Hledám kamarádku na společné hubnutí on-line

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
645
22.10.13 13:02

Tak co se týká toho cvičení nevím to jsem nezkoumala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
22.10.13 13:58

Oběd vařím stejný pro všechny, chlapovi to naštěstí nevadí ( o víkendech ) a syn je má ve škole. Vařím celkem zdravě, hodně zeleniny, celozrnné těstoviny a rýži, jáhly, brambory, pohanku, zeleninové polévky…k večeři mám každý den salát a ke svačinám ovoce. Jdu na Jill a večer běhat :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
22.10.13 15:24

@Klára ta to seš hoooodne aktivni to je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
23.10.13 09:39

@Klára Ahoj, já jsem taky z Prahy a mám to hodně podobné…jíme zdravě, cvičím..ale kg nejdou, nevím, co s tím…Jsem aktivní, pořád někde v tahu, přemýšlím, co s malou, ted jsem nakonec našla cvičení s hlídáním malých dětí(naší je 16 měs) za 30 Kč na hodinu, tak druhý týden chodím tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
23.10.13 10:55
@123ivča píše:
@Klára Ahoj, já jsem taky z Prahy a mám to hodně podobné…jíme zdravě, cvičím..ale kg nejdou, nevím, co s tím…Jsem aktivní, pořád někde v tahu, přemýšlím, co s malou, ted jsem nakonec našla cvičení s hlídáním malých dětí(naší je 16 měs) za 30 Kč na hodinu, tak druhý týden chodím tam…

A odkud jsi? Je to dost demotivující, co?
Já vkládám velké naděje do běhání, konečně jsem našla parťačku. Lépe se mi běhá ve dvou - jsem klidnější, kvůli pobíhajícím psům. Minulý rok po mě totiž jeden vystartoval a mě to nějak vyděsilo, že od té doby mám blok vyběhnout sama :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
24.10.13 11:52

@Klára Jsem z Letňan, také bych potřebovala parťáka, dřív jsem běhala, ale jak jsem na běhání sama, tak dlouho nevydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.10.13 08:39

Ahoj holky, tak jak jste na tom, dodrzujete vse co jste si rekli…
ja se snazim i kdyz me vcera vecer popadl hlad vzala jsem si par koleček šunky a bily jogurt a preslo to,
nevíte nekdo kde se objednava u dr. havlíčka??? a kolik to stoji??? nebo preplaci to pojistovna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.11.13 13:20

Ahoj, dodržujeme a hubnutí online - když na to nejsem sama - mi fakt jde, hlásím úbytek cca 2,5kg:-) Akorát jsme se odsud přesunuli na FB:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.1.14 18:59

Ahooj holky rada bych se přidala sem z Bílovic nad Svitavou je to cca 2km od Brna začala sem behat… ted bych chtela začít ješte chodit do bazenu.. nechce se nekdo pridat? opravdu se me nechce samotne :( kamaradka nema moc času byla bych moc rada… třeba aji zumba apod. sporty..:) mam roční holčičku a od porodu se me nejak nedaří zhubnout.. :( a jak se říka ve dvouch se to lepe tahne :) (třeba i ve více..:-) ) a je větší inspirace… budu se moc tešit ahoj.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.1.14 19:22

Ahooj holky rada bych se přidala sem z Bílovic nad Svitavou je to cca 2km od Brna začala sem behat… ted bych chtela začít ješte chodit do bazenu.. nechce se nekdo pridat? opravdu se me nechce samotne :( kamaradka nema moc času byla bych moc rada… třeba aji zumba apod. sporty..:) mam roční holčičku a od porodu se me nejak nedaří zhubnout.. :( a jak se říka ve dvouch se to lepe tahne :) (třeba i ve více..:-) ) a je větší inspirace… budu se moc tešit ahoj.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
15.10.14 14:58

Najde se tu nějaká taková, která chce opravdu zhubnout a vzájemně se u toho podporovat?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
15.10.14 15:33

Najdi si diskuzi: Hubnutí, kdo to toho půjde se mnou? a napiš Teddince, jestli by Tě vzala k nám do skupiny. Začly jsme 1.10. a docela nám to jde.

• Citovat
  • Upravit
2675
15.10.14 15:37

@pavlats Děkuju, zkusím napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
28.5.15 11:33

Ahoj, hledám kámošku na hubnutí které by nevadilo, že jsem vegan/vitarián a která jako já potřebuje podpořit v motivaci a sdílet nějaké ty fígle. Iděálně takovou, která už něco odhubla a už to moc nejde, to je můj případ, ale není to podmínka :* :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová