Nechci druhé dítě, jsem divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.3.11 23:27
kamikaa píše:
Ahoj Kami :mavam: :mavam: no taky jsem koukala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,no ale stalo se :lol: .to je asi tím novým bytem,bo co? :mrgreen: :mrgreen: no už jsem to docela vstřebala,ale ještě to teda úplně ok není,tak snad to přijde :nevim: .No zvládnout to musíme vid? :-D a vy už taky do toho práskněte :mrgreen:
Kamča.dalmatinka píše:
kamikaa píše:
Já taky nechtěla ani náhodou :lol: :lol: a minimálně 8 let,vyhovovalo mi to,ale pak to na mě přišlo a dnes čekám třetí :lol: :lol: :lol: .Ale tvé pocity naprosto chápu a rozumím.třeba to přijde a třeba né,vždyt je to fuk :mrgreen: .Každopádně divná nejsi :mavam: :mavam:
Anonymní píše:
Ahoj,je tu ještě někdo stejně „divný“???Jen proto,že nechci druhé dítě…

Kami ty jo třetí 8-o to sem něco přehlédla :oops: :lol: a mám teda co dohánět :lol: .

Já chtěla jedno.pak se život tak zamotal a zkazil a otočil,že už mám vybraná jména a v létě se na to vrhneme :lol:

Ty jo tak to je taková novinka uplně nová :lol: :lol: Tak to moc potichu gratuluji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
4.3.11 23:35

Ja nechtela zadny a mam ctyri :mrgreen: , ,,nikdy nerikej nikdy,, asi na tom neco bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
4.3.11 23:53

Tak já do 27 jsem nechtěla děti vůbec, dnes mám dvě, jsem ráda, že je mám, nicméně chápu, když se někdo rozhodne mít dítě jenom jedno, není na tom nic divného, v dnešní době neustálého zdražování, to za chvíli ani jinak nepůjde, pokud bude chtít člověk dítěti zajistit slušnou životní úroven, je to i zcela pochopitelné, nesnáším řeči typu, no dnes jsou lidi sobci, dřív měli dětí třeba 5 a taky to šlo, otázka je za jakou cenu je měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.3.11 08:33

Jojo děvčata, uvidíte za několik let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě předsevzetí, že chci jen jedno vydrželo 13 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 08:34
monikalysa píše:
Jojo děvčata, uvidíte za několik let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě předsevzetí, že chci jen jedno vydrželo 13 let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je pravda,nikdy neříkej nikdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
5.3.11 09:00
Anonymní píše:
Ahoj,je tu ještě někdo stejně „divný“???Jen proto,že nechci druhé dítě…

ahoj,taky jsem rozhodnutá zůstat u jednoho!!!I manzel s tím souhlasí.sice nevím co bude za deset let :wink: ,ale teď jsme rozhodnuti že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.3.11 09:03

Taky nechci druhé (leda jen kdyby mi někdo zaručil, že to bude holka a bude zdravá :-D)

Ale tlak okolí je teda hustej, všicni se mě už hned po porodu ptali, kdy bude druhý a když slyšeli, že nikdy nebude - tak následoval smích, bo povýšené - však časem uvidíš.

Proč má okolí potřebu tak strašně řešit, kolik kdo má mít dětí? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.3.11 09:06

RyBANO obzvlášť miluju,když se na druhý dítě ptají bezdětný :zed: Moje gynekoložka mi vždy řekne,no však já se vám nedivím,že druhý NIKDY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A myslím,že je to tak zažitá otázka,že už se lidi ptají automaticky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.3.11 09:09
romype píše:
Tak já do 27 jsem nechtěla děti vůbec, dnes mám dvě, jsem ráda, že je mám, nicméně chápu, když se někdo rozhodne mít dítě jenom jedno, není na tom nic divného, v dnešní době neustálého zdražování, to za chvíli ani jinak nepůjde, pokud bude chtít člověk dítěti zajistit slušnou životní úroven, je to i zcela pochopitelné, nesnáším řeči typu, no dnes jsou lidi sobci, dřív měli dětí třeba 5 a taky to šlo, otázka je za jakou cenu je měli.

Toto stále slyším od kamarádek (bezdětných!)
Nějak nejsou ochotny pochopit, že chci pro svýho syna to nejlepší a prostě dvě děti bych v našem standardu neutáhla. A taky jsem sobec a nechci se uskromňovat i v našich věcech s manželem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
5.3.11 09:10

No to taky nesnáším.Věčné otázky a kdy bude to druhé?Jsem na to vyloženě alergická!!!Ať si každý hledí sebe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
5.3.11 11:12

Divná určitě nejsi. My čekáme první a chtěli bychom časem i druhé. Mě vytáčely otázky typu: „kdy bude svatba? A kdy bude mimi?“ Taky mě dost štve, když se někdo o mne otírá, že jsem jedináček a je to hrozné neštěstí. Mamka už nemohla mít děti a i kdybych byla jedináčkem cíleně, tak je po tom ostatním houby. Když jsem řekla, že chceme max. dvě, pokud to bude možné, protože jim chceme dopřát školu atd., to bylo. Ale však když náhodou bude třetí, tak se to nějak udělá a nesmíte je rozmazlovat atd. To, že chci mít peníze na jejich vzdělání, pokud budou chtít studovat je rozmazlování?

• Citovat
  • Upravit
48576
5.3.11 12:07

Asi sem divná,ale mě je uplně jedno kdo co říká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.3.11 12:31
Kamča.dalmatinka píše:

Jako mě je to taky v podstatě jedno, jen mě se.e dokola vysvětlovat proč to chci tak a né tak…a bohužel se tomu nedá vyhnout :lol: jako tomu vysvětlování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.11 12:45
RyBANA píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jako mě je to taky v podstatě jedno, jen mě se.e dokola vysvětlovat proč to chci tak a né tak…a bohužel se tomu nedá vyhnout :lol: jako tomu vysvětlování

Já ani nevysvětlujuJen řeknu na vše je čas a jestli bude nebude,plánujeme neplánujeme už neříkám. :lol:
Nesvěřuju se nikomu,takže už se nikdo ani neptá :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
5.3.11 12:49

divná?

Za svůj život jsme odpovědné. Zda budeš mít 1, 2, 8 je tvoje věc. Lidi toho nakecaj a přece se nebudu řídit dle druhých :-)
Mě je 29 mám roční dcerku a dřív jak do 35 druhé miminko nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí