Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
momi33 píše:Kamča.dalmatinka píše:Jo,to je tak,kdych chlapi maj mozek v kalhotáchmomi33 píše:Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jimKamča.dalmatinka píše:Jo,to jsem zrovna chtěla říctetatinek píše:A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu.
se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
.Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit
Nikdy neriskuju.
Jojo jinak mě srazilo auto dvakrát.jednou jako dítě v 12 letech.Prasklá pánev,rok na vozíku.Pán mě neviděl.Já šla po přechodě a on jel po rovině a musel mě vidět aspon 500m
Po druhé do mě naboural chlap když sem šla přes přechod.Proto že na mě kok-t koukal a neubrdil to
.To se nic nestalo,jen mě lehce vyválel ![]()
Já neučim co kde lítá.Koukám před sebe.
taky se mi teda asi před 10 lety stalo že chlap přede mnou to zadupl a já neměla na sněhu dostatečnou vzdálenost tak sem ho tukla.On měl kouly a já zničenej předek a on na autě ani škrábaneček.To sem prostě neodhadla že by na rovném useku zadupl,ale měla sem předvídat a mít větší vzdálenost,to je pravda.
Přesto myslim že ženský jezdí opatrně.Horší je to s těma začátečnicema,to občas vypěnim ![]()
Kamča.dalmatinka píše:momi33 píše:Jojo jinak mě srazilo auto dvakrát.jednou jako dítě v 12 letech.Prasklá pánev,rok na vozíku.Pán mě neviděl.Já šla po přechodě a on jel po rovině a musel mě vidět aspon 500mKamča.dalmatinka píše:Jo,to je tak,kdych chlapi maj mozek v kalhotáchmomi33 píše:Jojo a to nemluvim o parkování.Mě se nikdy nestalo abych nezaparkovala.Chlapi tam jezdí po čumáku a diví se že se nevejdou.4ekám za nima 5 minut že se naštelujou.Občas mám chut vystoupit a zaparkovat jimKamča.dalmatinka píše:Jo,to jsem zrovna chtěla říctetatinek píše:A schválně.Kolik dopravních nehod kdy zemře chodec zaviní ženská?Víš to?Asi tak 5% .Já jezdím strašně opatrně.Je pravda že po tom co se nám stalo jezdím ještě více opatrně.marra píše:Hele neposmívéjte se mi tu, ano?? A just vám žádný nedoporučím, když si vozíte zadečky a dětičky v takovým bavoráčku, mě to jen nejde dokupy, tak velký auto a v tom tak drobná a prťavá ženská, prostě mi to přijde směšný a ujetý… Jo a taky vždycky honem utíkám z přechodů, chodníků a zaléjzám raději do kanalizace, tam je to přece jenom o trošku bezpečnější…tak nám nějaký doporuč at si ho doma mužeme vybrečet …dobre ty
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě spíš přijde že ženským závidíš tu vaginu.
se mi nestalo,aby mi nějakou prasárnu na silnici udělala ženská.Vždycky to byl nějakej „bourák“
.Nechápu jak je možný že si do zatáčky kam v klidu vjede i nákladák musí nadjíždět
Proč předjíždí když jede v protisměru auto a pak šachujou kam se zařadit
Nikdy neriskuju.
Po druhé do mě naboural chlap když sem šla přes přechod.Proto že na mě kok-t koukal a neubrdil to.To se nic nestalo,jen mě lehce vyválel
Já neučim co kde lítá.Koukám před sebe.
taky se mi teda asi před 10 lety stalo že chlap přede mnou to zadupl a já neměla na sněhu dostatečnou vzdálenost tak sem ho tukla.On měl kouly a já zničenej předek a on na autě ani škrábaneček.To sem prostě neodhadla že by na rovném useku zadupl,ale měla sem předvídat a mít větší vzdálenost,to je pravda.
Přesto myslim že ženský jezdí opatrně.Horší je to s těma začátečnicema,to občas vypěnim
Já se taky snažím jezdit opatrně.Ovšem nedávno mě jeden frajer předjížděl-jela jsem 90-a z protisměru auta.Musela jsem na to dupnout,aby se stihl zařadit.Ještě,že nic nebylo za mnou
malýho vzadu,no běs.Bojím se,ale co nadělám?
