Hledám kamarádku na společné hubnutí on-line

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
21.10.13 15:31

I když já jednou jím zdravě pak zase ne atd. :D potřebuju někoho kdo mi bude říkat tytyty to nesmíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 15:35

Já taky občas jím zdravě a do toho si manžel vytáhne brambůrky v 9 večer a jsem namydlená…Jak navrhujete, aby jsme „spolupracovaly“? Protože co jsem se dívala, podobné snahy v diskuzích po pár dnesch zanikly. Já bych navrhovala hubnutí do Vánoc, každá mít svůj cíl a každé pondělí vážení- a buď by jsme se pochválily nebo si vynadaly, jinak si budem psát rady, tipy, recepty… Co Vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.10.13 15:35

Už jsem skupinu vytvořila až bude schválena pošlu odkaz dělam ji poprvé tak snad to pujde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 15:40

Jé děkuju, já to tu hledám a nic :-) Holky tak večer se zase ozvu, zatím to pořeště jak budeme hubnout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.10.13 15:46

Já cvičím druhý týden tu jillian, co tu frčí. A před tím jsem 4 měsíce chodila cvičit do expresky, ale to nemělo žádný efekt :pocitac: Nejvíce na mě platí běh, musím se zase dokopat. Jinak já jím celkem zdravě, až na to sladké, piju jen vodu, pečivo jen celozrnné, hodně ovoce a zeleniny, snažím se i pravidelně, ale prostě to nejde a nejde dolů. Možná bude problém c tom, že jsem vegetarián a mám málo bílkovin, ale já nesnáším luštěniny a jen z mléčných výrobků mi to asi nestačí :nevim: Tak teď mám za cíl hlavně zpevňovat a psychicky se uklidnit, protože už mě to dost deptá a motivace mizí…jinak měřím 161cm a vážím 66kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
21.10.13 15:46

Ahoj mám úplně stejný problém po porodu mi zůstalo 12 kg a chtěla bych se jich zbavit, ale nejde to. :zed: Strašně si ujíždím na sladkém jsem na něm doslova závislá. Nejvíc jím samozdřejmě na noc to malej usne a mám konečně čas se v klidu najíst a vždycky to samozdřejmě završím něčím sladkým. :roll: Už mám pocit, že snad nikdy nezhubnu…Má váha je momentálně 74 kg. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 15:47

Za vytvoření skupiny @zinuška palec nahoru :D a jinak souhlasím s tím že nejlepší by bylo dát si jasný cíl a pravidelné zveřejňování výsledků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.10.13 15:48

No jen abych měla vůbec nějaké výsledky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 15:48

Myslím že už jen to zveřejňování nás donutí se snažit a poctivě pravidelně jíst :D teda mě aspoň určitě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 15:51

@Klára
taky si nedělám kdoví jaké iluze :D ale co i snaha se cení a i kdybych neměla zhubnout tak si minimálně vylepším jídelníček :D a snížím riziko infarktu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 15:53

Jinak jsem někde četla že často je tělo hodně zavodněné a nejlepší na odvodnění je zelený čaj :D tak už od včera piju :D a lítám na záchod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.10.13 18:22

Holky…Kdybych tak měla Vaši váhu, tak tu ani nejsem…Je tu i někdo kdo váží víc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
21.10.13 18:57
@Lorr píše:
Jinak jsem někde četla že často je tělo hodně zavodněné a nejlepší na odvodnění je zelený čaj :D tak už od včera piju :D a lítám na záchod :D

to je super :) denne konvici zel. čaje :)
ten jidelniček je inspirující človek ví počem sáhnout,
dnes to mám trochu blby snedla jsem asi 5kousku sušenek :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
21.10.13 21:32

@Martiiina
jááááááááááááááááááááááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.10.13 21:44

Holky mohla bych se taky přidat tiše doufám, že vydržím dýl než týden:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová