Hledám kamarádku na společné hubnutí on-line

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
21.10.13 21:46

@lucikga
to rozhodně jsou tam recepty které by mě jinak asi nenapadly :D díky němu jsem mnohem více začala používat věci jako pohanka, cizrna a zkoušela jsem si šmakouna a můžu říct že ač jsem se na začátku netvářila tak mi skutečně zachutnal, mají být snad i nějaké párečky šmakoun, dají se koupit ve zdravé výživě ale zatím jsem je nezkoušela, jinak u nás se doma hodně jí těstoviny miluju je já i malá a začali jsme používat semolinové a chuťově je to vážně někde jinde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 21:47

@antche
to já taky doufám že mi to díky téhle diskuzi vydrží déle :D nejdéle jsem to vydržela 2 měsíce a to mi dalo hoooodně zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 08:38

@Lorr Jej, tos mě potěšila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 08:40

Holky, tak jsem se ráno zvážila a začínám. CO jste měly na zdravou snídani? S tou mám vždycky problém. Nic mě nenapadá. Už jsem zkoušela všechno možné, tak poraďte co si dáváte Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 08:40
@Lorr píše:
@antche
to já taky doufám že mi to díky téhle diskuzi vydrží déle :D nejdéle jsem to vydržela 2 měsíce a to mi dalo hoooodně zabrat :D

A tak y doufám že díky Vám vydržím, ale chtělo by to nějaké pravidla… Jinak mě to nedonutí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.10.13 08:45

Tak já snídaně jablko se zakysanou smetanou a ořechy :D a čaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
22.10.13 09:03

Já nemám ráda sladké snídaně, tak snídám každý den krajíc celozrnného chleba. Někdy s Lučinou, někdy s plátkovým sýrem, někdy jen s máslem no a k tomu zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.10.13 09:07

@Klára
já taky neměla ráda sladké na snídani, ale zjistila jsem že ovoce s ořechy mi dodá docela hodně energie na dopoledne a začalo mi chutnat :D na dopolední sváču mám dneska celozrnné housky, lučinu a rajčátka vše domácí výroba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.10.13 09:22

A zrovna jsem přišla na jeden svůj prohřešek o kterém vím že se ho nedokážu a upřímně asi ani nechci zbavit, a to ranní kafíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.10.13 10:21

AHOJ SICE jsem skupinu vytvořila ale vubec nic mi o schvalení nepřišlo. holky máte skype?? co udělat jen pro nás společnou konverzaci tam. Nebude to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 10:27

Děkuju za typy, já jsem dnes snídala banán, protože mě fantazie opustila a taky musím na nákup :roll: Ale ty ořechy jsou dobrý nápad, jaké přesně? Dělá to tak i moje mamka a je jak lunt. A holky, vážily jste se ráno? Já jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 10:29

A jak to děláte s obědem? Já vařím pro manžela a syna, tak někdy vařím zdravě pro všechny, ale vzhledem k tomu že manžel fyzicky tvrdě pracuje dopoledne i odpoledne, potřebuje „chlapské“ jídlo, takže občas musím vařit zvlášť a to mě moc nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.10.13 10:34

Jinak na pití piju čistou vodu a kae nepiju, což je velké plus si myslím, moje úchylka je čokoláda. Na té úplně ujíždím. A vzdát se jí je vždycky strašně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.10.13 12:37

@zinuška
co se týká toho skypu tak záleží jak chtějí ostatní holky…mě je to celkem jedno :D mě nedělá problém přiznat že jsem tlustá, hlavní je že se s tím snažím něco udělat :D

@Martiiina
momentálně jím vlašské ořechy (taťka mi jich donesl celý pytel :D) ale objevila jsem super stránku www.mixit.cz takže po chlapově výplatě to zkusím :D jinak taky piju vodu i zelený čaj :D a obědy no snažím se zdravě ale né vždy to vyjde tak to kompenzuju asi tunou čerstvé zeleniny vždycky :D ale to kafíčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.10.13 12:40

Tak moje snidane bio jogurt s vločkami, valila jsem s malym do krouzku tak jsem z blajzla suhy rohli, obed pohankova pol. a vaře. brambor s kefirem :)
včera večer jsem cvičila lilo se ze me :oops: :nevim: tak jsem si rikala, ze musim mit i pohyb, co se ji po cviceni-bilkoviny maso-jogurt??? to nevim moc dobre a co jist pred cvičenim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová