Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@ontarova.stara píše:
Ale jistě, oddávala nás Houdová online. Moc pěkné to bylo a za lidovku. Pak jsme si opekli buřta a po svatební noci (Ontar vyhrál v mariáši na starostovi půlku viagry) jsme sedli na babetu a udělali si parádní svatební cestu do Pelhřimova. Na náměstí jsme si dali napůl grog a frčeli zase domů, nakrmit Azora s Felixem.
Musím říct, že takový krásný den bych přála každé, cítit se alespoň jeden den jako princezna ve své vlastní pohádce.
Ale já se ptal na původní verzi, ne na remake po letech, s virtuálními avatary a trikovými efekty á la ABBA. ![]()
@catch-22 píše:
Ale já se ptal na původní verzi, ne na remake po letech, s virtuálními avatary a trikovými efekty á la ABBA.
Jo takhle, ty chceš slyšet, jak mě tehdá Ontar zbouchnul na chmelu… ![]()
@ontarova.stara píše:
Jo takhle, ty chceš slyšet, jak mě tehdá Ontar zbouchnul na chmelu…
Ne, to už zfilmovali v roce 1964 a knižně to taky vyšlo. Jak říkám původní verzi, tu jak z toho zpovědníka šlehlo a pak se dal k satanistům.
Prosim, souvisi to s tematem jen trochu. Jde vam tecka? At delam, co delam, jsem cervena. Nova instalace nepomohla, aktualizovat nejde.
@Yorkmut píše:
Prosim, souvisi to s tematem jen trochu. Jde vam tecka? At delam, co delam, jsem cervena. Nova instalace nepomohla, aktualizovat nejde.
ja tez jsem cervena.
@Yorkmut píše:
Uz ty ockovany vypinaji? ![]()
@Yorkmut píše:
Zelená, právě teď
@Yorkmut @matkabagristy Mně ano, ale musela jsem v Google play aktualizovat appku.
O aktualizaci Tečky píšou na Twitteru
https://twitter.com/…596056428544
Doporučuju sledovat tento účet
Je videt, ze emimi zvladne vse. Jen jsem to zde napsala, zezelenala jsem
. Ted teda nefunguje emimino, tak nevim, co je vetsi ztrata
.
@ontarova.stara píše:
@Yorkmut @matkabagristy Mně ano, ale musela jsem v Google play aktualizovat appku.
mne to nejde, mam vic nez pul roku od ockovani. Jsem vypnuta
@matkabagristy píše:
mne to nejde, mam vic nez pul roku od ockovani. Jsem vypnuta
Tak dojdi večer s flaškou, Ontar ti píchne třetí dávku z rezerv ve sklepě a Mango ti to pak v Tečce nahodí.
Ale jistě, oddávala nás Houdová online z Bali. Moc pěkné to bylo a za lidovku. Pak jsme si opekli buřta a po svatební noci (Ontar vyhrál v mariáši na starostovi půlku viagry
) jsme sedli na babetu a udělali si parádní svatební cestu do Pelhřimova. Na náměstí jsme si dali napůl grog a frčeli zase domů, nakrmit Azora s Felixem.
Musím říct, že takový krásný den bych přála každé, cítit se alespoň jeden den jako princezna ve své vlastní pohádce.