Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.4.16 16:14
@sirikit píše:
My jsme zakladatelce poradili, jak nejlíp jsme dokázali, a teď si krátíme čas OT klábosením čekajíce, kterak zítřejší rande dopadne. :nevim: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To me pobavilo. Taky jsem zvedava, jak to rande dopadne :)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.16 16:15

@Katy 7
Ja mu nic nereknu, zeptam se az se vrati, jak se ma Hanka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5598
28.4.16 16:17
@Anonymní píše:
@Katy 7
Ja mu nic nereknu, zeptam se az se vrati, jak se ma Hanka :mrgreen:

Tak to já kdybych viděla, že se na mě třeba utrhne, tak bych se zeptala: „To ti zase nedala?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76320
28.4.16 16:19
@Anonymní píše:
@Hanney
Ona je vdana a ma dite nebo dve. Ale nevim zda se za tu dobu nerozvedla treba?

To je teď irelevantní, tím bych se vůbec nezatěžovala.
Důležité je: chci vědět, jak se věci mají / nebo pro svůj klid raději ne?
Pokud chci: Je mi nevěrný / nic s nikým nemá?
Pokud prokazatelně je, můžu řešit dál, jak s nabytou informací naložím.

Zahýbat ti může se svobodnou, vdanou, vdovou, rozvedenou… to je úplně jedno, nic to nevypovídá o tom, co by s ním ten protějšek teoreticky zamýšlel dál.
A co případně on zamýšlí s tím protějškem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76320
28.4.16 16:21
@Katy 7 píše:
@sirikit Třeba to zakladatelku nakopne a zeptá se ho nějak fikaně, na jeho domluvenou schůzku. Já bych ho odejít v klidu nenechala, ať ví, že vím.

Nene, já bych ho právě v klidu odejít nechala - protože kdy se jí zase naskytne takováhle příležitost k momentu převapení?
Přesně, jak píše @anonymní: Po návratu bych se ho zcela nevinně zeptala, jak se má Hanka. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76320
28.4.16 16:22
@Katy 7 píše:
Tak to já kdybych viděla, že se na mě třeba utrhne, tak bych se zeptala: „To ti zase nedala?“ :mrgreen:

Ba ne, to už je útočné. @Anonymní je přece milá, chápající manželka se zájmem o společenský život svojí polovice. Nešla bych na konfrontaci, prostě bych se jen konverzačně optala. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.4.16 16:34
@sirikit píše:
Ba ne, to už je útočné. @Anonymní je přece milá, chápající manželka se zájmem o společenský život svojí polovice. Nešla bych na konfrontaci, prostě bych se jen konverzačně optala. :andel: :andel:

Tu větu bych ale řekla lítostivě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76320
28.4.16 16:44
@Katy 7 píše:
Tu větu bych ale řekla lítostivě :mrgreen:

Já ne. Ona je přece sebejistá, do háje, je MANŽELKA!
Proč by měla být lítostivá, že jí manžel zapomněl sám od sebe říct, jak se má tamta Hanka z minulý práce? Normálně se zdvořilostně zajímá, ne?
Vůbec bych nenechala rozjet debatu, jak vím, že si mužskej pokecal s Hankou. Špionážní zdroje se nevyzrazují, to ti řekne každej operativec! :pankac: :pankac:
Ať už by mi na to řekl cokoli, bez dalšího bych přešla k normálním provozním záležitostem, nebo o čem se tak doma bavívají, a dál Hanku neřešila - pokud se teda debata nezvrhne do nějakýho přiznávání, omluv a sypání popelníčků na hlavu, člověk nikdy neví.

Normálně bych ho nechala v nejistotě, co všecko ona ví, od koho to ví a kterej šmejd jí zas co v budoucnu práskne. Rozumíš, míček na druhé straně hřiště.
Teď si v nejistotě kouše nehty ona.
Co ho nechat, aby si je zas chvíli kousal on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.4.16 16:55

@sirikit No, když už jsme u toho, tuhle hru, co navrhuješ chápu ;)
Ale je to pod mojí úroveň, takže bych to rozsekla hned, jak by můj muž byl tajnůstkářský. Nenechala bych to dojít tak daleko a minimálně po přečtení sms bych řešila velice rychle. Ale já se nebojím, jako zakladatelka, co by mi to přineslo a jak se k tomu postavit. Jestli vlastně chci něco vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 16:56

Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit. 8o

• Citovat
  • Upravit
76320
28.4.16 16:59
@Anonymní píše:
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit. 8o

Hmmmm… :?
Pevný nervy. Budeš je potřebovat. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
28.4.16 17:00
@Anonymní píše:
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit. 8o

Tak to je jasné. Chodí s kamarádama z bývalé práce často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76320
28.4.16 17:00
@Katy 7 píše:
@sirikit No, když už jsme u toho, tuhle hru, co navrhuješ chápu ;)
Ale je to pod mojí úroveň, takže bych to rozsekla hned, jak by můj muž byl tajnůstkářský. Nenechala bych to dojít tak daleko a minimálně po přečtení sms bych řešila velice rychle. Ale já se nebojím, jako zakladatelka, co by mi to přineslo a jak se k tomu postavit. Jestli vlastně chci něco vědět.

Jenomže ona už tu chvíli „po přečtení sms“ prováhala. :nevim:
A krom toho často to nejzbrklejší řešení není to nejlepší řešení.

Příspěvek upraven 28.04.16 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.16 17:01

Chodi s nima jak kdy, tak jednou, dvakrat za mesic.

• Citovat
  • Upravit
5598
28.4.16 17:03
@Anonymní píše:
Chodi s nima jak kdy, tak jednou, dvakrat za mesic.

A je to od té doby co je tajnůstkářský, nebo déle. A je pryč i přes noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí