Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
5.3.11 23:41
momi33 píše:
Nevím,jak to popsat,ale podobné typy jako ty potkávám pořád-chlap,co má kompex z toho,že s ním baba zametla,že si našla pracháče,nebo co?

Takže vlastně dnes a denně potkáváš chlapy, co je nachaly zlatokopky, co šly za lepšíma, ju?? Zajímavé… :lol: :-D

A děkuji za odkaz!! :huban: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 23:42
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný? :nevim: To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej :lol:

Děláš jako by jsi nepochopila můj příspěvek, ach jo… :roll: :-?

Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!! :cert: :twisted:

vždycky když nevíš kudy kam ,tak nedokážeš normálně odpovědět,ale bud uděláš že s tebe každej dělá blbce a nebo je děláš ze všech ostatních.
Nedokážeš odpovědět normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 23:42
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jinak ty taky jezdíš v traktoru a je třikrát větší ty.to ti nepřijde divný? :nevim: To je jako by si řekl že pilot letadla je směšnej :lol:

Pro ostatní, ano jsem zakomplexovanéj chudáček, ale každéj jsme nějakéj a svý komplesy si hýčkám a nikomu je nedám, takže tůdle nůdle!! :cert: :twisted:
já to pochopila ataky sem ti na to odepsala.Není to snad stejné?Jakej je v tom rozdíl když má malej chlap velké auto a malá ženská velké auto?No jakej?

Hele, já se s feministkou odmítám hádat, ano?? Páč to vážně nemá cenu… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 23:44
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

já to pochopila ataky sem ti na to odepsala.Není to snad stejné?Jakej je v tom rozdíl když má malej chlap velké auto a malá ženská velké auto?No jakej?
Hele, já se s feministkou odmítám hádat, ano?? Páč to vážně nemá cenu… :lol: :-D

to jako že sem feministka já?To už trochu přeháníš né? :nevim: Moc dobře mě znáš a já sem ta poslední.Asi neznáš význam toho slova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 23:44
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

vždycky když nevíš kudy kam ,tak nedokážeš normálně odpovědět,ale bud uděláš že s tebe každej dělá blbce a nebo je děláš ze všech ostatních.

Ne, já to přiznávám, mám komplexy, a je jich hodně, nebudu je tu vypisovat, leda do SZ, ale už o hodně z nich víš, děláš jako bys mě ještě neznala… No a mezi těma patří i to, že jsem socka a nesnáším pracháče, takže tak, no… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.3.11 23:47
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Hele, já se s feministkou odmítám hádat, ano?? Páč to vážně nemá cenu… :lol: :-D
to jako že sem feministka já?To už trochu přeháníš né? :nevim: Moc dobře mě znáš a já sem ta poslední.Asi neznáš význam toho slova

Tak dobře no, já jsem šovinista a prostě mi to nepřijde normální, že tak velké a silné auto řídí slabá, křehká žena a to, že taky umí držet volant, tak to neberu… Prostě je to můj pocit a tak to cítím já a basta!! :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 23:52
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Ne, já to přiznávám, mám komplexy, a je jich hodně, nebudu je tu vypisovat, leda do SZ, ale už o hodně z nich víš, děláš jako bys mě ještě neznala… No a mezi těma patří i to, že jsem socka a nesnáším pracháče, takže tak, no… :wink: :oops:

Nojo ale ono i ty peníze stojí spoustu odříkání.Každej si myslí že je vše zadarmo.
Nevim proč ty máš komplexy.Jsi pěknej kluk občas i chytrej :lol: a kdyby si ze sebe nedělal schválně blbce,tak jim nejsi.
To že si závistivej s toho asi bohatej nebudeš a zkus teda chodit domu se jen převléct.Každej řekne jojo ten má peněz,ale to že si člověk v určitou dobu musel odtrhovat od huby,domu se chodil jen převléct,musel vložit vše do něčeho s nejistym výsledkem atd.. to už nevidíš.
Nic není zadarmo.
Nemám ráda závistivý lidi.Lidi závidí vše,kolikrát i to neštěstí.K čemu jsou nám pak peníze když si nemužeme koupit to co má každej chudej člověk?
Možná by chtělo taky občas přemýšlet jestli je vubec co závidět.
Raději bych to vše vyměnila za jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.3.11 23:55
Kamča.dalmatinka píše:
Nojo ale ono i ty peníze stojí spoustu odříkání.Každej si myslí že je vše zadarmo.
Nevim proč ty máš komplexy.Jsi pěknej kluk občas i chytrej :lol: a kdyby si ze sebe nedělal schválně blbce,tak jim nejsi.
To že si závistivej s toho asi bohatej nebudeš a zkus teda chodit domu se jen převléct.Každej řekne jojo ten má peněz,ale to že si člověk v určitou dobu musel odtrhovat od huby,domu se chodil jen převléct,musel vložit vše do něčeho s nejistym výsledkem atd.. to už nevidíš.
Nic není zadarmo.
Nemám ráda závistivý lidi.Lidi závidí vše,kolikrát i to neštěstí.K čemu jsou nám pak peníze když si nemužeme koupit to co má každej chudej člověk?
Možná by chtělo taky občas přemýšlet jestli je vubec co závidět.
Raději bych to vše vyměnila za jiné věci.

Každéj chce to, co nemá a mít nemůže… End… :wink: :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 23:57
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

to jako že sem feministka já?To už trochu přeháníš né? :nevim: Moc dobře mě znáš a já sem ta poslední.Asi neznáš význam toho slova
Tak dobře no, já jsem šovinista a prostě mi to nepřijde normální, že tak velké a silné auto řídí slabá, křehká žena a to, že taky umí držet volant, tak to neberu… Prostě je to můj pocit a tak to cítím já a basta!! :think: :roll:

Nojo ale to nevim jak se jmenuje a jestli je nějakej mužkej rod feministky :lol: ale vlastně kážeš vodu a piješ víno.Nechceš dělat rozdíl mezi muž a žena a děláš ho tím že malej chlap je normální a malá ženská né.Myslíš že já si schválně vystála frontu na to abych byla trpaslík?Myslíš teda že malá drobná(to už nejsem) by měla mít nějakej přesnej typ auta aby ti to nepřišlo směšný?
Né že by mi záleželo co si myslíš,jen to tak rozebírám když si to načnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.3.11 23:59

To není pravda. Já vše co chci mám. Záleží na hodnotách, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.11 00:02
denca29 píše:
To není pravda. Já vše co chci mám. Záleží na hodnotách, že?

denco to je sice hezké,ale jsou věci co ovlivnit nemužeš.Když ti zemře dítě nebo někdo koho miluješ tak jsou ti peníze k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 00:04
Kamča.dalmatinka píše:
Nojo ale to nevim jak se jmenuje a jestli je nějakej mužkej rod feministky :lol: ale vlastně kážeš vodu a piješ víno.Nechceš dělat rozdíl mezi muž a žena a děláš ho tím že malej chlap je normální a malá ženská né.Myslíš že já si schválně vystála frontu na to abych byla trpaslík?Myslíš teda že malá drobná(to už nejsem) by měla mít nějakej přesnej typ auta aby ti to nepřišlo směšný?
Né že by mi záleželo co si myslíš,jen to tak rozebírám když si to načnul

No vzhledem k tomu, že jsem byl už označen za šovinistu, tak se opravdu přikláním k tomu, že se tomu říká, že je ten chlap šovinista… :wink: :oops:

Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš?? :-P :lol:

Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří… :wink: :oops:

Denca29, no jo, jenže ty máš všechno… :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 00:10
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

No vzhledem k tomu, že jsem byl už označen za šovinistu, tak se opravdu přikláním k tomu, že se tomu říká, že je ten chlap šovinista… :wink: :oops:

Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš?? :-P :lol:

Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří… :wink: :oops:

To je ale už svim spusobem diskriminace.
Asi už sem ale řekla co sem chtěla,tak všem přeji dobrou noc.Jdu do mé malé postele do svého malého pyžama abych nebyla šměšná.Ještě vyměním velký dum za malej :mavam: Koupim si zahradní domek pro děti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 00:12
Kamča.dalmatinka píše:
denca29 píše:
To není pravda. Já vše co chci mám. Záleží na hodnotách, že?
denco to je sice hezké,ale jsou věci co ovlivnit nemužeš.Když ti zemře dítě nebo někdo koho miluješ tak jsou ti peníze k ničemu..

To máš pravdu, já to také tak myslela. Mám krásný dva zdravý kluky a jejich zlatýho tátu. To ostatní je jen bonus. To co jsem si přála mám rodinu. S autem i bez něj. Vážim si jich ze všeho nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 00:13
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

ANO MÁM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí