Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Katy 7
Ja mu nic nereknu, zeptam se az se vrati, jak se ma Hanka
Tak to já kdybych viděla, že se na mě třeba utrhne, tak bych se zeptala: „To ti zase nedala?“ ![]()
@Anonymní píše:
@Hanney
Ona je vdana a ma dite nebo dve. Ale nevim zda se za tu dobu nerozvedla treba?
To je teď irelevantní, tím bych se vůbec nezatěžovala.
Důležité je: chci vědět, jak se věci mají / nebo pro svůj klid raději ne?
Pokud chci: Je mi nevěrný / nic s nikým nemá?
Pokud prokazatelně je, můžu řešit dál, jak s nabytou informací naložím.
Zahýbat ti může se svobodnou, vdanou, vdovou, rozvedenou… to je úplně jedno, nic to nevypovídá o tom, co by s ním ten protějšek teoreticky zamýšlel dál.
A co případně on zamýšlí s tím protějškem. ![]()
@Katy 7 píše:
@sirikit Třeba to zakladatelku nakopne a zeptá se ho nějak fikaně, na jeho domluvenou schůzku. Já bych ho odejít v klidu nenechala, ať ví, že vím.
Nene, já bych ho právě v klidu odejít nechala - protože kdy se jí zase naskytne takováhle příležitost k momentu převapení?
Přesně, jak píše @anonymní: Po návratu bych se ho zcela nevinně zeptala, jak se má Hanka.
![]()
@Katy 7 píše:
Tak to já kdybych viděla, že se na mě třeba utrhne, tak bych se zeptala: „To ti zase nedala?“
Ba ne, to už je útočné. @Anonymní je přece milá, chápající manželka se zájmem o společenský život svojí polovice. Nešla bych na konfrontaci, prostě bych se jen konverzačně optala.
![]()
@sirikit píše:
Ba ne, to už je útočné. @Anonymní je přece milá, chápající manželka se zájmem o společenský život svojí polovice. Nešla bych na konfrontaci, prostě bych se jen konverzačně optala.![]()
Tu větu bych ale řekla lítostivě ![]()
@Katy 7 píše:
Tu větu bych ale řekla lítostivě
Já ne. Ona je přece sebejistá, do háje, je MANŽELKA!
Proč by měla být lítostivá, že jí manžel zapomněl sám od sebe říct, jak se má tamta Hanka z minulý práce? Normálně se zdvořilostně zajímá, ne?
Vůbec bych nenechala rozjet debatu, jak vím, že si mužskej pokecal s Hankou. Špionážní zdroje se nevyzrazují, to ti řekne každej operativec!
![]()
Ať už by mi na to řekl cokoli, bez dalšího bych přešla k normálním provozním záležitostem, nebo o čem se tak doma bavívají, a dál Hanku neřešila - pokud se teda debata nezvrhne do nějakýho přiznávání, omluv a sypání popelníčků na hlavu, člověk nikdy neví.
Normálně bych ho nechala v nejistotě, co všecko ona ví, od koho to ví a kterej šmejd jí zas co v budoucnu práskne. Rozumíš, míček na druhé straně hřiště.
Teď si v nejistotě kouše nehty ona.
Co ho nechat, aby si je zas chvíli kousal on?
@sirikit No, když už jsme u toho, tuhle hru, co navrhuješ chápu ![]()
Ale je to pod mojí úroveň, takže bych to rozsekla hned, jak by můj muž byl tajnůstkářský. Nenechala bych to dojít tak daleko a minimálně po přečtení sms bych řešila velice rychle. Ale já se nebojím, jako zakladatelka, co by mi to přineslo a jak se k tomu postavit. Jestli vlastně chci něco vědět.
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit.
Hmmmm… ![]()
Pevný nervy. Budeš je potřebovat.
![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem se ho ptala, jestli bude doma zitra, ze potrebuji pomoc, pry mu psal kamarad z byvale prace a mají někam jit.
Tak to je jasné. Chodí s kamarádama z bývalé práce často?
@Katy 7 píše:
@sirikit No, když už jsme u toho, tuhle hru, co navrhuješ chápu
Ale je to pod mojí úroveň, takže bych to rozsekla hned, jak by můj muž byl tajnůstkářský. Nenechala bych to dojít tak daleko a minimálně po přečtení sms bych řešila velice rychle. Ale já se nebojím, jako zakladatelka, co by mi to přineslo a jak se k tomu postavit. Jestli vlastně chci něco vědět.
Jenomže ona už tu chvíli „po přečtení sms“ prováhala. ![]()
A krom toho často to nejzbrklejší řešení není to nejlepší řešení.
Příspěvek upraven 28.04.16 v 17:01
@Anonymní píše:
Chodi s nima jak kdy, tak jednou, dvakrat za mesic.
A je to od té doby co je tajnůstkářský, nebo déle. A je pryč i přes noc?