Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oběd vařím stejný pro všechny, chlapovi to naštěstí nevadí ( o víkendech ) a syn je má ve škole. Vařím celkem zdravě, hodně zeleniny, celozrnné těstoviny a rýži, jáhly, brambory, pohanku, zeleninové polévky…k večeři mám každý den salát a ke svačinám ovoce. Jdu na Jill a večer běhat
.
@Klára Ahoj, já jsem taky z Prahy a mám to hodně podobné…jíme zdravě, cvičím..ale kg nejdou, nevím, co s tím…Jsem aktivní, pořád někde v tahu, přemýšlím, co s malou, ted jsem nakonec našla cvičení s hlídáním malých dětí(naší je 16 měs) za 30 Kč na hodinu, tak druhý týden chodím tam…
@123ivča píše:
@Klára Ahoj, já jsem taky z Prahy a mám to hodně podobné…jíme zdravě, cvičím..ale kg nejdou, nevím, co s tím…Jsem aktivní, pořád někde v tahu, přemýšlím, co s malou, ted jsem nakonec našla cvičení s hlídáním malých dětí(naší je 16 měs) za 30 Kč na hodinu, tak druhý týden chodím tam…
A odkud jsi? Je to dost demotivující, co?
Já vkládám velké naděje do běhání, konečně jsem našla parťačku. Lépe se mi běhá ve dvou - jsem klidnější, kvůli pobíhajícím psům. Minulý rok po mě totiž jeden vystartoval a mě to nějak vyděsilo, že od té doby mám blok vyběhnout sama
.
@Klára Jsem z Letňan, také bych potřebovala parťáka, dřív jsem běhala, ale jak jsem na běhání sama, tak dlouho nevydržím…
Ahoj holky, tak jak jste na tom, dodrzujete vse co jste si rekli…
ja se snazim i kdyz me vcera vecer popadl hlad vzala jsem si par koleček šunky a bily jogurt a preslo to,
nevíte nekdo kde se objednava u dr. havlíčka??? a kolik to stoji??? nebo preplaci to pojistovna??
Ahoj, dodržujeme a hubnutí online - když na to nejsem sama - mi fakt jde, hlásím úbytek cca 2,5kg:-) Akorát jsme se odsud přesunuli na FB:-)
Ahooj holky rada bych se přidala sem z Bílovic nad Svitavou je to cca 2km od Brna začala sem behat… ted bych chtela začít ješte chodit do bazenu.. nechce se nekdo pridat? opravdu se me nechce samotne
kamaradka nema moc času byla bych moc rada… třeba aji zumba apod. sporty..:) mam roční holčičku a od porodu se me nejak nedaří zhubnout..
a jak se říka ve dvouch se to lepe tahne
(třeba i ve více..:-) ) a je větší inspirace… budu se moc tešit ahoj.. ![]()
Ahooj holky rada bych se přidala sem z Bílovic nad Svitavou je to cca 2km od Brna začala sem behat… ted bych chtela začít ješte chodit do bazenu.. nechce se nekdo pridat? opravdu se me nechce samotne :( kamaradka nema moc času byla bych moc rada… třeba aji zumba apod. sporty..:) mam roční holčičku a od porodu se me nejak nedaří zhubnout.. :( a jak se říka ve dvouch se to lepe tahne :) (třeba i ve více..:-) ) a je větší inspirace… budu se moc tešit ahoj.. :)
Najde se tu nějaká taková, která chce opravdu zhubnout a vzájemně se u toho podporovat?? ![]()
Najdi si diskuzi: Hubnutí, kdo to toho půjde se mnou? a napiš Teddince, jestli by Tě vzala k nám do skupiny. Začly jsme 1.10. a docela nám to jde.
Ahoj, hledám kámošku na hubnutí které by nevadilo, že jsem vegan/vitarián a která jako já potřebuje podpořit v motivaci a sdílet nějaké ty fígle. Iděálně takovou, která už něco odhubla a už to moc nejde, to je můj případ, ale není to podmínka
![]()