Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I když já jednou jím zdravě pak zase ne atd.
potřebuju někoho kdo mi bude říkat tytyty to nesmíš ![]()
Já taky občas jím zdravě a do toho si manžel vytáhne brambůrky v 9 večer a jsem namydlená…Jak navrhujete, aby jsme „spolupracovaly“? Protože co jsem se dívala, podobné snahy v diskuzích po pár dnesch zanikly. Já bych navrhovala hubnutí do Vánoc, každá mít svůj cíl a každé pondělí vážení- a buď by jsme se pochválily nebo si vynadaly, jinak si budem psát rady, tipy, recepty… Co Vy na to?
Už jsem skupinu vytvořila až bude schválena pošlu odkaz dělam ji poprvé tak snad to pujde ![]()
Jé děkuju, já to tu hledám a nic
Holky tak večer se zase ozvu, zatím to pořeště jak budeme hubnout ![]()
Já cvičím druhý týden tu jillian, co tu frčí. A před tím jsem 4 měsíce chodila cvičit do expresky, ale to nemělo žádný efekt
Nejvíce na mě platí běh, musím se zase dokopat. Jinak já jím celkem zdravě, až na to sladké, piju jen vodu, pečivo jen celozrnné, hodně ovoce a zeleniny, snažím se i pravidelně, ale prostě to nejde a nejde dolů. Možná bude problém c tom, že jsem vegetarián a mám málo bílkovin, ale já nesnáším luštěniny a jen z mléčných výrobků mi to asi nestačí
Tak teď mám za cíl hlavně zpevňovat a psychicky se uklidnit, protože už mě to dost deptá a motivace mizí…jinak měřím 161cm a vážím 66kg.
Ahoj mám úplně stejný problém po porodu mi zůstalo 12 kg a chtěla bych se jich zbavit, ale nejde to.
Strašně si ujíždím na sladkém jsem na něm doslova závislá. Nejvíc jím samozdřejmě na noc to malej usne a mám konečně čas se v klidu najíst a vždycky to samozdřejmě završím něčím sladkým.
Už mám pocit, že snad nikdy nezhubnu…Má váha je momentálně 74 kg. ![]()
Za vytvoření skupiny @zinuška palec nahoru
a jinak souhlasím s tím že nejlepší by bylo dát si jasný cíl a pravidelné zveřejňování výsledků ![]()
Myslím že už jen to zveřejňování nás donutí se snažit a poctivě pravidelně jíst
teda mě aspoň určitě ![]()
@Klára
taky si nedělám kdoví jaké iluze
ale co i snaha se cení a i kdybych neměla zhubnout tak si minimálně vylepším jídelníček
a snížím riziko infarktu
![]()
Jinak jsem někde četla že často je tělo hodně zavodněné a nejlepší na odvodnění je zelený čaj
tak už od včera piju
a lítám na záchod ![]()
Holky…Kdybych tak měla Vaši váhu, tak tu ani nejsem…Je tu i někdo kdo váží víc? ![]()
@Lorr píše:
Jinak jsem někde četla že často je tělo hodně zavodněné a nejlepší na odvodnění je zelený čajtak už od včera piju
a lítám na záchod
to je super
denne konvici zel. čaje ![]()
ten jidelniček je inspirující človek ví počem sáhnout,
dnes to mám trochu blby snedla jsem asi 5kousku sušenek
![]()
Holky mohla bych se taky přidat tiše doufám, že vydržím dýl než týden:-)