Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pouze přihlašuješ nové trvalé bydliště, odhlášení z původního si zařídí úřady mezi sebou ![]()
A změnu ohledně rodičáku taky musíš nahlásit, ale až ve chvíli, kdy budeš mít to bydliště změněné, akorát nevím, zda se to řeší s tím původním UP nebo s novým.
Trvale bydliste nahlasis jen na tom nove aaz to budes mit, tak zajdi na pracak ohledne RP. Jo a v puvodnim mestw bys mela dat vedet na odbor komunalniho odpadu (ja tam poslala mamku, jen to rekla a pani si to poznacila a jeste nasim vratila cast penez, protoze jsem se stehovala v kvetnu). Nezapomen to nahlasit na zdravotni pojistovnu, v bance, pokud mas nejake pojisteni, stavebko, tarif na mobil, clenstvi n nejakych obchodech-vernostni karty,… vic nenenapada, zarizovala jsem to uz pred dvema lety. Jo a na technicaku k autu je adresa (navic jiny kraj, nova SPZ)
@elchirk ou tak to děkuju, na pojištovnu sem uplně zapoměla.
Ahoj holky mam podobný problém, chcu se zeptat, když tam nebudu mít trvalé bydliště jen podnájemní smlouvu, musím to taky někde hlásit? příjde mi to zbytečné.
Lucka
Ahoj holky, mam takový dotaz. Mám v plán use stěhovat, z Třince (moravskosleszký kraj) do Slanýho za Prahu.
Chci se zeptat jestli nevíte někdo (neměnila jsem trvalé bydliště mimo město).
V třinci mam trvalé bydliště na městském úřadu, jelikož nám domácí nedovolila trvalé bydliště kvůli špatným zkušenostem.
Chci se zeptat, zda se to tady musí někde odhlásit a tam přihlásit, nebo jestli jen stačí zajít tam zažádat o trvalé bydliště.
A i tím pádem vzniká otázka ohledně syna, jsem na 4letém rodičáku, to se musí taky hlásit asi tam někde že?
Moc se omlouvám, nejspíš tady zase dostanu poučení že si to mam jit hned zjistit na úřady ale mam toho tolik že nestíhám.
Předem moc děkuju Sisi