Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
denca29 píše:etatinek píše:ANO MÁMKamča.dalmatinka píše:
Nojo ale to nevim jak se jmenuje a jestli je nějakej mužkej rod feministkyale vlastně kážeš vodu a piješ víno.Nechceš dělat rozdíl mezi muž a žena a děláš ho tím že malej chlap je normální a malá ženská né.Myslíš že já si schválně vystála frontu na to abych byla trpaslík?Myslíš teda že malá drobná(to už nejsem) by měla mít nějakej přesnej typ auta aby ti to nepřišlo směšný?
Né že by mi záleželo co si myslíš,jen to tak rozebírám když si to načnulNo vzhledem k tomu, že jsem byl už označen za šovinistu, tak se opravdu přikláním k tomu, že se tomu říká, že je ten chlap šovinista…
![]()
Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš??
![]()
Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří…
Denca29, no jo, jenže ty máš všechno…![]()
![]()
Tohle by se ani nahlas říkat nemělo…
Lidi, prosím vás!!!! DOST!!! Přestaňte se tu hádat!! Já kdybych na takové auto taky měla , rozhodně bych si ho taky koupila! Je velké a bezpečné!! A proč by ho nemohla řídit křehká malá paní? Prostě přestaňte..... Mrzí mě, že se to tu tak zvrtlo
Jinak jsem už u rodičů, jelikož ten krk fakt bolí a tak mi naši hodně pomáhají
trumbelín píše:
Lidi, prosím vás!!!! DOST!!! Přestaňte se tu hádat!! Já kdybych na takové auto taky měla , rozhodně bych si ho taky koupila! Je velké a bezpečné!! A proč by ho nemohla řídit křehká malá paní? Prostě přestaňte..... Mrzí mě, že se to tu tak zvrtlo![]()
Jinak jsem už u rodičů, jelikož ten krk fakt bolí a tak mi naši hodně pomáhají
Jejda,my si jen rýpáme do chlapa,nic ve zlém ![]()
Já nemám pocit, že by se tu někdo hádal. Je to pouze diskuse, ne?
Jasný, jen si vyměňujem názory, který máme každý jiné samozřéjmě, ať už proto, že každý pocházíme z jiných vrstev společnosti, ať už proto, že každý má jiné zkušenosti nabyté v životě, ať už proto, že je každý jinak starý a bydlí v jiné části republiky, nebo, a to je nejdůležitější, že jsme rozdílného pohlaví a máme tak jiný pohled na svět…
![]()
Trumbelínku, tak to jsem moc rád, že už jsi od tama fuč a rodiče pomáhají. Měj se moc hezky, drž se a papa…
![]()
etatínku jestli to spíš nebude tím že jsi nejmladší a žádné zkušenosti nemáš
.Jak se říká dokud nemáš děti víš hov… tak na tom něco bude.
V tvém věku jsem možná přemýšlela stejně,ale neboj každej jednou dospěje ![]()
Jinak souhlasim.Žádná hádka se nekonala.
Taky držím palce ![]()
denca29 píše:
Ahoj příjde etatínek dnes???
A proč by měl přijít?? Nikdo ho tu nechce, nikdo ho tu nemá rád, každéj na něj nadává a kašle!! Všichni mu akorát ubližujou a nechápou ho, tak proč by tu měl chodit?? Ten se tu už nikdy neukáže, na to můžu vsadit týden nošené a neprané fusekle, a že uměj samy chodit, tak o tom se nemusím určo zmiňovat!!
![]()
ETATKO prozradis na svuj vek?nic ve zleeemmm,ja jen pro informaci:)
![]()
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadali ![]()
etatinek píše:denca29 píše:A proč by měl přijít?? Nikdo ho tu nechce, nikdo ho tu nemá rád, každéj na něj nadává a kašle!! Všichni mu akorát ubližujou a nechápou ho, tak proč by tu měl chodit??
Ahoj příjde etatínek dnes???![]()
etatínku ty se chováš že kdybych tě neznala,tak řeknu že tu čáru máš a schováváš se za chlapa ![]()
marra píše:
ETATKO prozradis na svuj vek?nic ve zleeemmm,ja jen pro informaci:)![]()
![]()
88
![]()
denca29 píše:
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadali
ta už tady byla.Byla smazána adminem a já jediná sem se ho zastala a ještě je na mě jak pes ![]()
denca29 píše:
Budeme muset založit speciální diskusku na etatinek,aby nám tu nevynadali
Toto jsem chtěla doporučit..