Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
denca29 píše:
A k čemu seznam???
seznam si prý dělá etatínek.
Prý je ten seznam určen k tomu aby věděl s kym se nemá bavit.Bylo u něj prý uvedeno i nadávky na onu slečnu
například nebavim se s xenii je to blbá ženská,nebavim se s petrou je to xxx
Takle to tam stálo.Pravé jména neuvádim ![]()
Tak je to pravda?
Kamča.dalmatinka píše:
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam
Já tu ženskou zastřelím!!
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam![]()
![]()
to aby si si pořídil samopal.Bylo jich cca 12 ![]()
Kamča.dalmatinka píše:denca29 píše:
A k čemu seznam???seznam si prý dělá etatínek.
Tak je to pravda?
Prý je ten seznam určen k tomu aby věděl s kym se nemá bavit.Bylo u něj prý uvedeno i nadávky na onu slečnu
Takle to tam stálo.Pravé jména neuvádim
Checht, to mě pobavilo!! To je dobrý!!
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam![]()
![]()
ta zná moc dobře ta by ti mohla najít paní tak bu hodný ![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:Checht, to mě pobavilo!! To je dobrý!!denca29 píše:
Tak je to pravda?
Takle to tam stálo.Pravé jména neuvádim![]()
takže to je pravda?
Proč sem tam nebyla já? ![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:to aby si si pořídil samopal.Bylo jich cca 12Kamča.dalmatinka píše:
![]()
13, nezapomínéj připočíst ještě sebe!!
![]()
Ale chápéj, nějak jsem se musel dostat z tý uzavřený skupiny od Kacerval, té jsem samozřéjmě pohrozil, že si ji tam taky přihodím, jestli mi ještě kdy napíše!!
![]()
Ještě že tě znám od včera to byla také na seznamu, viď se samým píííííííííííííííííííííp ![]()
denca29 píše:
Ještě že tě znám od včera to byla také na seznamu, viď se samým píííííííííííííííííííííp
nene většinou jen krávy ![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:takže to je pravda?Kamča.dalmatinka píše:Checht, to mě pobavilo!! To je dobrý!!denca29 píše:
Tak je to pravda?
Proč sem tam nebyla já?
No protože tebe tajně miluji, akorát máš jednu drobnou vadu na kráse, jsi ZAZOBANÁ!!
Ehm, jinak bych tě samozřéjmě bral…
![]()
Ale říkáš, že byla jen cca hodinku a měla několik stran?? Hmm, zřéjmě vyvolávám bouřlivé reakce a mluví se o mě, to je DOBRÉ ZNAMENÍ!!
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:takže to je pravda?Kamča.dalmatinka píše:Checht, to mě pobavilo!! To je dobrý!!denca29 píše:
Tak je to pravda?
Proč sem tam nebyla já?No protože tebe tajně miluji, akorát máš jednu drobnou vadu na kráse, jsi ZAZOBANÁ!!
Ale říkáš, že byla jen cca hodinku a měla několik stran?? Hmm, zřéjmě vyvolávám bouřlivé reakce a mluví se o mě, to je DOBRÉ ZNAMENÍ!!![]()
Ehm, jinak bych tě samozřéjmě bral…
![]()
![]()
Ano i špatná reklama je reklama ![]()
denca29 píše:
Ještě že tě znám od včera to byla také na seznamu, viď se samým píííííííííííííííííííííp
A to nějak vadí, že bys na tom seznamu být nemohla??
![]()
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:to aby si si pořídil samopal.Bylo jich cca 12Kamča.dalmatinka píše:
![]()
Ale chápéj, nějak jsem se musel dostat z tý uzavřený skupiny od Kacerval, té jsem samozřéjmě pohrozil, že si ji tam taky přihodím, jestli mi ještě kdy napíše!!![]()
![]()
No vidíš a kacerval zrovna tam v tvé diskuzi o tobě špatně nemluvila.Asi se bála že bude pak na seznamu ![]()
U nás se tomu říká jednou básničkou,ale ta je sprostá,to tady asi nesmim
![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:to aby si si pořídil samopal.Bylo jich cca 12Kamča.dalmatinka píše:
![]()
Ale chápéj, nějak jsem se musel dostat z tý uzavřený skupiny od Kacerval, té jsem samozřéjmě pohrozil, že si ji tam taky přihodím, jestli mi ještě kdy napíše!!![]()
![]()
No vidíš a kacerval zrovna tam v tvé diskuzi o tobě špatně nemluvila.Asi se bála že bude pak na seznamu
U nás se tomu říká jednou básničkou,ale ta je sprostá,to tady asi nesmim![]()
Můžeš stejně nás odsud vahoděj ![]()