Nedonošená miminka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka.Cardova@seznam.cz
24.10.13 15:10

Nedonošené mimčo

Reaguji na sloupeček „Filipkorenatky“.
Honzík se narodil 7.6.2010 v 31 týdnu a vážil 1400g a měřil 38cm, byl asi tři týdny v inkubátoru a pak na pokuji v postýlce, dojížděla jsem za ním skoro každý den i s mlíčkem, přímo s ním na jednom pokoji jsem byla jednu noc a pak nás 22.7.2010 pustili domů. Prošli jsme si pouze jen preventivní vyšetření, mozek, plíce, srdce, naštěstí vše v pořádku, na neurologii jsme jezdili do dvou let. Doporučuji časem( asi od září 2010) cvičit Vojtovu metodu, nebylo to na popud lékařů, ale já sama od sebe jsem s tím začala chodit za rehab. sestřičkou a moc nám to pomohlo ve vývoji. Teď jsou mu tři roky a 4 měsíce, chodíme normálně do školky a je to rarášek, který už ví, jak na taťku a mamku :-))
Moc držíme palce, kdyby byla potřeba nějaká rada, tak klidně na adresu **@seznam.cz.

• Citovat
  • Upravit
Jitka.Cardova@seznam.cz
24.10.13 15:16

Filipkorenatka:

Vlastně jsem chtěla ještě napsat, že krásně přibíráte, je to vše na dobré cestě a jestli sám krásně dýchá, tak je to otázka jen pár dnů a pofrčíte domů. Kojila jsem do 3 měsíců a pak to s lahvičky pro něho bylo rychlejší tak mě už nechtěl.
A v jaké porodnici jste? Jestli se mohu zeptat? My jsme byli moc spokojený v Hradci Králové :palec:

• Citovat
  • Upravit
1908
25.10.13 09:04

Taky jsme byli ve FN HK a spokojenost :palec:

@Jitka píše:
Filipkorenatka:

Vlastně jsem chtěla ještě napsat, že krásně přibíráte, je to vše na dobré cestě a jestli sám krásně dýchá, tak je to otázka jen pár dnů a pofrčíte domů. Kojila jsem do 3 měsíců a pak to s lahvičky pro něho bylo rychlejší tak mě už nechtěl.
A v jaké porodnici jste? Jestli se mohu zeptat? My jsme byli moc spokojený v Hradci Králové :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.13 10:36

Kryštůfek se narodil 33+6. Měl dvě kila. Byla to dřina, než se naučil pít z prsu. Krmila jsem ho stříkačkou a odstříkaným mlékem. Záleží na tom, v jaký jste porodnici. My jsme byli v Praze u Apolináře a tam jsme se dopracovali až ke kojení. Měl silnou žloutenku tak jsme tam byli měsíc. Ale nemusíš se ničeho bát. Všechno to určitě dožene, když nepotřebuje ani přístroje :)
My máme tři měsíce korigovaného věku, má skoro šest kilo. Tak hodně trpěivosti a ať už jste spolu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová