Nechci druhé dítě, jsem divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.17 08:24
@Tableta píše:
Dcera má 2 a půl :)

To jsem byla taky jeste pro jedno :mrgreen: u me zmena ve 2r 9m :-) ale jak pisete, udelala za tu dobu velkou zmenu, je videt, ze vyrostla a da se s ni domluvit (sice ne vzdy, ale oproti drivejsku „pohoda“). Navic v noci spi, venku uz neco ujde atd. Sice si rikam, ze rozdil budou mit nejmene 4 roky, ale zase se nauci treba pomahat s miminkem a tak, to ji taky prospeje. Ja nez zblbnout ze 2 malych deti, tak jsem byla doted spise jen pro jedno, ale ted citim, ze se to zvladne…

• Citovat
  • Upravit
26273
13.12.17 08:52

Ja se pridam - stale jsem hlasala, ze jedno dite, vic ani omylem - syn byl hodne narocny. Ve 2,5l jeho veku jsme zjistili, ze to asi vazne chce partaka a ja si tehotenstvi opet uzivala. Ted mi tu spinka tydenni miminko a reknu vam… nemela jsem do toho jit :) Ale to jsem rikala i u prvniho. Jsem tyden po cisari, je mi dost zle, jsem nevyspala. Ale chlap je na tyden doma, je uzasna podpora. Starsi syn je do konce roku doma, tak je to narocnejsi, ale od noveho roku zase pujde do skolky, tak snad si odpocinu behem dopoledne.
Hrozne se tesim, az budou partaci, budou vyvadet lumparny a zlobit. Ja si to miminkovske obdobi strasne neuzivam, ale zpetne si rikam, jak rychle to vlastne vse utika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí