Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@My Melody píše:
Ja o Cechach moc nevim, neziju u vas, mam info jen ze zahranici. Ja jen reagovala na tu diskuzi, ktera tu vznikla o lecich na covid. Proste zbytecne umirali lide a to nejen u vas, protoze nebyli leceni, nebyli vcas leceni a nebyli spravne leceni.
A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta. ![]()
@My Melody píše:
Ja nekde pisu, ze je to lecba??? jasne ze jsou to vystetreni! Jsou soucasti jejich protokolu.. Lecba je HCQ + AZT, IVM, antikoagulanty, kyslikoterapie, kortikoidy…Reaguj na to, co jsem napsala, ze mame vysledky, ze vcasna, zduraznuju VCASNA lecba zachrnuje zivoty. Ze pacient by mel byt co nejdriv vystrenej a lecenej a sledovanej.
Ale pro LÉČBU musíš mít prostor v nemocnicích. Jinak to prostě nejde. A to je ten problém. ![]()
Jako radši vakcínu než kdyby mi zjistili covida, automaticky nasazený kortikoidy, antiparazitika a další hovadiny. ![]()
@cecetka píše:
A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta.
Vždyť to tam doslova jmenuje.
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše. ![]()
@MrsNorris píše:
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše.
Vsem automaticky odcervovac? Nebo automaticky kortikoidy? To snad ne ![]()
@Bábrdl píše:
Napsala jsi, že když máš chřipku, tak tě léčí. Já jsem ti dokázala, že tě „léčí“ stejně, jako když máš covid.
Zásadní rozdíl jsem zaznamenala, že při covidu mě léčili po telefonu, při chřipce nebo jiné viróze mi poslechla průdušky.
@cecetka píše:
A jaka je ta spravna lecba? Zatim jsi popsala jen vysetreni pacienta.
Neumis cist, holka, ja ti to nebudu jedste jednou psat. Je to tam rozepsano.
@My Melody píše:
Neumis cist, holka, ja ti to nebudu jedste jednou psat. Je to tam rozepsano.
Takze vakciny v zadnem pripade, ale veterinarni leky, nebo kortikoidy, proti kterym biomatky tak broji, jsou v pohode? ![]()
@cecetka píše:
Vsem automaticky odcervovac? Nebo automaticky kortikoidy? To snad ne
Automaticky urcite ne, vyhodnoti se skore, predavsim jde o starsich, tusim nad 50, rizikovych, skratka kazdy pacient se vysetri, zhodnoti a lekar rozhodne o lecbe. Podepisou papir, protoze jde o off label.
Mmch, kotikoidy se nadavaji u vcasne antivirove lecby, ale pozdeji, kdyby se dali nazacatku, mohli by uskodit.
Pokud te zajima vic info, kontaktuj IHU v Marseille, maji kontakni mail, komunikuji i v anglistine. ![]()
@cecetka píše:
Takze vakciny v zadnem pripade, ale veterinarni leky, nebo kortikoidy, proti kterym biomatky tak broji, jsou v pohode?
Ty skutecne neumis cist, tohle nepochopeni textu je problem, protoze takhle nejde diskutovat. Furt dokola pisu, ze ockovani je o individualnim zvazeni rizika-benefitu. Kdyby mi bylo 60, mela bych curkovku, nebo hypertenzi, nebo co a byla bych obezni, ockovala bych se.
@Lily-of-the-valley píše:
Ale pro LÉČBU musíš mít prostor v nemocnicích. Jinak to prostě nejde. A to je ten problém.
Jako radši vakcínu než kdyby mi zjistili covida, automaticky nasazený kortikoidy, antiparazitika a další hovadiny.
Vcasna lecba je ambulatorni lecba.
Pak maji pro covidy napriklad jednodenni luzko, ( neumim to prelozit, proste luzko, kde paicent zustane nekolk hodin pocas dne). A pak luzka pro covidy vyzadujici hospitalizace.
@My Melody píše:
Ty skutecne neumis cist, tohle nepochopeni textu je problem, protoze takhle nejde diskutovat. Furt dokola pisu, ze ockovani je o individualnim zvazeni rizika-benefitu. Kdyby mi bylo 60, mela bych curkovku, nebo hypertenzi, nebo co a byla bych obezni, ockovala bych se.
Kdybych kdybych. Takovych kdybych tady bylo a uz nejsou mezi nami ![]()
Tvoji mluvou… kdyby lecba byla, tak se aplikuje. Vsechno jsou to pokusy a nikdo nevi, jake nasledky se projevi do budoucna ![]()
@MrsNorris píše:
Mně se zdá, že půlka lidí už ani nečte, jen píše.
Popsala to tu už milionkrát. ![]()
@cecetka píše:
Kdybych kdybych. Takovych kdybych tady bylo a uz nejsou mezi nami
Tvoji mluvou… kdyby lecba byla, tak se aplikuje. Vsechno jsou to pokusy a nikdo nevi, jake nasledky se projevi do budoucna
To ano. Vakcina je ovšem také pokus. A aplikuje se plošně, hystericky, pod bičem.
@Popeladym píše:
Popsala to tu už milionkrát.
Ano, porad stejne nesmysly…
Ja o Cechach moc nevim, neziju u vas, mam info jen ze zahranici. Ja jen reagovala na tu diskuzi, ktera tu vznikla o lecich na covid. Proste zbytecne umirali lide a to nejen u vas, protoze nebyli l vcas vysetreni, nebyli vcas leceni a nebyli spravne leceni.