Nechci očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
20.11.21 21:52

@Sonarka
Je fakt, že po druhé dávce byla reakce nejhorší. Obě jsem měla v březnu. A po moji druhé dávce muž za pár dní chytil Covida. Takže jsem s nima tehdy spadla do karantény začátkem dubna. Sice jsem očkovaná byla, ale bylo to v tom mezidobí. Jeho čeká druhá dávka teď koncem měsíce. Napřed nemohl. Pak se dohadoval, že nechce. Chytla to dcera. Takže byla další izolace. A teď má v prosinci vycestovat za hranice pracovně. Přišlo to dřív, než čekal. Spadne do izolace první dny v práci. Že nebude braný za komplet očkovaného, když pojedou. Až od půlky prosince bude 14 dní po druhé dávce. Datum odjezdu posunout nemůže. Ten má daný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.11.21 22:15
@Kelsey píše:
@Sonarka
Je fakt, že po druhé dávce byla reakce nejhorší. Obě jsem měla v březnu. A po moji druhé dávce muž za pár dní chytil Covida. Takže jsem s nima tehdy spadla do karantény začátkem dubna. Sice jsem očkovaná byla, ale bylo to v tom mezidobí. Jeho čeká druhá dávka teď koncem měsíce. Napřed nemohl. Pak se dohadoval, že nechce. Chytla to dcera. Takže byla další izolace. A teď má v prosinci vycestovat za hranice pracovně. Přišlo to dřív, než čekal. Spadne do izolace první dny v práci. Že nebude braný za komplet očkovaného, když pojedou. Až od půlky prosince bude 14 dní po druhé dávce. Datum odjezdu posunout nemůže. Ten má daný.

Jo cestování je druhá věc, proč to dělám.. To omezení mi vadilo… Restaurace a kina, mi srdce nervala… Ale to cestování ano…
Já budu tedy komplet očkovaná až 25. prosince… :) To budu 14 dní od druhé dávky…

• Citovat
  • Upravit
9
21.11.21 03:44

Podělím se o dnešní příhodu.

Vzal jsem děti do restaurace, sedli jsme si ke stolu a doufal jsem, že po mě chtít nic nebudou. No a pani číšnice říká, abych jí ukázal certifikát.

Tak jí říkám, že jsem jenom doprovod a že si nic objednávat nebudu, že objednávat si budou děti a ty se přece testovat nemusí. Nejdřív na mě zírala a pak na to přisoupila.

Děti měli pizzu na talíři a já jim občas ujedl. Nebo jsem dopil zbytek minárálky z falšky.

Dnes jsem si kompletně prostudoval ta nové opatření, co platí od pondělka a měl by to být legální postup.

Ty opatření připouští dvě varianty
1. restaurace hlída vstup
2. restaurace se táže hosta až poté, co si sedne ke stalo.

No a vlastně to opatření vám nezakazuje být v restauraci a nezakazuje si objednat dětem. Jen vás personál nesmí obsloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
21.11.21 07:02

@Toommaass Jsi odbojář! Chceš medaili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
21.11.21 07:12
@inkakřivák píše:
@Toommaass Jsi odbojář! Chceš medaili?

Je to rebel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
21.11.21 07:19
@cecetka píše:
Je to rebel :lol: :lol: :lol:

Je to hrdina a dostane řád před nastoupenou jednotkou. Určitě dělá odboj i doma. Pustí nahlas rádio, vleze pod peřinu a tam do tmy vykřikuje Vojtěch je debo, nebudu nosit roušky! Geroj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
21.11.21 08:47
@inkakřivák píše:
Je to hrdina a dostane řád před nastoupenou jednotkou. Určitě dělá odboj i doma. Pustí nahlas rádio, vleze pod peřinu a tam do tmy vykřikuje Vojtěch je debo, nebudu nosit roušky! Geroj!

já si to jako představuju, jdu do hospody, nesmím si tam nic dát. Tak objednám dětem a potají jim ujídám z talíře. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
21.11.21 09:12
@Arboretka píše:
já si to jako představuju, jdu do hospody, nesmím si tam nic dát. Tak objednám dětem a potají jim ujídám z talíře. Jakej zoufalej trotl musím být, abych tohle absolvovala?

jaký zoufalec, je to přece bojovník proti útlaku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
21.11.21 09:34
@vokishka píše:
jaký zoufalec, je to přece bojovník proti útlaku :mrgreen:

jo já jsem si to neuvědomila :mrgreen: Tak tomuhle panečku říkám boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.11.21 09:35
@Arboretka píše:

Proč hned urážky? :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
21.11.21 09:41

Co mě s..re je to, že kvůli neočkovaným koviďákům se zase omezuje běžná péče a operativa v nemocnicích - viz vyjádření Válka ze včerejška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
21.11.21 09:42
@Burj Chalifa píše:
Co mě s..re je to, že kvůli neočkovaným koviďákům se zase omezuje běžná péče a operativa v nemocnicích - viz vyjádření Válka ze včerejška.

Děláš, jak kdyby v nemocnicích byli jen neočkovaní :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.21 09:48
@Snorlaxik píše:
Děláš, jak kdyby v nemocnicích byli jen neočkovaní :roll:

Jako vážně? Dvacáté kolečko diskuze ohledně % z populace?

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
21.11.21 09:50
@Anonymní píše:
Jako vážně? Dvacáté kolečko diskuze ohledně % z populace?

Stydíš se za svůj názor?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.21 09:54
@Snorlaxik píše:
Stydíš se za svůj názor?

Ne. Ale mám tušení, že nepochopíš, a budu muset vytáhnout další informace o sobě a nechci aby mně tady poznal někdo z práce.
Proto prosím o zachování anonymu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí