Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
5.3.11 22:52

HM, tak proto máme tak chytré děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 22:56
momi33 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
momi33 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
marra píše: :mrgreen: tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější… :-D :-P
A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu :lol: .
Jo,to jsem zrovna chtěla říct :-? se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jim :nevim: .Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět :nevim:
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit :nevim:
Nikdy neriskuju.
Jo,to je tak,kdych chlapi maj mozek v kalhotách :mrgreen:

Jojo jinak mě srazilo auto dvakrát.jednou jako dítě v 12 letech.Prasklá pánev,rok na vozíku.Pán mě neviděl.Já šla po přechodě a on jel po rovině a musel mě vidět aspon 500m
Po druhé do mě naboural chlap když sem šla přes přechod.Proto že na mě kok-t koukal a neubrdil to :lol: .To se nic nestalo,jen mě lehce vyválel :lol:
Já neučim co kde lítá.Koukám před sebe.
taky se mi teda asi před 10 lety stalo že chlap přede mnou to zadupl a já neměla na sněhu dostatečnou vzdálenost tak sem ho tukla.On měl kouly a já zničenej předek a on na autě ani škrábaneček.To sem prostě neodhadla že by na rovném useku zadupl,ale měla sem předvídat a mít větší vzdálenost,to je pravda.
Přesto myslim že ženský jezdí opatrně.Horší je to s těma začátečnicema,to občas vypěnim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.3.11 23:00
Kamča.dalmatinka píše:
momi33 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
momi33 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
marra píše: :mrgreen: tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:
Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější… :-D :-P
A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu :lol: .
Jo,to jsem zrovna chtěla říct :-? se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jim :nevim: .Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět :nevim:
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit :nevim:
Nikdy neriskuju.
Jo,to je tak,kdych chlapi maj mozek v kalhotách :mrgreen:
Jojo jinak mě srazilo auto dvakrát.jednou jako dítě v 12 letech.Prasklá pánev,rok na vozíku.Pán mě neviděl.Já šla po přechodě a on jel po rovině a musel mě vidět aspon 500m
Po druhé do mě naboural chlap když sem šla přes přechod.Proto že na mě kok-t koukal a neubrdil to :lol: .To se nic nestalo,jen mě lehce vyválel :lol:
Já neučim co kde lítá.Koukám před sebe.
taky se mi teda asi před 10 lety stalo že chlap přede mnou to zadupl a já neměla na sněhu dostatečnou vzdálenost tak sem ho tukla.On měl kouly a já zničenej předek a on na autě ani škrábaneček.To sem prostě neodhadla že by na rovném useku zadupl,ale měla sem předvídat a mít větší vzdálenost,to je pravda.
Přesto myslim že ženský jezdí opatrně.Horší je to s těma začátečnicema,to občas vypěnim :oops:

Já se taky snažím jezdit opatrně.Ovšem nedávno mě jeden frajer předjížděl-jela jsem 90-a z protisměru auta.Musela jsem na to dupnout,aby se stihl zařadit.Ještě,že nic nebylo za mnou :pocitac: malýho vzadu,no běs.Bojím se,ale co nadělám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 23:08
Kamča.dalmatinka píše:
Kdyby si někdy takovou ženu viděl tak by si věděl že ty auta mají zvedáky sedaček.Když sedim v autě tak to vypadá že mám dva metry a jsem normální :lol: :lol: .Když vylezu je to horší. :lol:

To je sice hezký, ale právě, že vím jak ty ženský vypadají, když z toho auta vypadnou, tak mi to připadá děsně k smíchu, auto dvakrát větší jak vony, ale hlavně že mají krávu jako káru, nebo to mělo být naopak?? :think: 8-o

PS: Ano, čárku vám závidím!! 8-o :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.3.11 23:13

Jen koukám, kolik že to tady na Emiminu jezdí maminek v BMW X5 a lepších, no tak schválně, uděláme si takovou malou anketku, ano?? Kdo se nebojí, ať se přihlásí nebo napíše příspěvek!! Tak v jak drahém autě jezdíte, jaké značky a kdo vám ho koupil, respektive, kdo na něj vydělal… :think: :oops:

• Citovat
  • Upravit
25324
5.3.11 23:17

Tak my jezdíme ve Fordu Focus z r. 2008,kupované nové,přesnou cenu neznám,bylo s doplňky.Je společné moje a manžela.
Jinak,etatínku,co tě žere?nezlob se na mě,ale mám z tebe jakýs pocit chlapa,který trpí jistými komplexy :think: štvou tě ženské,nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.3.11 23:18

Nevím,jak to popsat,ale podobné typy jako ty potkávám pořád-chlap,co má kompex z toho,že s ním baba zametla,že si našla pracháče,nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 23:19
momi33 píše:
Nevím,jak to popsat,ale podobné typy jako ty potkávám pořád-chlap,co má kompex z toho,že s ním baba zametla,že si našla pracháče,nebo co?
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 23:23

Já mám vw, cenu nevím. Koupili jsme z rod.rozpočtu. Když jsem šla na MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.3.11 23:28

ještě něco pro etatínka :lol: :
http://www.prozeny.cz/…etsinou-zena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 23:30
etatinek píše:
Jen koukám, kolik že to tady na Emiminu jezdí maminek v BMW X5 a lepších, no tak schválně, uděláme si takovou malou anketku, ano?? Kdo se nebojí, ať se přihlásí nebo napíše příspěvek!! Tak v jak drahém autě jezdíte, jaké značky a kdo vám ho koupil, respektive, kdo na něj vydělal… :think: :oops:

Nepotřebuju se svěřovat nikomu co mám za auto. :nevim: .Kdo něco má tak se nechlubí.Kdo nic nemá závidí.To je už hold uděl.

Nikde sem netvrdila že mám tento vuz.Mám raději jiné vozy

Příspěvek upraven 05.03.11 v 23:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 23:32
:lol:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kdyby si někdy takovou ženu viděl tak by si věděl že ty auta mají zvedáky sedaček.Když sedim v autě tak to vypadá že mám dva metry a jsem normální :lol: :lol: .Když vylezu je to horší. :lol:

To je sice hezký, ale právě, že vím jak ty ženský vypadají, když z toho auta vypadnou, tak mi to připadá děsně k smíchu, auto dvakrát větší jak vony, ale hlavně že mají krávu jako káru, nebo to mělo být naopak?? :think: 8-o

PS: Ano, čárku vám závidím!! 8-o :lol:

Vony nevim co má znamenat,ale jinak jen musim dodat-přej a bude ti přáno. :wink:
Kdyby si byl ta kráva a našel toho vola,tak by si si taky vozil čáru :pankac: .Pokud řekneš že né,tak kecáš a pokud s tim souhlasíš,tak si pokrytec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 23:33

Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný? :nevim: To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 23:39
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný? :nevim: To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej :lol:

Děláš jako by jsi nepochopila můj příspěvek, ach jo… :roll: :-?

Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!! :cert: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 23:40
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný? :nevim: To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej :lol:

Děláš jako by jsi nepochopila můj příspěvek, ach jo… :roll: :-?

Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!! :cert: :twisted:

já to pochopila ataky sem ti na to odepsala.Není to snad stejné?Jakej je v tom rozdíl když má malej chlap velké auto a malá ženská velké auto?No jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí