Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše: Více
Ano, a jak editla svůj příspěvek o kousek výše, přála bych takovým lidem zažít ve svém soukromí byť jen zlomek týrání, které rozdávali. Ale nikdy ne nějakou nemoc nebo nemohoucnost, kterou by obtěžovali a úkolovali to okolí. To už je zase spíš trest pro ty oběti.
Zakladatelku chápu, ona i tchýně je v podstatě cizí osoba, ale je tam zas to, že její nemoc bolestivě zasahuje jejího muže - a to by se mi taky nelíbilo… Muž si s ní patrně zažil své, toto si nezaslouží.
@SaxaL A proč by tím měli obtěžovat nebo úkolovat okolí? Tak se prostě nenechám a o daného člověka se nepostarám. Ale je mi jasné, že tohle všichni nedokážou. Já ano…
@inkakřivák píše: Více
Vzdyt ona nepíše, ze ma radost, jen ze karma je zdarma. To ze tchyně vychovala svoje dite byla její povinnost, ne nějaký svatý čin.
@brisco píše: Více
jo, zadostiučinění hlavně pro děti, že uvidí, jak jejich babička pomalu chřadne a umírá a pak budou bez ní…toto se opravdu přeje matce muže, kterého miluju a vlastním dětem? ![]()
@Keyllah
I žena je autonomní bytost s nárokem na svoje vlastní pocity a názory. ![]()
však klidně, pokud nějaká matka toto přeje svým dětem a členům rodiny, má na to samozřejmě právo a já ho jí ani tobě nebudu v žádném případě upírat
jen si o takových ženách pomyslím svoje a ano, jak psala dotyčná, karma je zdarma…
@SaxaL píše: Více
Je mi moc líto, co tě potkalo
jsou věci, které by neměl nikdo zažít. A taky nechci nic vědět o životě těch, co mi ublížili. Odpouštím, nezapomínám, ale nikomu nic zlého nepřeju.
@Keyllah píše: Více
Za předpokladu že karma existuje, pak má jiste dost práce s těmi, co ty karcinogeny (novičok, plutonium…) lidem do kafe opravdu sypou.
@Alušáček píše: Více
Jelikož píše „na každou svini se vaří voda…karma je zdarma“ tak mi to evokuje potěšení/ zadostiučinění z nemoci dotyčné.
Ale má pravdu. Karma je zdarma. Nebo - li česky „co zaseješ, to sklidíš“. Je dobré to mít na paměti.
Přesně tohle vypovídá o lidech. Zakladatelko ty jsi stejně ošklivá jako tvoje tchyne. Nemáte si co vyčítat.
@SaxaL píše: VíceÚdajně (!!!) po smrti člověk zažívá emoce, které způsoboval druhým.
To jsou jedy, ne karcinogeny. A ani těm nepřeju rakovinu. Spravedlivý soud a spravedlivý trest. To jim přeju.