Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
6.3.11 23:03

Je pravda, že jinej chlapby řek že jsme krávy a jde koukat na sport :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 23:04
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
marro to bych neříkala dvakrát.Zítra ho tam máš :lol: ,teda etatínka :lol:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.3.11 23:04

for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo? :lol: :lol: a vsadim se o flasku slivovice ze je a je a je :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1610
6.3.11 23:06
marra píše:
for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo? :lol: :lol: a vsadim se o flasku slivovice ze je a je a je :mrgreen: :mrgreen:

Snad by ses nezamilovala do ženský??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 23:06
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:
ale stejne je ten etatinek uzasnej,kdo by tady s nami vydrzel s tolika zenskya,sakra ja se snad zamiluji ci co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Checht, oba!! :lol: :-D

Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří… :-P :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:07
denca29 píše:
marra píše:
for Kamca,..ty to pises tak jako jasne ze etatka neni zenska,sakra ty uz si ho urcite videla bez trenyrek ze jo? :lol: :lol: a vsadim se o flasku slivovice ze je a je a je :mrgreen: :mrgreen:
Snad by ses nezamilovala do ženský??? :lol:

Hele, pokud by se měla do mě Marra zamilovat, tak pro mě za mě budu i ženská!! :lol: :-P

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 23:07
marra píše:

Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 23:08
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:
Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo. :lol:
:lol: a on si furt stěžuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.11 23:09
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:

Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří… :-P :lol:
**yla založena celkem nedávno-co si myslíte o tatkovi.Prý si někde někomu naložil a děláš na všechny chytrýho.Já se tě zastala jen z duvodu že nemám ráda veřejné pranýřování i když kus pravdy na tom bylo :lol:
bylo ti věnováno hodně stran,tak snad tě to potěší :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.11 23:10
denca29 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:
Bez trenýrek sem ho neviděla,je to pro mě moc mladej kluk,ale myslím že by se tu našlo pár samiček co by po něm skočilo. :lol:
:lol: a on si furt stěžuje.

on ještě totiž ve svém věku nepochopil že krása krásu nedělá,ale že 80% krásy je sebevědomí :lol: a nebo velké auto :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 23:12

to bude tím věkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 23:12
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
marra píše:

Hele a která diskuse byla o mě a byla smazána?? Že vo tom nevím?? A teda děkuji, jestli ses mě zastala, tak to si asi jediná… I když já být všemi vždy a všude milován a obdivován, tak nevím proč, ale tady se mi to nějak né a nedaří… :-P :lol:
**yla založena celkem nedávno-co si myslíte o tatkovi.Prý si někde někomu naložil a děláš na všechny chytrýho.Já se tě zastala jen z duvodu že nemám ráda veřejné pranýřování i když kus pravdy na tom bylo :lol:
bylo ti věnováno hodně stran,tak snad tě to potěší :lol:

8-o 8-o Cožeee?? A že o tom nic nevím?? 8-o 8-o Tos mi nemohla poslat vodkaz?? Sakra a mě by to tak děsně zajímalo… A proč byla smazána?? :cry: :-(

PS: Tak díky za upřímnost, ale ty mi stéjně tou pravdou děsně ubližuješ… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 23:13

a hlavně se řešilo že si prý jedinej kdo si tady dělá seznam s kym nemluví :lol: .Je to pravda? :lol:
Ten seznam pak byl nějak zveřejněn.Dost mě překvapilo že sem tam nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610

Teď to vypadá, že mu tenm věk závidím. No trošku jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí