Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Treba to je ta dotycna a chce pritele pro sebe, tak to dela, aby mela „cistou cestu“. Napis anonymovi, ze o tom vis, ze ta dotycna s vama pujde do trojky a treba mu sklapne.
@Anonymní píše:
@silvik.sk no právě že na skypu se nezobrazuje kdo s kým se spřátelil to ví jen on a ona a kontaktuje ona jeho
Tak bych rekla, ze si ho vyhlidla a dela vsehno, aby ho dostala
Ja bych to priteli na rovinu rekla „prosim te, otravuje me furt nejaky anonym, ze me podvadis. muzes mi rict proc? docela me to obtezuje a nerada bych znicila nas vztah nejakou neduverou“
@Anonymní píše:
@offi on o těch anonymech ví chodí mi to už rok
Aha, ja to z tech zprav pochopila, ze to nevi, tak to promin.
Nebo kdyby anonym zas psal, ze se schazej pisou, Normalne bych napsala ze to neva, ba naopak, pac ten sex je cim dal lepsi ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym ale nechci aby to četl někdo známý a věděl kdo jsem … pak začali chodit taky konverzace z facebooku všechno se to točilo okolo jedné slečny
Hele a jak se mohl k té konverzaci dostat někdo jiný než ten, kdo se jí účastnil. Nepíše ti to ta slečna? nemá na něj zálusk a protože on nereaguje jak by si představovala, tak se vám to snaží doma nabořit,
Taky se priklanim k tomu ze ho slecna chce dostat a proto ti pise ty nesmysli poslala bych ji do haje a zacala si poradne uzivat s pritelem
Nechápu toho chlapa. Proč si s ní dál píše, když chodí anonymy a evidentně mu to narušuje vztah? Kdybych já si s někým psala a mému chlapovi chodily anonymy, tak to prostě budu řešit. Třeba bych mého chlapa seznámila s tím s kým si píšu, zjistila bych kdo je anonym. Zkus třeba vypátrat ip adresu, podle toho se to dá zjistit. Ještě mě napadlo, že by to mohl být její přítel, té kolegyně a chce abys to jejich psaní ukončila. Nebo ti to přeposílá sám přítel. Možné je všechno.
Take nechapu, ze to tvuj partner neresi. je evidentni, ze to pise ona, tak proc ji nevynada a neposle nekam?
@andrea.sb ona je sama takže to může psát jen ona a včera když přišlo že jsou přátelé na tom skypu a on zjistil že to nikdo jiný vědět nemůže tak docela řádil
V tom případě je to jasné. Obdivuju tě jakou máš trpělivost, u nás by byl dávno kravál. Přeji ať se to brzy vyřeší.
@andrea.sb u nás už byl kravál mockrát ale nikdy neměl problém jít a otevřít facebook a tu konveraci ukázat protože mockrát přišla přeházená a dost blbě to vypadalo ale červíček prostě hlodá ![]()