Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Já v úvodním příspěvku psala, že s tím mám potíže v zimě. V létě ve vedru lezu do sprchy třeba 3× denně. A taky mám víc energie. Ale tak to každý.
Jinak neřekla jsem to nikomu, ani psychiatrovi, ani psychologovi. To bych si radši jazyk ukousla, jak se za to stydím.
Kupovat na sebe si nic nechci, maximálně v kik, jinak je to drahé.
Já právě třeba začnu chodit plavat, běhat, nebo někam za kulturou, ale pak jsem tak vyčerpaná, že už se znovu nedokopu.
Verca
Jenže je blbost, stydět se říct něco psychologovi nebo psychiatrovi. Oni tě nebudou odsuzovat, chtějí ti pomoct, chtějí tě léčit. Je to hloupost, že jim neříkáš vše. Od toho k nim chodíš. Je to stejné, jako kdyby jsi se styděla ukázat pohlaví na gynekologii, chápeš?
Ne, já nemyslela spisovnou čestinu. Myslela jsem, jak jsem psala, gramatiku. Nevím, „třeba“
čárky. Nicméně, jak jsem psala dále, já to vnímám, ale osobně s tím problém nemám
![]()
@terien píše:
Píšu jak mluvím a mluvím, jak mi zobák narostl. Češtinu ovládám tak když to bude tvé přání, budu psát spisovnětakhle je mi to milejší a bližší. Jestli moje gramatika někoho drásá, tak ze zbytku emimi musí zobat ad, protože já píšu nespisovně, ale na iy dbám. Kdybych ty, co vyznávají příležitostnou hygienu nemusela čichat v MHD, v práci, u doktora, apod., tak by mi to bylo ukradený.
Promin,ale to je hnus teda…měla by ses co nejdříve vzapamatovat.Se divím,že ti ještě neutekl..
@Anonymní píše:
Ne, já nemyslela spisovnou čestinu. Myslela jsem, jak jsem psala, gramatiku. Nevím, „třeba“čárky. Nicméně, jak jsem psala dále, já to vnímám, ale osobně s tím problém nemám
![]()
@terien
Dobře, dám si na čárky zvlášť pozor. Nějak mi tedy uniká nit, ale budiž.
@Anonymní píše:
Mám.To tak, že je to nějaká další povinnost, ale tu po mě nikdo nutně nevyžaduje a já už nemám sil udělat něco pro sebe
Osobně si myslím, že zakopaný pes je v tomto vysvětlení. Zakladatelka má mnoho povinností, které jí hodně vyčerpávají. Všechny se týkají zaobstarání dětí, takže je prostě vykonává jako správná matka. A její vlastní,,údržba,, jí taky přijde jako povinnost a už na ni nemá sil. Myslím, že možná cesta je starat se o sebe kvůli sobě. Nikoliv protože je to běžný, nikoliv protože se to dělá každý, nikoliv kvůli tomu, že by se to mělo a je to prostě povinnost. Musíš to začít dělat kvůli sobě, že ty se budeš cítit lépe, protože si se učesala a namalovala, vysprchovala a navoněla, umyla si vlasy a použila krém na obličej… Zkus nebrat péči o sebe jako povinnost. Držím palce.
@Anonymní píše:Škoda, že jsi anonymní, u Tebe bych na správnou gramatiku dbala a dále si psala po svém. Takhle si tu budu připadat, jako kdybych na venkovskou zábavu přišla v honosné róbě, zlatem vyšívané a s korunkou ve vlasech. Ale co se dá dělat, pravdu díš, tak já se polepším.
Ne, já nemyslela spisovnou čestinu. Myslela jsem, jak jsem psala, gramatiku. Nevím, „třeba“čárky. Nicméně, jak jsem psala dále, já to vnímám, ale osobně s tím problém nemám
![]()
@terien
@Anonymní píše:
U nás sex není už 6 let, ale ještě pořád žijemenení to nejdůležitější v životě. Manžel má zdravotní důvody.
Edit: Beru příspěvek zpět, později v diskuzi se to vysvětlilo.
@Deneriss píše:
Taky nechápu. Já se vždy naopak těším do horke sprchy v zimě. Miluju horkou sprchu jeee.
Já tedy preferuji vanu.. Je to relax
@Anonymní píše:
Promin,ale to je hnus teda…měla by ses co nejdříve vzapamatovat.Se divím,že ti ještě neutekl..
Dle popisu by o nic nepřišla