Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
16.12.15 13:51
@scentini píše:
@Kocicule mě taky udivuje, jak mluví o své starší holčičce. Samy negativa. Aby to jednou neskončilo tak, že dcerka bude říkat, že vztah s maminkou neni úplně nejlepší.

Ale nebude to její vina, ale vina toho, že ji nekojila do 15 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
16.12.15 13:58
@Terina89 píše:
Ale nebude to její vina, ale vina toho, že ji nekojila do 15 let. :mrgreen:

A jo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.12.15 16:49
@Vlkoška píše:
@Althya Resis tady, kdo jak je sobecký a pohodlný protože nekoji a sama pro svoji pohodlnost umlcujes roční dítě prsem. Psala jsi, že sis neporizovala dítě abys ho umlcovala kusem uměle hmoty, abys měla klid a přitom to samé děláš, umlcujes dítě prsem, aby měl klid manžel i ty. Je to stejný princip - prso, dudlik, láhev, ani jedno podle mě není nástroj na umlčování děti místo věnování se mu.

Proboha…ja se svemu diteti venuju. I ja jsem vzdy byla ta maminka, co si na hristi s dcerkou delala babovicky, houpala ji v houpacce, atd, zatimco ostatni matky tlachaly u kafe…detem neustale vymyslim program, jezdime na vylety, zaridila jsem jim krasne venkovni vyziti u nas na chalupe. Dite neumlcuju prsem! ted memu malemu rostou zuby, nechce ani jist a chce kojit, tak ho kojim casteji. Taky ma uz par dni rymu, kdyz mu odsaju nosik odsavackou, silene rve a casto chce pak prso, co je na tom spatneho? Se tu uz vzpamatujte, krome toho, ze kojim, tak zvladam spoustu dalsich veci vcetne sexu s manzelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
16.12.15 16:53
@Althya píše:
Proboha…ja se svemu diteti venuju. I ja jsem vzdy byla ta maminka, co si na hristi s dcerkou delala babovicky, houpala ji v houpacce, atd, zatimco ostatni matky tlachaly u kafe…detem neustale vymyslim program, jezdime na vylety, zaridila jsem jim krasne venkovni vyziti u nas na chalupe. Dite neumlcuju prsem! ted memu malemu rostou zuby, nechce ani jist a chce kojit, tak ho kojim casteji. Taky ma uz par dni rymu, kdyz mu odsaju nosik odsavackou, silene rve a casto chce pak prso, co je na tom spatneho? Se tu uz vzpamatujte, krome toho, ze kojim, tak zvladam spoustu dalsich veci vcetne sexu s manzelem
Že ty skrze děti lecis vlastní mindráky, viď.
  • Citovat
  • Upravit
1767
16.12.15 16:55

Jinak treba ta moje mati, ktera moc nefungovala, kdyz jsem byla mala, tak si sve chyby dobre uvedomila a jako babicka funguje skvele, ke vsem vnoucatum se chova moc hezky. A taky je jedna z mala z rodiny, ktera neustale vychvaluje me kontaktni rodicovstvi a podporuje me v tom. Take jsem nikdy netvrdila, ze bez klojeni neni vztah k diteti, jen ze ho muze hodne prodlouzit a je to proste takovy ten nadstandart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.12.15 16:57
@Mango_Lassi píše: Že ty skrze děti lecis vlastní mindráky, viď.

Ne, jen jim chci dat dobry zaklad do zivota a hlavne spoustu lasky a podpory. Jinak se loucim s touto diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
16.12.15 17:02
@Althya píše:
Jinak treba ta moje mati, ktera moc nefungovala, kdyz jsem byla mala, tak si sve chyby dobre uvedomila a jako babicka funguje skvele, ke vsem vnoucatum se chova moc hezky. A taky je jedna z mala z rodiny, ktera neustale vychvaluje me kontaktni rodicovstvi a podporuje me v tom. Take jsem nikdy netvrdila, ze bez klojeni neni vztah k diteti, jen ze ho muze hodne prodlouzit a je to proste takovy ten nadstandart.

jen aby tě děti nepřeklvapily, třeba v pubertě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
16.12.15 17:03
@Althya píše:

Najednou je to nadstandard, včera to byl podle tvých slov základ :lol:
No jo, prostě jsi nejlepší a lepší, než my všechny tady dohromady :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.12.15 19:26
@Lejaa píše:
No jo, prostě jsi nejlepší a lepší, než my všechny tady dohromady :jazyk:

Souhlasim, @Althya je proste nej a my jsme krkavci matky co ji nesahame ani po kotniky:-) Doufam, ze s touto diskuzi se opravdu rozlouci, protoze po tom co tu predvedla, at uz napise cokoliv, uz dojem ktery u me udelala nesmaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.12.15 20:25
@Althya píše:

A je zajimave jak najednou z chladneho vztahu s matkou se najednou vykloubila milujici babicka, ktera uvedomuje chyby sveho mladi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.12.15 10:44
@Lejaa píše:
No jo, prostě jsi nejlepší a lepší, než my všechny tady dohromady :jazyk:

Kojeni je zaklad. ALE pro vztah matka dite je podstatnych spousta jinych faktoru a kojeni je takovou tresnickou na dortu, uz to chapes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
17.12.15 10:45
@Kocicule píše:
A je zajimave jak najednou z chladneho vztahu s matkou se najednou vykloubila milujici babicka, ktera uvedomuje chyby sveho mladi

Co je na tom zvlastniho? Asi soudis podle sebe, ale nekteri lide svy chyby umi uznat a uz je neopakovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.12.15 10:53

Vztah matka x dítě je naprosto rozdílný od vztahu babička x vnouče. Nelze je srovnávat. Už proto, že babička může vnouče vrátit :mrgreen: Moje matka je jako matka taky ne úplně příkladná, ale jako babička je milionová. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.12.15 11:22
@Althya píše:
Kojeni je zaklad. ALE pro vztah matka dite je podstatnych spousta jinych faktoru a kojeni je takovou tresnickou na dortu, uz to chapes?

Jednou je to základ, pak třešnička na dortu.
Musíš v tom mít slušný hokej

• Citovat
  • Upravit
1767
17.12.15 12:20
@Mango_Lassi píše:
Jednou je to základ, pak třešnička na dortu.
Musíš v tom mít slušný hokej

Hokej v tom mas ty, nebo nerozumis psanemu textu. Doporucuji si tu mou vetu precist jeste jednou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová