Hledám kamarádku na společné hubnutí on-line

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
21.10.13 14:38

Hledám kamarádku na společné hubnutí on-line

Ahoj, najde se tu nějaká maminka, která po porodu nemůže shodit nabyté kila stejně jako já? Dítě už má rok a já si každé pondělí, každého prvního v měsíci, prostě pořád říkám - DNES ZAČNU HUBNOUT. Vždycky jsem byla trochu silnější, ale po porodu mi zůstalo 10 kilo navrch, a alespoň ty bych potřebovala shodit, ale nemůžu se k tomu dokopat. Ujíždím na sladkém, jím večer až dám malého spát, protože konečně mám KLID…Tak si říkám, že bych tady mohla najít podporu a společné by jsme nějaké to kilčo shodily. Vím jak, už jsem zhubla v minulosti 10kg bez nabrání zpět, jen mi teď chybí ta odvaha začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3425
21.10.13 14:42

Ahoj, já se klidně přidám :) Děti mám dvě a mladší bude mít už dva roky. Mám navíc 6kg a taky s tím nemůžu nějak pohnout. Největší problém je u mě břicho. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 14:44

Holky taky bych se přidala malá bude mít v prosinci 2 roky a ty kila nějak nechtějí jít dolů že by to bylo těma čokoládkama po osmé večer? :think: :lol: asi jo takže pokud tu bude někdo kdo mi zato vždycky nadá budu jen ráda :D jinak odkud holky jste? já z Dětmarovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.10.13 14:46

Já jsem z Prahy. Už nějakou dobu se snažím, i cvičím a nic. Sladké taky musím omezit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 14:48

Já dneska udělala to že si od rána píšu co všechno jím, co se týká toho cvičení někam se dostat nemám moc jak chtěla bych cvičit doma ale nějak nevím čím začít :D to sladké je kruté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 14:52

Já jsem ze Zlína, jsem ráda že nejsem sama:-) Já jsem zase ráno začala a po obědě jsem se vrhla na sušenky :zed: Mám ráda ten klid, když malý usne, ať už večer nebo po obědě a pak slavím… Cvičení doma mě nebaví, tak jsem začala jednou týdně chodit na cvičení s holkama, ale to je asi málo. Mám nejvíc břicho, dnes se mě děda ptal jestli jsem v jiném stavu :pocitac: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 14:54

Holky a budeme si říkat i váhu? Vy určitě vážíte 50Kilo i s botama a já tady budu na ostudu… Mohly by jsme si každý večer napsat, co budeme druhý den jíst a navrhnout nějaké cvičení, co Vy na to? Třeba aspon sklapovačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 14:55

@Martiiina
a nelitovala jsi náhodou toho že zrovna nemáš v ruce odjištěný granát? :D :D já nedávno něco podobného fotili jsme rodinné fotky u fotografky a když jsem je dala na FB tak se mě sestřenka zeptala jestli čekám druhé… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.10.13 15:02

Ahoj holky ja dnes začala s jill a se spravným jídelníčkem. Já mám problem že jsem líná se najíst spíš si teda jidlo chystat :D ale už stím musím něco udělat.
Co uzavřená skupina? Nechcou se mi tu veřejně probírat moje špeky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.10.13 15:03

Nebo co se spustit do skype cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 15:07

No, to samé, děda si myslel že čekám druhé…On mi totiž zůstal takový ten „dolní špek“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 15:08

Ahoj, a jak se udělá uzavřená skupina? Poprvé jsem vůbec vytvořila diskuzi a moc to ještě neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.10.13 15:16

Ahoj, ja bych se teda taky pridala, malej ma dva a pul roku a speky mam furt stejny? snazim se jist pravidelne mam stazenej jidelnicek podle havlicka a obcas cvicim ale vysledek nic moc, je fakt, ze jsem po intenzivnejsim cviceni nezhubla ani kg ale spevnila jse se, nejvic me stve dolni špek na břiše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 15:22

A jaký je ten jídelníček podle Havlíčka? Na jste to co jíte jsem se občas dívala, ale nikde jsem pak v reálu ten jídelníček nenašla. Já jsem po porodu zhubla 5kg tak, že jsem jedla pravidelně, menší porce, a každý den bílé maso, někdy i rybu, když jsem měla chuť na sladké, tak jsem si dala pár kuliček hrozna, hodně jsem pila…Fungovalo to. Vydrželo mi to měsíc, pak někdo slavil - dala jsem si kousek dortu a už to jelo-jedla jsem zase jako dřív. ALe nenabrala jsem je zpátky. No a teď bych zase ráda najela na něco takového, ale já nejsem schopná začít, furt mám hlad i chuť, už jsem přestala i kojit, tak kde je potom problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 15:29

@lucikga
taky jsem měla stažený jídelníček podle Havlíčka a jela podle něj 2 měsíce a nic, ono je to prý těžko protože on ty jídelníčky staví na míru a co sedne jednomu nesedí druhému atd… tak už podle něj nejedu a jedu si 6× denně jídlo menší porce a hlavně zdravé věci… v pátek byl v hyde parku na ČT doporučuji kouknout objasnil co to znamená pojem zdravá výživa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová