně se pokud možno snažím nedivit ničemu, co mi lidi řeknou - ale chápete to??
Tak jemu donese pošta domů ofiko přípis, že někdo přijde. Já pak fakt přijdu a domluvím si s ním rozhovor, který bych daleko rychleji - stejně jako loni - napatlala u nich doma v kuchyni, než se večer casnovat bůhvíkam do dobrý restaurace.
Panáček si vymyslí večeři - a tu doma zapře!
Nemám s ním jiný vztah, než že jsme spolu od šestky do devítky chodili do jedný třídy, dneska jsem mu poděkovala za véču a znovu ho uvidím zas až za rok při pokračování tohohle kontinuálu.
Může mi někdo z přítomných vysvětlit, proč se takováhle blbost normálně neřekne naférovku doma a je nutno lhát??
![]()
@Katy 7 Ty jsi tu příhodu nepochopila??
Dokážu pochopit lež, když je co skrývat, často je mnohem milosrdnější, než pravda. Proč ale lhát o úplně nevinný záležitosti, to nepobírám. Takže co víš, třeba chce mít chlap zakladatelky jenom nějaký svoje podobný úplně nevinný tajemstvíčko.
Prostě neříkat manželce všecko. Cool!! ![]()
A jaktoze ma ta kolegyně svoje soukrome cislo dohledatelné na netu? Nebo je to naky firemni telefon? Co kdyz ho ted ma fakt naky bývaly kolega chlap??
@veria
Nevím. Zadala jsem zkusmo i svoje cislo ted na Tvuj dotaz a taky se tam ukaze, ze je to moje cislo, z nejakeho inzeratu to stahli.
@veria píše:
@sirikit
Proste ma asi doma hroznou zarlivku no!
Právě že prý ani ne doma - je to přítelkyně „na vikendy“,prý spolu nebydlí. S tím se mi právě svěřoval.
A i tak ji pako musí zbytečně kecat, kde je tu smajlik, jak si klepe na čelo? ![]()
Tak třeba to bude s Hankou podobné, sednou na kafe, pomluvi byvalyho šéfa a zakladatelku s tim nechce znervoznovat.
Jasně, že to může být i daleko horší, nicméně ani tato nevinná varianta nelze úplně vyloučit.
@Anonymní píše:
@veria
Nevím. Zadala jsem zkusmo i svoje cislo ted na Tvuj dotaz a taky se tam ukaze, ze je to moje cislo, z nejakeho inzeratu to stahli.
Jojo, jak se ty stranky jmenujou? Nějak „co je to za číslo“,že?
Když občas otravujou nějací prodejci něčeho, taky si tam to číslo najdu. Strejda Google vi všecko. ![]()
Tak ja tam ted zadala cislo svého manžela ktere používá soukrome i pracovně a vyjel správný mail, správná adresa firmy ale několik jmen z nichž ani jedno neni mého manžela, dokonce nikdo takovy tam nepracuje ani nepracoval.
@sirikit
Tak nekdo je tak extremne zarlivy, ze pred nim neni mozne zmínit jakýkoliv kontakt s osobou opačného pohlaví. Natoz vecer s veceri! I kdyby stokrát opravdu jen pracovni, žárlivec tomu neuvěři. Jedna moje kamaradka mela takového manžela. Nesměla ani na firemni akce, nic.
@veria Jojo,to těžko říct.
V tom případě nemá borec náhodný pocestny tahat na večeře a má mě hezky nechat pracovat v kruhu rodinném pod odbornym dohledem.
Se ho o rande v hospodě nikdo neprosil.
Mmch ja jsem si teď do několika vyhledávačů zadala svoje telefonní číslo, který mám na vizitkách a řekla bych, že ho zná málem půl republiky - a vlastníka nenašel ani jeden.
Takže na 100% se na to spolehnout nedá.