Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co se soustředit na to, co bys chtěla a začala na tom pracovat? Začít něčím menším a to větší pak půjde lépe… ![]()
Jinak kamarádům snad není potřeba vysvětlovat, že na tom seš bídně a že se v tom prostě budeš chvíli plácat, ne?
Zakladatelko, a víš, co by tě udělalo šťastnou?
Ber to tak, že procházíš vypořádáváním svého dosaadního života. A máš před sebou tu úžasnou krásu hledání nových cest, po kterých se vydáš. je to jako dobrodružství, jako když dítě rozbaluje dárky od ježíška.
Bude dobře. Stačí chtít.
@Kač23 píše:
Něco podobného jsem měla taky, byly to rozhozené hormony
A co se s temu rozhozenymi hormny da delat?
@Kač23 píše:
Něco podobného jsem měla taky, byly to rozhozené hormony
Zkus si najít nový koníček, něco co tě bude opravdu bavit. Oživíš tím každodenní stereotyp, poznáš nové lidi se stejným zájmem a třeba i získáš nové přátelé, novou lásku.. ![]()
@Anonymní píše:
Zkus třeba nejdřív bylinky a tak podobně… a když nepomůže pak k doktorovi s hormony souvisí např. stítná žláza.. ![]()
Anebo zkus psychologa, pomuze to srovnat si hlavu a myslenky a ziskat nadhled.
Mě například na tohle pomáhal sport. Jít se někam vybít do fitka, na box nebo zaběhat, popř jít si někam sednout, pěkně se naparádit a neřešit žádné problém a děti. Být znovu po delší době takovou jako to bylo dřív. Jsou to sice povrchní rady, ale mě vždy ulevili ![]()
Nejsem typ, co by si lehce hledal kamaradky, ani maminky na materske. Proto si hodne vazim tech, ktere se semnou bavi a chodi se mnou a malou ven nebo do hernicek.
Jde o to, ze se v posledni dobe citim bez nalady. S partnetem mame problemy, ktere uz ale neresim. Uz jen cekame na rozvod. Sem rada, ze jdem od sebe. Jen mam dojem, ze muj zivot je nudna cesta a nikdy se mi nedari to, co bych chtela.