Podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.3.14 19:09

Treba to je ta dotycna a chce pritele pro sebe, tak to dela, aby mela „cistou cestu“. Napis anonymovi, ze o tom vis, ze ta dotycna s vama pujde do trojky a treba mu sklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
14.3.14 19:09
@Anonymní píše:
@silvik.sk no právě že na skypu se nezobrazuje kdo s kým se spřátelil to ví jen on a ona a kontaktuje ona jeho

Tak bych rekla, ze si ho vyhlidla a dela vsehno, aby ho dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.3.14 19:17

Ja bych to priteli na rovinu rekla „prosim te, otravuje me furt nejaky anonym, ze me podvadis. muzes mi rict proc? docela me to obtezuje a nerada bych znicila nas vztah nejakou neduverou“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 19:18

@offi on o těch anonymech ví chodí mi to už rok

• Citovat
  • Upravit
2976
14.3.14 19:20
@Anonymní píše:
@offi on o těch anonymech ví chodí mi to už rok

Aha, ja to z tech zprav pochopila, ze to nevi, tak to promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Nebo kdyby anonym zas psal, ze se schazej pisou, Normalne bych napsala ze to neva, ba naopak, pac ten sex je cim dal lepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@offi v pohodě možná jsem se špatně vyjádřila :)

• Citovat
  • Upravit
956
14.3.14 20:01
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale nechci aby to četl někdo známý a věděl kdo jsem … pak začali chodit taky konverzace z facebooku všechno se to točilo okolo jedné slečny

Hele a jak se mohl k té konverzaci dostat někdo jiný než ten, kdo se jí účastnil. Nepíše ti to ta slečna? nemá na něj zálusk a protože on nereaguje jak by si představovala, tak se vám to snaží doma nabořit,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.14 22:23

@Maden vypadá to tak ale mě už z toho hrabe :zed:

• Citovat
  • Upravit
3424
15.3.14 08:25

Taky se priklanim k tomu ze ho slecna chce dostat a proto ti pise ty nesmysli poslala bych ji do haje a zacala si poradne uzivat s pritelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
15.3.14 09:44

Nechápu toho chlapa. Proč si s ní dál píše, když chodí anonymy a evidentně mu to narušuje vztah? Kdybych já si s někým psala a mému chlapovi chodily anonymy, tak to prostě budu řešit. Třeba bych mého chlapa seznámila s tím s kým si píšu, zjistila bych kdo je anonym. Zkus třeba vypátrat ip adresu, podle toho se to dá zjistit. Ještě mě napadlo, že by to mohl být její přítel, té kolegyně a chce abys to jejich psaní ukončila. Nebo ti to přeposílá sám přítel. Možné je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 10:27

Take nechapu, ze to tvuj partner neresi. je evidentni, ze to pise ona, tak proc ji nevynada a neposle nekam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.14 12:31

@andrea.sb ona je sama takže to může psát jen ona a včera když přišlo že jsou přátelé na tom skypu a on zjistil že to nikdo jiný vědět nemůže tak docela řádil

• Citovat
  • Upravit
5854
15.3.14 12:37

V tom případě je to jasné. Obdivuju tě jakou máš trpělivost, u nás by byl dávno kravál. Přeji ať se to brzy vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.14 14:20

@andrea.sb u nás už byl kravál mockrát ale nikdy neměl problém jít a otevřít facebook a tu konveraci ukázat protože mockrát přišla přeházená a dost blbě to vypadalo ale červíček prostě hlodá :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky