Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Přesně tak, já měla nejdřív milence pod jménem jednoho kamaráda a pak jsem si ho pro jistotu smázla úplně…
@sirikit píše:![]()
Člověk se pořád učí - tady vidíš, že je to blbě!
Hezky si ho ulož jako „Coca-cola - závoz“!![]()
To by šlo, coca - cola nám občas vozí zboží
Ale já myslím, že na neuložené číslo se člověk spíše vymluví, že to byl třeba omyl atd…mám totiž čerstvou zkušenost, měla jsem milence uloženého, dejme tomu jako kamaráda Honzu a psal mi zrovna, když jsem příteli dělala masáž, jemu to zabzučelo u hlavy a já si zprávu přečetla a řekla, že píše Honza, jelikož si přítel stejně všimnul jména a jelikož Honzu zná, tak mu bylo divné, že píše, když je na cestě na noční
..a už mu to vrtalo hlavou…no a kdybych bývala ho neměla uloženého, tak se prostě vymluvím, že nevím, kdo píše, že asi omyl…i když s mou minulostí je to asi prašť jak uhoď.. ![]()
@Sonarka Já si stejně myslím, že tvůj chlap si to prostě srovnal a chce s tebou být, ať už budeš mít zrovna věrný nebo nevěrný období.
Že věrnost nepatří ke tvým nejvýraznějším vlastnostem už si nejspíš ujasnil, ale ostatní tvoje pozitiva tuhle drobnou chybku evidentně vyváží.
Na tvém místě bych zbytečně neprovokovala, ale jestli na tebe praskla nevěra 4× nebo 7×, to už asi nemá ve vašem vztahu nijak zásadní význam. ![]()
„Nevěrně tvá…“, kdo to napsal? ![]()
@sirikit píše:
@Sonarka Já si stejně myslím, že tvůj chlap si to prostě srovnal a chce s tebou být, ať už budeš mít zrovna věrný nebo nevěrný období.Že věrnost nepatří ke tvým nejvýraznějším vlastnostem už si nejspíš ujasnil, ale ostatní tvoje pozitiva tuhle drobnou chybku evidentně vyváží.
Na tvém místě bych zbytečně neprovokovala, ale jestli na tebe praskla nevěra 4× nebo 7×, to už asi nemá ve vašem vztahu nijak zásadní význam.
„Nevěrně tvá…“, kdo to napsal?
no vono je rozdíl nevěra a život fakticky ve třech ![]()
@sirikit píše:
@Sonarka Já si stejně myslím, že tvůj chlap si to prostě srovnal a chce s tebou být, ať už budeš mít zrovna věrný nebo nevěrný období.Že věrnost nepatří ke tvým nejvýraznějším vlastnostem už si nejspíš ujasnil, ale ostatní tvoje pozitiva tuhle drobnou chybku evidentně vyváží.
Na tvém místě bych zbytečně neprovokovala, ale jestli na tebe praskla nevěra 4× nebo 7×, to už asi nemá ve vašem vztahu nijak zásadní význam.
„Nevěrně tvá…“, kdo to napsal?
Tak on to za drobnou chybku nepovažuje…ale je fakt, že má svatou trpělivost a kdyby se mnou nechtěl být, tak už dávno není…a neřekla bych, že neumím být věrná, jen teda většina populace má jen jednoho partnera a já zkrátka mám/měla jsem - dva partnery a byli to vlastně jen oni dva za celý můj život a jim jsem svatosvatě věrná
a jak to mám či nemám s milencem tady nemohu rozebírat, protože jsem zjistila, že mě tu přítel občas sleduje… ![]()
@Sonarka píše:
Tak on to za drobnou chybku nepovažuje…ale je fakt, že má svatou trpělivost a kdyby se mnou nechtěl být, tak už dávno není…a neřekla bych, že neumím být věrná, jen teda většina populace má jen jednoho partnera a já zkrátka mám/měla jsem - dva partnery a byli to vlastně jen oni dva za celý můj život a jim jsem svatosvatě věrnáa jak to mám či nemám s milencem tady nemohu rozebírat, protože jsem zjistila, že mě tu přítel občas sleduje…
SZ, SZ, SZ!!!
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
no vono je rozdíl nevěra a život fakticky ve třech
Ale jak ovšem již dávno pravil klasik, „Manželství je natolik těžká záležitost, že jsou nutně zapotřebí dva, aby ji unesli. Někdy i tři…“
![]()
A pak ještě to téměř starozákonní „Kdo orá pole mé, šetří pluh můj..“ nebo jak to bylo.
Že ty seš samostatnej a pole své si chceš obhospodařovat sám, to ti slouží ke cti, ale jsou i takoví, kteří to prostě sami nedají.
![]()
@sirikit píše:
Ale jak ovšem již dávno pravil klasik, „Manželství je natolik těžká záležitost, že jsou nutně zapotřebí dva, aby ji unesli. Někdy i tři…“![]()
A pak ještě to téměř starozákonní „Kdo orá pole mé, šetří pluh můj..“ nebo jak to bylo.Že ty seš samostatnej a pole své si chceš obhospodařovat sám, to ti slouží ke cti, ale jsou i takoví, kteří to prostě sami nedají.
![]()
![]()
anebo můj protějšek je mi schopnej poskytnout aspoň pocit, že ty zemědělský práce nejsou kolektivní záležitost ![]()
Touhle OT diskuzí jste určitě zakladatelku uklidnili
Chudák ženská.
@pohledzdruhestrany píše:
anebo můj protějšek je mi schopnej poskytnout aspoň pocit, že ty zemědělský práce nejsou kolektivní záležitost
Na tobě evidentně kolektivizace zemědělství nezanechala výraznějších stop!
![]()
A takový to svýho času mělo bombastické promo..
![]()
@Katy 7 píše:
Touhle OT diskuzí jste určitě zakladatelku uklidniliChudák ženská.
My jsme zakladatelce poradili, jak nejlíp jsme dokázali, a teď si krátíme čas OT klábosením čekajíce, kterak zítřejší rande dopadne.
![]()
@Hanney
Ona je vdana a ma dite nebo dve. Ale nevim zda se za tu dobu nerozvedla treba?
@sirikit Třeba to zakladatelku nakopne a zeptá se ho nějak fikaně, na jeho domluvenou schůzku. Já bych ho odejít v klidu nenechala, ať ví, že vím.
Já bych to na něj vybalila hned, jak by mu ta zpráva přišla…ale my se takhle s přítelem ptáme běžně, kdo nám píše a tak
Teď se budeš akorát užírat…jako, když píše ženská, z neuloženého čísla…no je to divný…