Nechci půjčovat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
21.8.14 22:29

@a12 tak pokud by tchýně přišla k hrajícímu dítku v postýlce, vyndala si ho a chovala nebo se mu jinak věnovala, dítě by nebrečelo a bylo by spokojené, tak by mi to bylo zcela jedno. Mě třeba přijde důležité, aby babičky respektovali, pokud má dítě speciální dietní omezení, bere léky, dodržoval se režim a více méně podobné výchovné metody. V ostatním je beru jako sobě rovné osoby, které se dokáží o dítě postarat a neřeším.

To, že my někdo do toho kecá je věc druhá, naučila jsem se vyslechnout, zvážit a sdělit své rozhodnutí, jak se zachovám. Ráda si poslechnu názor, ale rozhodnutí je na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
21.8.14 22:35

@Nicalka, nádech-výdech, desetkrát dokola a máš vystaráno. V diskusích, které založíš, se prostě občas dočteš věci, které nechceš slyšet nebo které se Ti nelíbí.

Je to Tvoje dítě, zařiď se podle svého, nikdo Tě nenutí ani půjčovat, ani nepůjčovat. Ale když už se potřebuješ ptát na internetu na názory druhých, ušetři je potom svých dvaceti vykřičníků, když napíšou něco, co Ti nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
21.8.14 22:37

Myslím si, že tvoje pocity jsou normální. Je přirozený a správný, aby miminko bylo u mámy 24 hodin denně. Naše prvorozená tříletá je beze mně vyjímečně. Jen když chce, tak spí u babi. Jinak je furt s náma. Nidky jsem neměla potřebu jí někam strkat, abych si odpočinula. Druhorozenýmu synovi je 8 měsíců. Vůbec si neumím představit, že by byl někde beze mně. Max. s tátou na nákup a zpátky :-) Vyjímečný stav je, když ho dám večer spát a zajdu s kamarádkou na skleničku (jednou za dva měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
21.8.14 22:48

@a12 To já mám tak příšerný dítě, že jsem ráda, že si od něj odpočinu. Moc ho miluju, ale do miminka k sežrání má daleko. Jedině když spí :mrgreen: Ale čím je starší, tím je to s ním lepší. Od miminka je dost uřvaný. Až jsem přišla na to, že je to tím, že chce dělat věci na které ještě nemá. Naštěstí začal chodit, tak se nevzteká, že něco chce, ale že mu to nedovolím. No sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 22:49

Holky, holky.. clovek si sem jde „postezovat“ a dostane takovou sodu :mrgreen: ja jsem ten pripad kterej NECHCE pujcovat jak je v nazvu diskuse, ale pujcuje :mrgreen: akorat jsem cela navrla a nervozni co ten drobecek dela.. clovek se sem jde vypovidat protoze tchyni to nereknu nechci si delat zle.. a vy takhle na me :mrgreen: jinak mam problem jen u tchyne, nevim proc ale proste to tak je.. moje rodice znam celej zivot, tak je jasny ze k nim mam vetsi duveru.. s tim ze si malyho nekdo pochova nemam nejmensi problem kdyz nekdo prijede na navstevu nebo my nekam.. ale tchyni neznam zas tak dlouho i kdyz jsem s pritelem pres 6 let :mrgreen: tak v ni nemam takovou duveru a vadi mi kdyz se chova jako kdyby ho porodila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 22:52

@Lidym nas taky hodne brecel;-) nam trech tydnech furt jen rval, tchyne samozrejme volala priteli ze ho trapim hlady at mu dam nutrilon :mrgreen: pravdepodobne to byl rustovy spurt, takze jsem vytrvale kojila a kojim do ted.. malymu budou tri mesice, uz je hodnej, veselej, porad se smeje.. ale.. cca tri dny po vikendu u tchyne prozre :mrgreen: tak se porad jen nosi a nosi a doma by chtel taky a na to samozrejme cas nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
21.8.14 23:02

@a12 to je krásné, 3 měsíce. Mě řval do 10ti měsíců. taky jsem čekala, že po 3 měsících to bude dobré. já do doho zdravotní problémy… Jsem ráda, že je to za námi. Musím jít, malý řve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
21.8.14 23:02
@a12 píše:
vadi mi kdyz se chova jako kdyby ho porodila..

Inu… asi takhle… jestli budeš pokračovat způsobem, který jsi nastolila, tak za třicet let bude jiná žena s pláčem psát přesně totéž o Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 23:09

@Lidym :mrgreen: tak to malej v noci nastesti krasne spi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 23:11

@BohunkaP co mas jako na mysli? Prijde ti normalni ze ja mam poslouchat tchyni jak vychovavat myho syna jo? me prijde normalni kdyz se me mame zepta co mu ma dat nebo co muze.. a ne ze mi nekdo jinej bude rikat co mu mam dat ja nebo co muze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 23:13

@BohunkaP a taky nevim proc by jina zena takhle mela psat o me.. jak jsem psala vys, ja ji svyho syna pujcuju, nikdy jsem ji nerekla ani slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
21.8.14 23:21

@a12, podívej - kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. To je první a jediné, co mne při čtení Tvých příspěvků v této diskusi napadlo. Je mi z nich smutno… z Tebe smutno. Z té netolerance, neempatie, neschopnosti a neochoty vyjít byť jen o krok vstříc… ze všech Tvých výroků tady to úplně čiší.

Mám dvě děti.

Mladšího syna - a je mi úplně fyzicky špatně z představy, že si najde ženu, která ke mně bude přistupovat tímhle způsobem.

Starší dceru - a je mi úplně stejně fyzicky špatně, když si představím, že by jednou přistupovala ke své tchyni (mé vrstevnici, možná mé známé, kamarádce, kdoví, co život přinese…) tímhle způsobem.

To první bude smutné zjištění, které budu muset přijmout. To druhé bude MOJE děsivé selhání… udělám všechno pro to, abych jednou nemusela podobné nelaskavé, hlupácké, neempatické a krátkozraké výroky vůči matce jejího muže slyšet z úst mé dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
21.8.14 23:22
@a12 píše:
a taky nevim proc by jina zena takhle mela psat o me .. jak jsem psala vys, ja ji svyho syna pujcuju, nikdy jsem ji nerekla ani slovo…

víš, taky jednou budeš tchýně…a povahové rysy se se stářím nemění, jen „vylepšují“. Pokud jsi protivná už teď, bude to čím dál lepší a snacha se z tebe nejspíš potentočkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61113
21.8.14 23:26

@BohunkaP a ty znas moji tchyni ze takhle muzes mluvit? Jak muzes vedet ze ona je ta dobra a ja tak spatna? znas me, znas ji? neznas, tak nesud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
21.8.14 23:31
@a12 píše:
@BohunkaP a ty znas moji tchyni ze takhle muzes mluvit? Jak muzes vedet ze ona je ta dobra a ja tak spatna? znas me, znas ji? neznas, tak nesud..

Nikoho nesoudím, neznám Tebe ani Tvou tchyni. V této diskusi ses Ty nějak projevila - tuto diskusi (a Tvé příspěvky v ní) komentuji. Tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí