Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelen píše:
To je teda téma. Přečetla jsem prvních 5 stran a na 5. straně čtu-“ přestaňte řešit už ty kozy”, pak přeskočím na stranu 15 a tady se řeší zase ty kozyJinak k tématu- já jsem asi taky frigidní. Nadržená jsem pouze během ovulace, před menstruací a během všech dovolených bez dětí. Děti prostě unavují. Sex je pro mladé. My to ale máme s mužem oboustraně. Ve všední dny jsme unavení oba dva. Energie na to není. Jezdíme ale na takové milovací vzdělávací pobyty a tam nás to moc baví-je to takový mezinárodní program-probíhá to po celém světě-jmenuje se to Soul mate training. Celý den se medituje, tancuje, hodně se mluví o problémech ve vztahu a 2 x denně si pak partneři na pokoji zkouší nové techniky tantry. Nás to moc baví. Hodně párů se tam znovu do sebe zamiluje. Je to docela dojemné.
Pořídit si děti je vrcholem ne začátkem, takže prvně řádně vytrtkat a pak tvořit budoucí generace. ![]()
Trtkání samotné unavuje, když se dělá pořádně. Nemluvě o tom, že při ejakulaci odchází energie. ![]()
@Nenapravitelný píše:
@Calendulka
Pěkné![]()
![]()
to je super sobotní dopoledne
![]()
![]()
. Popcorn lupe v mikrovlnce. Tak další děvčata
![]()
![]()
![]()
@Calendulka píše:
Nemám zas až tak úžasné prsaAle zas to není takový děs, aby mě to odradilo od kojení případného dalšího dítěte
Aspoň se někdo pobaví…
![]()
(- 1)
Ať se nehádáte. ![]()
@růžový achát píše:
@Průzkumník Hele ten mínus za co?
Aby sis nemyslela, že si dokonalá. ![]()
@Marakuja píše:
Pět let kojení v kuse. Věk hrubo přes 40. Váha 50. A drží to, i když to vypustím z ohrady. Bože, to nám to tu mečííííí!!
Dal bych ti 1*, ale protože je fotka malá tak 1- ![]()
@Marakuja píše:
Já jsem asi mimo klasifikační škálu![]()
![]()
Máš na ně zbroják? ![]()
Je vidět, že ste veselé děvčice a tak to má být. ![]()
Až napumpuju klikama ty svoje, tak vám pošlu fotečku do sz. ![]()
@Marakuja píše:
To jsem měla před dětmi lentilky pod kobercem, takže u mě změna opravdu k lepšímu (pro kojofoby). Velmi pozvolné vysazování kojení. Myslím, ale že je to spíš dáno genetikou, pevností kůže. Nikdy se mi neudělala v těhotenství ani strie. Každá kůže na zátěž reaguje jinak. Spíš mě trochu štve, že si řada lidí myslím, že jsem si nechala vylepšit prsa. Dokonce se mě na to zeptala i moje mamka, jestli jsem nebyla na plastice.
Záleží i na výšce. Při 180 cm by byly akorát, při 160 cm jsou to melónky na hraní. ![]()
@růžový achát píše:
@Průzkumník Ale s potleskem!
Myslíš kliky s tlesknutím?
@Průzkumník píše:
Dal bych ti 1*, ale protože je fotka malá tak 1-
Kdyby byla větší, tak tu vyděsí návštěvníky
163
@růžový achát píše:
Warita by nám sem měla postnout svoje nevykojená prsa.
Jsem pro. Ale něco v barevné krajce (růžová, bílá, červená). ![]()
@Marakuja píše:
Kdyby byla větší, tak tu vyděsí návštěvníkypíše: Více
Neboj mě už zocelily místní feministky. ![]()
163 je akorát tak posadit si tě na klín. ![]()