Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenze pracovni schuzku by mi rekl. Asi jsem moc podezirava, zkusim to neresit. Jenze az zitra odejde, tak mi to urcite bude lito, zvlast kdyz mi rekne, ze jde s kamarádem. I kdyby to byla davna znama, v pohodě, ale to nevypadalo, ze se mu ozyva po dlouhe dobe, bylo to spis ve smyslu, ahoj, tak jsem koukala na autobus a budu v Praze zitra… a dal jsem to zavrela, uplne jsem se lekla.
příště si to přepošli na svůj mobil. Jako důkaz a pro případné pátrání. Kdo zahýbá je schopen tě přesvědčit, že jsi nic neviděla.
@Anonymní píše:
Jenze pracovni schuzku by mi rekl. Asi jsem moc podezirava, zkusim to neresit. Jenze az zitra odejde, tak mi to urcite bude lito, zvlast kdyz mi rekne, ze jde s kamarádem. I kdyby to byla davna znama, v pohodě, ale to nevypadalo, ze se mu ozyva po dlouhe dobe, bylo to spis ve smyslu, ahoj, tak jsem koukala na autobus a budu v Praze zitra… a dal jsem to zavrela, uplne jsem se lekla.
A nemůže to být třeba sestra, nebo matka?
@Pomka píše:
Navic kdyby to byla nejaka milenka, cislo by mel ulozene, ne? Aspon predpokladam.
Právě naopak - kdyby to byla milenka, bezmozek si ji uloží pod jejím jménem, mírně rafinovaný pod krycím označením příkladně František a ti ostatní si číslo prostě pamatují. ![]()
Ne, ja jsem ted zkusila najit podle čísla kdo to je. Je to jeho kolegyne z byvale prace.
@Anonymní píše:
Ne, ja jsem ted zkusila najit podle čísla kdo to je. Je to jeho kolegyne z byvale prace.
a nemáš pocit, že máš snahu mít manžela plně pod kontrolou, možná se s tebou jen nechce dohadovat, tak má svůj svět, o kterém třeba nic nevíš, a vůbec nemusí jít o nevěru
Ano, jen bezmozek by si ji ulozil. S tim souhlasim. Jenze pokud se treba takhle sejdou dvakrat za mesic, to nemam ani sanci vypozorovat nebo zjistit, nevim jak bych to mela zjistovat? Sledovat ho? ![]()
@Anonymní píše:
A kdyz si pisou bezne, proc nema ulozene cislo? Proc mi to normalne nerekne? Proc lze?
hele, kdyby to byla milenka, se kterou si pise casto, tak by ji mel ulozenou pod necim jako „CSOB-Janeckova“, to uz jsem parkrat videla ![]()
skoda, ze jsi se nezeptala hned - normalne bez vyslechu se smichem rict- „ty jo, zrovna ti pise nejaka baba - ty nekoho mas?“pokud by skutecne mel, tak by se pekne zaseknul (pokud teda neni vylozene protrely nevernik, coz asi podle tveho popisu neni).
ted uz to neres, protoze ptat se zpetne, kdo mu to vlastne vcera psal, to mi prijde blbe. i kdyz pokud to nejsi schopna hodit za hlavu a mela by ses uzirat, tak to se radeji zeptej.
@pohledzdruhestrany
To je mozne, ze ma svuj svet o kterem nic nevim… Ja ho nehlidam, je to i nemozne, oba mame ruzne smeny.. ale ani nechci.
@sirikit píše:
Právě naopak - kdyby to byla milenka, bezmozek si ji uloží pod jejím jménem, mírně rafinovaný pod krycím označením příkladně František a ti ostatní si číslo prostě pamatují.
ulozit si babu jako Frantiska je omyl hodny zacatecnika. chce to ulozit pod zenskym jmenem, ale jen prijmenim a doplnit nejakou vhodnou poznamkou, napriklad firmy, se kterou spolupracuje nebo banky kam chodi ![]()
kdyz prijde napriklad elektrikari smska od „Novakova-sklad-Smichov“ ve zneni - „zitra ve 3“, tak to obhaji kazdy ![]()
@Anonymní píše:
Ty si to číslo pamatuješ? Nebo jak jsi to zjistila?
@Ali-Ali
Taky mi prijde trapny se vyptavat zpetne, to uz delat nechci. Tak pockam, jestli zitra nekam pujde? Byva casto doma, tak by to byla nahoda, kdyz zrovna nekam pujde. I kdyz neni to dukaz niceho a navic i kdyby sel, tak co s tim udelam? Nic. Tak ja nevim.
Nech ho a pozoruj. Nic jiného se dělat nedá. Jestli budeš dělat doma neustále dusno, tak ti třeba nakonec zahne, abys měla důvod. Na nervování se je dost času. Snad nemyslíš, že se ti přizná. A i kdyby se přiznal, už víš, co budeš dělat?