Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
6.3.11 23:40
Kamča.dalmatinka píše:
on ještě totiž ve svém věku nepochopil že krása krásu nedělá,ale že 80% krásy je sebevědomí :lol: a nebo velké auto :nevim: :mrgreen:

Hele Kamííí!! Ale právě, že já to ve svém věku moc dobře vím, a taky jsem tu včera na to narážel, víš?? Jako, že nemám ani jedno, ani druhý, takže jsem vlastně ouplně odvařenéj… :-P :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1610
:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
Kamča.dalmatinka píše: :lol: tak si to užijte děti. :lol:
Dobrou

Dobrou s kobrou!! :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:43

Tak já valím taky spát, brou noc… :mavam: :andel: (To jsem celéj já…)

PS: Chcete vidět moji nejnovější fotku?? Já s bejvalkou… :lol: :-D

http://media.super.cz/…original.jpg

Příspěvek upraven 06.03.11 v 23:46

• Citovat
  • Upravit
marra
6.3.11 23:45
etatinek píše:
marra píše:
etatinku mas ty to nejake mladi??fakt,kdyby si byl pnoletej bych te aj pozvala na stamprlu,.ale radej ne jeste by me zavreli,a ja bych nevydrzela a podivala se teda do tech trenek na tu tvou cark,a pak by me narkli z pedofilie :lol: :lol: nojj drz se ses jak kohoutek mezi slepickama:) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Hele ty ťlepičko!! Pošli taxíka a já budu plnoletéj kohoutek a pro mě za mě s čárkou i bez čárky, prostě jak si má paní přeje a žádá!! :lol: :-D

8-o šoking.,tezky šoking :mrgreen: ti budu jeste posilat taxaaalaaa neeeeeee :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
6.3.11 23:48
etatinek píše:

bych necekala ze ses takovej kanec hele jako:)ty ale to bde asi fotomontaz ta slecna ehm ehm ,jsem myslela ze me nikdo neodhali,mno je toto moznyyyy:) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:48
marra píše:
8-o šoking.,tezky šoking :mrgreen: ti budu jeste posilat taxaaalaaa neeeeeee :lol: :lol: :mrgreen:

Tož nemusíš, ale mohla bys… Jináč já se spokojím i s letenkou v první třídě, či soukromým vrtulníkem, takže pokud ti není moje nabídka po chuti, nevadí, vona se najde jiná, která mě nedostatky bohatě ocení!! :huban: :-P

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:51
marra píše:
etatinek píše:

bych necekala ze ses takovej kanec hele jako:)ty ale to bde asi fotomontaz ta slecna ehm ehm ,jsem myslela ze me nikdo neodhali,mno je toto moznyyyy:) :mrgreen:

Kanec, samec, hřebec (pravda někdy i vůl), to jsem celéj já!! Tak papa, třeba zase někdy někde, já už vážně mizím!! :mavam: :huban:

• Citovat
  • Upravit
164
14.3.11 17:59

Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řeči :-( Já ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.3.11 18:03

Ahoj,rodiěe mají pravdu…nevím,kolik ti je,ale být tebou,dala bych na ně.Chlap lituje asi proto,že mu nemá kdo prát a vařit,ale pokud se choval tak,jak se choval,to po čase to udělá znovu,to mi věř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.3.11 19:17

Jo Jo také souhlasím. Být tebou tak se v žádném případě teď zpět nestěhuji, po tom všem. Čas ukáže, jestli to manžel myslí doopravdy tak musí dát důkaz a ne jen řeči. Pokud by se doopravdy dal dohromady tak to uvidíš a změní názor i rodiče. Teď to jsou spíš slova a kdyby ses vrátila akorát by byl na koni, že jsi to nemyslela vážně. Vydrž a buď tvrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.3.11 19:17

Jo Jo také souhlasím. Být tebou tak se v žádném případě teď zpět nestěhuji, po tom všem. Čas ukáže, jestli to manžel myslí doopravdy tak musí dát důkaz a ne jen řeči. Pokud by se doopravdy dal dohromady tak to uvidíš a změní názor i rodiče. Teď to jsou spíš slova a kdyby ses vrátila akorát by byl na koni, že jsi to nemyslela vážně. Vydrž a buď tvrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.3.11 22:44
trumbelín píše:
Ahojky… Chci vám podat hlášení…manžel už lituje. Napsal mi dopis, kde si sype popel na hlavu. Ve zkratce, lituje toho, co se stalo a kam až to došlo! Chce nás zpátky… Samozřejmě jsem odmítla a řekla mu své… Ovšem holky, to jsou jen řeči :-( Já ho prostě pořád miluju- bohužel! Moje mamina mě dnes seřvala jak malou holku, že jsem se s ním sešla. Nikdy na mě ještě nikdo tak nekřičel jako ona! Co si prej lidi tady pomyslí a že pokud se k němu vrátím, ať zapomenu na ni… že už mě nikdy z žádných sraček tahat nebude atd atd. Že se kvůli nám tady vše stěhovalo a tak nějak naznačila, že jsme narušili jejich život..... No prostě nevím kudy kam! Pořád ještě to je a vždy bude táta našeho syna a nemůžu přeci dělat, že neexistuje a vymazat ho ze svého života… A jsem dospělá, ale rozum mi říká, že pokud si mám vybrat mezi rodiči a manželem, měla bych si vybrat rodiče…ty mi snad vždy podají pomocnou ruku, kdyby se něco stalo…na manžela bohužel spoleh není!! Jde mi ale spíš o to, jak mamině naznačit, aby se do mých věcí nemotala??!!! NE? ONA MI DALA ULTIMÁTUM!!! Buď ona, nebo manžel…

Trumbelínku, snažně tě prosím, nebuď blbá a NEVRACÉJ SE!! Ten chlap přišel o svoji služku, kuchařku, třeba i občasnou milenku, ale to co teďka říká není upřímné a nemyslí to vážně, jsou to jen řeči, fráze, které mají za cíl tě dostat zpátky do jeho moci!!

A jestli se k němu vrátíš, tak nezklameš jen rodiče, kteří ti pomáhají, drží tě nad vodou, věří ti, a kteří to mimochodem s tebou myslí dobře a jsou k tobě upřímní (souhlasím s tvoji mamkou, taky bych s tebou skončil, kdyby jsi mě takhle podrazila, jako máš v plánu je podrazit ty a podrážíš je…), ale zklameš i nás všechny tady na Emiminu, co ti fandíme a věříme, že to v klidu ustojíš, pokud neustojíš, budeš hořce litovat a já za sebe říkám, pak nám tu nechoď na oči a nebreš nám tu, protože si za to budeš moct sama… Ten chlap není chlap pro šťastný život, ale pro věčné trápení, celoživotní smutek a bolest… :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
25324
14.3.11 22:47
:
etatinek píše:
trumbelín píše:

Trumbelínku, snažně tě prosím, nebuď blbá a NEVRACÉJ SE!! Ten chlap přišel o svoji služku, kuchařku, třeba i občasnou milenku, ale to co teďka říká není upřímné a nemyslí to vážně, jsou to jen řeči, fráze, které mají za cíl tě dostat zpátky do jeho moci!!

A jestli se k němu vrátíš, tak nezklameš jen rodiče, kteří ti pomáhají, drží tě nad vodou, věří ti, a kteří to mimochodem s tebou myslí dobře a jsou k tobě upřímní (souhlasím s tvoji mamkou, taky bych s tebou skončil, kdyby jsi mě takhle podrazila, jako máš v plánu je podrazit ty a podrážíš je…), ale zklameš i nás všechny tady na Emiminu, co ti fandíme a věříme, že to v klidu ustojíš, pokud neustojíš, budeš hořce litovat a já za sebe říkám, pak nám tu nechoď na oči a nebreš nám tu, protože si za to budeš moct sama… Ten chlap není chlap pro šťastný život, ale pro věčné trápení, celoživotní smutek a bolest… :zed: :roll:
:huban: :huban: :huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.3.11 23:03

Ad zakladatelka - nevracej se! Nikdo neříká, že musíš chlapa „vyškrtnout ze svého života“. Jednou je to otec tvého dítěte, tak mu umožni s ním styk a komunikuj v přátelské rovině ohledně dítka. Ale jako životního partnera NE-EEE!

etatinek píše: …Já bych spíš říkal, že normální velký chlap patří do velkého auto, malý chlap ve velkém autě je stéjná pěst na oko, jako malá ženská v obrovském autě, víš?? :-P :lol:Žádnéj přesnéj typ nemám na mysli, ale BMW X5 do té kategorie aut pro ženy z mého pohledu opravdu nepatří… :wink: :oops:

Tak mě se líbí Audi Q7 a nebo BMW X6. Ještě že mám 180cm, takže výška OK, teď už jenom „vadí“, že jsme ženská… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí