Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.14 18:29

Omlouvám se za anonym ale nechci aby to četl někdo známý a věděl kdo jsem

S přítelem jsme 4 roky spolu oba máme děti z předchozího vztahu ale spolu žádné a vychováváme jen moji dceru.Je to cca rok a půl zpátky co začali chodit anonymy o tom že mě podvádí, pak začali chodit taky konverzace z facebooku všechno se to točilo okolo jedné slečny(znám ji už ze základní školy).Problém je že mi vždycky řekl že jí skoro nezná a mám být v klidu jenže anonymy chodily dál on jí vyhledával na internetu, psal si s ní i když podle toho co jsem viděla to bylo jen kamarádský. Před vánoci se opil na večírku a pak mi říkal že s ní ani s nikým jiným nic nemá a mít nechce. Včera mi řekl že už si s ní nepíše a že jí skoro nezná jen z práce. Dneska přišel další anonym že se přesunuli z facebooku na skype. Myslela jsem že ho už dávno nepoužívá ale když jsem mu dneska řekla jestli by se tam mohl přihlásit tak se mu moc nechtělo ale přihlásil se a samozřejmě se to potvrdilo.Do práce a z práce chodí včas, mobil nechává kde mu vypadne z ruky, spíme spolu 3× až 4× týdně a neřekla bych že se chová jinak ale nemůžu si pomoct strašně mu chci věřit a asi hledám něco co není ale když jsem sama doma tak červíček hlodá :zed:

Vím že otravuju s prkotinama ale zajímá mě názor ostatních

• Citovat
  • Upravit
6257
14.3.14 18:36

Neskodi ti nekdo jen tim anonymem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 18:40

@Andy27 možný to je já si myslím že je to ta slečna ale nemůžu si pomoct on jí má všude nepíše si s nikým jiným než s ní takže mám pocit že jí máme v životě víc než bych chtěla

• Citovat
  • Upravit
6257
14.3.14 18:47

Jasne, ale dukaz nemas, kdyby jsi videla nejakou jejich konverzaci :think: Zase nekdo to pise a ma nejaky duvod. Mozna bych jeste chvyli sondovala, a pokud by jsi nenasla, nechala bych to byt.Dost mozna ze ti jen nekdo skodi..A chce narusit vas vztah, chlapa bych zatima anonymama nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.3.14 18:49

Ahoj, těžko posuzovat. Když ti chodí anonymy, může Ti jen někdo závidět a zničit vztah. Ale pokud se to všechno točí jen okolo jedné slečny, píše si s ní a kdyby jsi na to nepřišla, nikdy by Ti nic neřekl a nepřiznal. Což je docela podezdřivý. Ale zas na druhou stranu, kdyby s ní něco opravdu měl, asi by se choval jinak a neukázal konverzaci. Jen nechápu, proč Ti to dělá, když ví, že jsi kvůli tomu v rozpacích a nejistotě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 18:49

@Andy27 já mu na ten facebook vlezla :oops: a nic špatnýho jsem nenašla a fakt je že anonymy začali chodit když nastoupila do firmy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.14 18:53

@14111995 říká že by neměnil, plánuje dovolenou, svatbu a podobně ale rovnou mi řekl že zakazovat mu to psaní nemám že si bude psát s kým bude chtít

• Citovat
  • Upravit
6257
14.3.14 18:54

Tak nekdo jen skodi..a chce nabourat vztah. Protoze, evidentne nic neskryva.Jak ti chodi ty anonymi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.3.14 18:56

To beztak píse ona a ma o toho tvého zájem. Pokud mate hezky sex i vztah tak to neres. Myslim, ze kdyby s ni neco měl tak historie všude maže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 18:56

@Andy27 nejdřív chodili do schránky pak na e-mail tak jsem změnila e-mail a všude nechala ten starý a od tý doby to chodí na facebook z profilu který je zřejmě jen na ty anonymy a vždy když to čtu je deaktivovaný takže se nedá otevřít ani nahlásit

• Citovat
  • Upravit
6257
14.3.14 19:03

Dej nastaveni, at ti nikdo krom pratel nemuzu psat.je to v nastaveni soukromi nebo zabezpeceny. A pripadne kdyby prisel postou, normalne to ukaz pritely. Zatim byla v klidu uzivej si pritele a anon, znemozni pristup psani..coz ýnamena vsechno zablokovat, a maximalne zabezpecit i fb, email,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
14.3.14 19:05

Ahoj, a kontaktuje spis ona jeho nebo on ji? Mozna si s ni pise jenom zdvorilostne spravy. Je mozne, ze ho uhani, chce v tobe vyvolat zarlivost abys doma delala dusno a dala mu pricinu, aby te opustil :nevim: rekla bych, ze ti pise ona. Kdo jiny by taky vedel, odkud kam se presunuli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
14.3.14 19:05

Ja mam fb nastaveny tak ze krom pratel mi nikdo jiny nenapise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 19:07

@silvik.sk no právě že na skypu se nezobrazuje kdo s kým se spřátelil to ví jen on a ona a kontaktuje ona jeho

• Citovat
  • Upravit
6257
14.3.14 19:07

To me taky napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat