Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 možný to je já si myslím že je to ta slečna ale nemůžu si pomoct on jí má všude nepíše si s nikým jiným než s ní takže mám pocit že jí máme v životě víc než bych chtěla
Jasne, ale dukaz nemas, kdyby jsi videla nejakou jejich konverzaci
Zase nekdo to pise a ma nejaky duvod. Mozna bych jeste chvyli sondovala, a pokud by jsi nenasla, nechala bych to byt.Dost mozna ze ti jen nekdo skodi..A chce narusit vas vztah, chlapa bych zatima anonymama nehledala.
Ahoj, těžko posuzovat. Když ti chodí anonymy, může Ti jen někdo závidět a zničit vztah. Ale pokud se to všechno točí jen okolo jedné slečny, píše si s ní a kdyby jsi na to nepřišla, nikdy by Ti nic neřekl a nepřiznal. Což je docela podezdřivý. Ale zas na druhou stranu, kdyby s ní něco opravdu měl, asi by se choval jinak a neukázal konverzaci. Jen nechápu, proč Ti to dělá, když ví, že jsi kvůli tomu v rozpacích a nejistotě. ![]()
@Andy27 já mu na ten facebook vlezla
a nic špatnýho jsem nenašla a fakt je že anonymy začali chodit když nastoupila do firmy
@14111995 říká že by neměnil, plánuje dovolenou, svatbu a podobně ale rovnou mi řekl že zakazovat mu to psaní nemám že si bude psát s kým bude chtít
Tak nekdo jen skodi..a chce nabourat vztah. Protoze, evidentne nic neskryva.Jak ti chodi ty anonymi?
To beztak píse ona a ma o toho tvého zájem. Pokud mate hezky sex i vztah tak to neres. Myslim, ze kdyby s ni neco měl tak historie všude maže.
@Andy27 nejdřív chodili do schránky pak na e-mail tak jsem změnila e-mail a všude nechala ten starý a od tý doby to chodí na facebook z profilu který je zřejmě jen na ty anonymy a vždy když to čtu je deaktivovaný takže se nedá otevřít ani nahlásit
Dej nastaveni, at ti nikdo krom pratel nemuzu psat.je to v nastaveni soukromi nebo zabezpeceny. A pripadne kdyby prisel postou, normalne to ukaz pritely. Zatim byla v klidu uzivej si pritele a anon, znemozni pristup psani..coz ýnamena vsechno zablokovat, a maximalne zabezpecit i fb, email,..
Ahoj, a kontaktuje spis ona jeho nebo on ji? Mozna si s ni pise jenom zdvorilostne spravy. Je mozne, ze ho uhani, chce v tobe vyvolat zarlivost abys doma delala dusno a dala mu pricinu, aby te opustil
rekla bych, ze ti pise ona. Kdo jiny by taky vedel, odkud kam se presunuli ![]()
Ja mam fb nastaveny tak ze krom pratel mi nikdo jiny nenapise
@silvik.sk no právě že na skypu se nezobrazuje kdo s kým se spřátelil to ví jen on a ona a kontaktuje ona jeho
Omlouvám se za anonym ale nechci aby to četl někdo známý a věděl kdo jsem
S přítelem jsme 4 roky spolu oba máme děti z předchozího vztahu ale spolu žádné a vychováváme jen moji dceru.Je to cca rok a půl zpátky co začali chodit anonymy o tom že mě podvádí, pak začali chodit taky konverzace z facebooku všechno se to točilo okolo jedné slečny(znám ji už ze základní školy).Problém je že mi vždycky řekl že jí skoro nezná a mám být v klidu jenže anonymy chodily dál on jí vyhledával na internetu, psal si s ní i když podle toho co jsem viděla to bylo jen kamarádský. Před vánoci se opil na večírku a pak mi říkal že s ní ani s nikým jiným nic nemá a mít nechce. Včera mi řekl že už si s ní nepíše a že jí skoro nezná jen z práce. Dneska přišel další anonym že se přesunuli z facebooku na skype. Myslela jsem že ho už dávno nepoužívá ale když jsem mu dneska řekla jestli by se tam mohl přihlásit tak se mu moc nechtělo ale přihlásil se a samozřejmě se to potvrdilo.Do práce a z práce chodí včas, mobil nechává kde mu vypadne z ruky, spíme spolu 3× až 4× týdně a neřekla bych že se chová jinak ale nemůžu si pomoct strašně mu chci věřit a asi hledám něco co není ale když jsem sama doma tak červíček hlodá
Vím že otravuju s prkotinama ale zajímá mě názor ostatních