Kamča.dalmatinka píše:
Kdyby si někdy takovou ženu viděl tak by si věděl že ty auta mají zvedáky sedaček.Když sedim v autě tak to vypadá že mám dva metry a jsem normální![]()
.Když vylezu je to horší.
To je sice hezký, ale právě, že vím jak ty ženský vypadají, když z toho auta vypadnou, tak mi to připadá děsně k smíchu, auto dvakrát větší jak vony, ale hlavně že mají krávu jako káru, nebo to mělo být naopak??
![]()
PS: Ano, čárku vám závidím!!
![]()
Jen koukám, kolik že to tady na Emiminu jezdí maminek v BMW X5 a lepších, no tak schválně, uděláme si takovou malou anketku, ano?? Kdo se nebojí, ať se přihlásí nebo napíše příspěvek!! Tak v jak drahém autě jezdíte, jaké značky a kdo vám ho koupil, respektive, kdo na něj vydělal…
![]()
Tak my jezdíme ve Fordu Focus z r. 2008,kupované nové,přesnou cenu neznám,bylo s doplňky.Je společné moje a manžela.
Jinak,etatínku,co tě žere?nezlob se na mě,ale mám z tebe jakýs pocit chlapa,který trpí jistými komplexy
štvou tě ženské,nebo co?
Nevím,jak to popsat,ale podobné typy jako ty potkávám pořád-chlap,co má kompex z toho,že s ním baba zametla,že si našla pracháče,nebo co?
momi33 píše:
Nevím,jak to popsat,ale podobné typy jako ty potkávám pořád-chlap,co má kompex z toho,že s ním baba zametla,že si našla pracháče,nebo co?
Já mám vw, cenu nevím. Koupili jsme z rod.rozpočtu. Když jsem šla na MD.
ještě něco pro etatínka
:
http://www.prozeny.cz/…etsinou-zena
etatinek píše:
Jen koukám, kolik že to tady na Emiminu jezdí maminek v BMW X5 a lepších, no tak schválně, uděláme si takovou malou anketku, ano?? Kdo se nebojí, ať se přihlásí nebo napíše příspěvek!! Tak v jak drahém autě jezdíte, jaké značky a kdo vám ho koupil, respektive, kdo na něj vydělal…![]()
Nepotřebuju se svěřovat nikomu co mám za auto.
.Kdo něco má tak se nechlubí.Kdo nic nemá závidí.To je už hold uděl.
Nikde sem netvrdila že mám tento vuz.Mám raději jiné vozy
Příspěvek upraven 05.03.11 v 23:34
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Kdyby si někdy takovou ženu viděl tak by si věděl že ty auta mají zvedáky sedaček.Když sedim v autě tak to vypadá že mám dva metry a jsem normální![]()
.Když vylezu je to horší.
To je sice hezký, ale právě, že vím jak ty ženský vypadají, když z toho auta vypadnou, tak mi to připadá děsně k smíchu, auto dvakrát větší jak vony, ale hlavně že mají krávu jako káru, nebo to mělo být naopak??
PS: Ano, čárku vám závidím!!![]()
![]()
Vony nevim co má znamenat,ale jinak jen musim dodat-přej a bude ti přáno. ![]()
Kdyby si byl ta kráva a našel toho vola,tak by si si taky vozil čáru
.Pokud řekneš že né,tak kecáš a pokud s tim souhlasíš,tak si pokrytec ![]()
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný?
To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný?To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej
Děláš jako by jsi nepochopila můj příspěvek, ach jo…
![]()
Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!!
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný?To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej
Děláš jako by jsi nepochopila můj příspěvek, ach jo…
Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!!![]()
![]()
já to pochopila ataky sem ti na to odepsala.Není to snad stejné?Jakej je v tom rozdíl když má malej chlap velké auto a malá ženská velké auto?No jakej?